Kam s deťmi v zlom počasí Bratislava a okolie?
Ahojte, maminky BA a okolie,
co robite s detickami v zlom pocasi, ak chcete ist niekam von? Kam idete? Ja mam blizko super materske centrum nonstop Bublinka, ale je aj nieco ine? vdaka
Tak ja musim zladit v tom pocasi 6 mes a 3 rocnu, tak fakt sa tesim, ze hlasia peknu jesen bez dazda...ak je to este pravda...
@tin007
@adrika79 Tak, keď už propagujeme MC, môžete prísť pozrieť aj k sestre Zdenke: http://mc-blsestryzdenky.webnode.sk/program/... je to také malé, milé, rodinné 😉 a hneď za rohom vo fitnessku Properfit robia cvičenie s deťmi do 3 rokov.
v septembri sa opat otvara RC Dlhacik a teraz organizuju fotosutaz. Mozete ziskat vstupne zadarmo.
Do Prešporkova! Od septembra začínajú opäť obľúbené krúžky pre všetky detičky predškolského veku (od bruška až po takmer školákov). Cvičíme, tancujeme, spievame, športujeme a samozrejme sa hráme a hráme ...
Stačí si vybrať: Cvičenie na fitloptách (6-36 mesiacov), MiniFolklor (1,5 -3 roky), Veselé Tanculky (3-6 rokov), PreŠportovo (2,5 - 3 roky), AJ (2-6 rokov), NJ (2-6 rokov) a aj pre mamičky a budúce mamičky. Nájdete nás v Starom meste.
Všetci sú vítaní!
www.presporkovo.sk
Ak ste z BA, tak odporúčam Retro Kids, my tam chodime, ked prsi a este detske centrum Buppi 😉
Ahoj abbi prosim ta kde je to materske centrum Buppi, my sa akosi tiez doma nudime, zvykneme chodit do Retra, ale uz sa tam mala nudi....dakujem
@lencika Skus buppi.sk (Palace), alebo funcity.sk to je v Cubicone (Mlynska dolina). My sa este len chystame do
http://www.bookiesandcookies.sk/, to je knihkupectvo pre deti.
my chodíme s malým plávať do hotela Nivy, je tam teplý veľký relaxačný bazánik. A výjde to lacnejšie ako plávanie v tých babykluboch, t.j. 5 eur dospelý a 2,5 dieťa na 1 hod. + 15min na prezlečenia
Ahojte, my chodime do DC Ihrisko na Novom meste(za polusom). Ponukaju tam mnozstvo cviceni pre deticky a rodicov, pre maminky hned po porode za ucasti babetiek, tanecnu pre skolkarov, anglictinu, tvorive dielnicky a rozne ine kruzky a kurzy. Vyhodou je, ze ked si chcete zacvicit,, nemusite dieta odkladat 🙂 Vyhra sa vo vedlajsej herni pod dozorom 🙂 Zvonku je to osarpane, ale vo vnutri super🙂
Myslim, ze kazdy si tam moze nieco najst pre seba a dietatko. Mrknite: www.dcihrisko.sk
@adrika79 Odporucam Alma centrum v Dubravke, alebo nase vesele aktivity, rodinne rozpravkove vikendy. 🙂
@presporkovo ahojte, chcela som pozret aktualny program na vasej stranke a pise mi, ze moze byt problematicka - asi sa vam tam dostali nejake neprijemnosti "Škodlivý softvér hostili domény v počte 1 vrátane hcmmiinj.ddns.me.uk/.
Domény v počte 1 vrátane lamiabiocasa.it/ sa javili ako medzičlánky šíriace škodlivý softvér medzi návštevníkmi tejto lokality."
tak sa asi radsej zastavime osobne 😉
Ahojte, v Dome kultury Dubravka byvaju pravidelne rozpravkove vystupenia v nedelu dopoludnia. Dnes je od 10.30 Cervena ciapocka (divadielko Strazanovcov), chystame sa tam.
nechodite niekto do presporkova? neviete, kolko je tam vstupne? na ich stranke som to nenasla...dakujem
Ahojte, ak by bolo v sobotu doobeda skarede pocasie, tak vas pozyvam na jesenne tvorive dielnicky pre deti s rodicmi v Rodinnom centre Macko (Bratislava, Dubravka) http://www.mcmacko.sk/web/wp-content/uploads/20... a je s tym spojena akcia Daruj kolac Mackovi.

@adrika79 - my chodime von aj ked je horsie pocko, zasa zavrety doma budeme, ked bude fakt ze mrznut, pekne gumaky, gumene nohavice, bunda a ideme von ci prsi alebo je hnusne, malemu je to dost jedno (aj ked ja jasne neskacem nadsenim 🙄 )
Inak v zime indoorove ihriska, plavaren, nakupy... vela toho neni... my sme fakt väcsinou vonku a u nas v zahrade...