Alternatívy liečby úzkostí bez liekov a obavy, ako zvládnuť stres?
Už nejakú dobu mávam hrozné panické záchvaty, bola som u psychológa aj psychiatra, ale nič mi nepomohlo. Antidepresíva som skúšala raz, ale som z nich unavená a to si nemôžem dovoliť lebo mám doma dcéru ŤZP 5. stupeň 10 ročnú. Liely brať nebudem, príde mi to ako oblbovák, radšej sa daným situáciám vyhýbam, som doma a nikde nechodím. Dcéra je koľkokrát hore aj do 5-tej ráno a niekto s ňou musí byť kým nezaspí a to s antidepresívami neide. Koľkokrát spím iba 4 hodiny denne. Von tiež nechodím, lebo dcéra to odmieta, bráni sa,
Sme zatvorený doma. Ona vždy keď niekam ideme tak sa pýta domov a chce byť iba so mnou. Nezje iné jedlo iba odo mňa. Avokra síce varí do re, ale používa veľa oleja a to nechcem aby deti jedli. Uvítala by som viac pomoci od staršej dcéry, hlavne s upratovaním, už som sa vzdala nádeje, že mi s mladšou pomôže, nemajú medzi sebou žiadny vzťah.
Nenávidím ale tie stavy čo mávam, hlavne keď som vyčerpaná. Nemáte nejakú radu?
Prečo ste hore do 5-tej rána? Sú to zdravotné komplikácie, alebo ju nezvládaš?
Prečo ste hore do 5-tej rána? Sú to zdravotné komplikácie, alebo ju nezvládaš?
@anonym_302082 Otazka je, ci aj dcera nema brat predpisane lieky ...
@anonym_302082 Otazka je, ci aj dcera nema brat predpisane lieky ...
@patrike To ma vobec nenapadlo…
@anonym_302082 Malo. Pretoze toto vyzera na snahu o "prirodnu liecbu" a nebrat "hnusnu chemiu".
@patrike Pise, ze antidepresiva skusala?
https://slimco.eu/ Pozri
@13uzivatelka11 Neviem no... Akože ďakujem, ale mne toto príde také šarlatánske.
@13uzivatelka11 Neviem no... Akože ďakujem, ale mne toto príde také šarlatánske.
@anonym_autor Velmi spravne ti to prijde.
Mladšiu dcéru nemôžeš dať do denného stacionára zameraného na zdrav. problém, ktorý má? Pomohlo by ti to psychicky aj fyzicky.

Ak mas stavy, na ktore ti psychiater predpisal lieky, tak sa ich nezbavis sama bez liecby.
To mas ako cukrovka, nezmizne pisanim na Konika, len je mozne drzat ju pod kontrolou liekmi.
Si ta ista osoba, ktora riesi peniaze od svokra a hypo na pozemok ?