Perimenopauza v 45 rokoch: Pomôže Indonal Woman?
Ahojte, mám 45 rokov, malý myóm na maternici, hormonálny profil podľa lekára je OK. Napriek tomu mávam cyklus všeijako. Do 43r som mala pravidelne 29 dní ako hodinky, MS trvala 6-7 dní, prvé 4 dni silná, potom dobeh. Minulý mesiac cyklus 24 dní, teraz je 34 deň a ešte nič. PMS mám už od 24 dňa cyklu (preto som si myslela, že príde včas). Ale neprišla. Homóny brať nemôžem. Skúšala som gynex, pupalkový olej, vitex, alchemilku. Pomôže mi Indonal Woman? Objednala som si toto. Čo myslíte?
@anonym_autor par dni dozadu som mala 45 rokov. Prvý krat za moj zivot mi posledný cyklus meskal menzes týždeň. Tiez mam myom a krvácanie take ako opisujes. Asi to uz bude perimenopauza, celkom sa toho obávam
Na čo konkrétne chceš užívať?
@stellarstar na PMS a upravenie menštruácie, dĺžku, intenzitu. Hlavne PMS je u mňa veľmi zlé.
@stellarstar na PMS a upravenie menštruácie, dĺžku, intenzitu. Hlavne PMS je u mňa veľmi zlé.
@anonym_autor skús myo d chiro inositol
Mam 46r. a cyklus od 30 do 50 dni, uz sa vobec neviem spolahnut kedy pride menzes..PMS sa mi zmiernilo ako uz pol roka beriem denodenne magnerot
Ja mam 45 a už som v menopauze,takže to už menštruáciu dostať ani nemusis
@ancovicka21a včera som bola so známou a ona je v menopauze už od 42r a má 50r. Menštruáciu nemá, ale má návaly, pribrala, rednú jej vlasy a mnohé iné. Povedala, že to prežíva 8r.
@ancovicka21a včera som bola so známou a ona je v menopauze už od 42r a má 50r. Menštruáciu nemá, ale má návaly, pribrala, rednú jej vlasy a mnohé iné. Povedala, že to prežíva 8r.
@anonym_autor áno,to sú typické priznaky,keď je žena v menopauza,v jej prípade už ide o postmenopauzu..ja beriem vitaminy presne určené na menopauza a zatiaľ žiadne problémy (klop,klop) nemam
@anonym_autor áno,to sú typické priznaky,keď je žena v menopauza,v jej prípade už ide o postmenopauzu..ja beriem vitaminy presne určené na menopauza a zatiaľ žiadne problémy (klop,klop) nemam
@ancovicka21a a to sú aké?
@anonym_autor ja mám feminus
vedia zmierniť niektore sprievodne javy -potenie, navaly tepla , unava
na pravidelnost nemáš nič
uprimne ak pomaličky prestavaju pracovat tak ani dupastohon alebo ine horm. lieky ti nepomôžu ,nie to vyživove doplnky
to tak bude behat hore , dole , dva mesiace vynecha, potom 3 pride, potom dva do pohody , potom vynecha a takto fungujem už 2 rok
@anonym_autor menopauza od orin, kupujem v dmke..som s nimi spokojnq
@anonym_autor ja mám feminus
vedia zmierniť niektore sprievodne javy -potenie, navaly tepla , unava
na pravidelnost nemáš nič
uprimne ak pomaličky prestavaju pracovat tak ani dupastohon alebo ine horm. lieky ti nepomôžu ,nie to vyživove doplnky
to tak bude behat hore , dole , dva mesiace vynecha, potom 3 pride, potom dva do pohody , potom vynecha a takto fungujem už 2 rok
@sara07 nikdy nehovor že doplnky nepomôžu 🤣 ja mám svoju skúsenosť s hore spomenutým inositolom 🙈🤣
@sara07 nikdy nehovor že doplnky nepomôžu 🤣 ja mám svoju skúsenosť s hore spomenutým inositolom 🙈🤣
@stellarstar tak mne už na upravu cyklu nepomohli, pomahali možno tak prvy polrok
na iné ako navaly tepla a ine sprievodne ... stale funguju, to ano
upravili ti cyklus na aké obdobie ... ?
@stellarstar tak mne už na upravu cyklu nepomohli, pomahali možno tak prvy polrok
na iné ako navaly tepla a ine sprievodne ... stale funguju, to ano
upravili ti cyklus na aké obdobie ... ?
@sara07 minulý rok som ho užívala po dobu 3 až 4 mesiacov, od februára mám každých 30 dni ms, navaly nemám, únava sa zlepšila, spánok taktiež 🙏 od marca som v ústach nemala zolpidem, schudla som 15 kg, zlepšili sa mi výsledky cholesterolu a triglyceridov, pms taky nemám, bolesti 1 d ms tiež nemám také brutál ako keď mi ms chodieval 2 - 3 m...
@sara07 minulý rok som ho užívala po dobu 3 až 4 mesiacov, od februára mám každých 30 dni ms, navaly nemám, únava sa zlepšila, spánok taktiež 🙏 od marca som v ústach nemala zolpidem, schudla som 15 kg, zlepšili sa mi výsledky cholesterolu a triglyceridov, pms taky nemám, bolesti 1 d ms tiež nemám také brutál ako keď mi ms chodieval 2 - 3 m...
@stellarstar ako sa Ti, prosím , podarilo schudnúť? 🙏
@stellarstar ako sa Ti, prosím , podarilo schudnúť? 🙏
@terezia74 neviem asi tým že ten inositol znižuje aj cukor, samozrejme som zmenila aj stravu a cvičila doma. Pila som aj šejky
@stellarstar pozerala som ho len nie je vhodny pri štitnej , tak to ništ,
ostavam kde som
ostavam kde som
@sara07 Myo-inozitol najmä v kombinácii so selénom má imunomodulačné a protizápalové účinky a spomaľuje autoimunitu. Doplnenie 600 mg myo-inozitolu a 83 mcg selénu funguje lepšie ako doplnenie samotného selénu a vedie k zlepšeniu hypotyreózy. Užívanie myo-inozitolu a selénu znižuje hladiny anti-TPO a anti-Tg v krvi.
ostavam kde som
@sara07 akože nie je vhodný? Veď ja mám zníženú funkciu ŠŽ
@sara07 Myo-inozitol najmä v kombinácii so selénom má imunomodulačné a protizápalové účinky a spomaľuje autoimunitu. Doplnenie 600 mg myo-inozitolu a 83 mcg selénu funguje lepšie ako doplnenie samotného selénu a vedie k zlepšeniu hypotyreózy. Užívanie myo-inozitolu a selénu znižuje hladiny anti-TPO a anti-Tg v krvi.
@anonym_autor čitala som na adc pribalovy letak , nejdem do toho babrat
uprimne ked na sone mi lekár povedal že to pomaličky už prestava pracovat, žiadny liek neurobi zázraky , ja už mám ten vek kedy je to v pohode mať menopauzu nie to ešte len prebiehajucu perinomenopauzu
a auotimunitu mi nespomalili iné lieky nie to vyživovy doplnok , keby to fungovalo tak by aspon endo mi ho doporučil nie ?
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/indonal-sa-mi-neosvedcil/
osobne nejdem do toho
@sara07 akože nie je vhodný? Veď ja mám zníženú funkciu ŠŽ
@stellarstar https://www.drmax.sk/spytajte-sa-lekarnika/hpvi...
máš tam viacero otázok
a priamo vyrobca má na svoje stránke uvedene
citujem z nej Pri problémoch so štítnou žľazou konzultujte užívanie Indonalu so svojim lekárom
@stellarstar https://www.drmax.sk/spytajte-sa-lekarnika/hpvi...
máš tam viacero otázok
a priamo vyrobca má na svoje stránke uvedene
citujem z nej Pri problémoch so štítnou žľazou konzultujte užívanie Indonalu so svojim lekárom
@sara07 no počkaj ja tu píšem o inositole a indol je tiež iná vec
@sara07 no počkaj ja tu píšem o inositole a indol je tiež iná vec
@stellarstar autorka piše o indole
@sara07 ale tak prečo označuješ mňa 😁🙈
@stellarstar no lebo ma označila autorka a mám v tom hokej teraz 😂
pozerala som ten inostiol na kompave
@stellarstar no lebo ma označila autorka a mám v tom hokej teraz 😂
pozerala som ten inostiol na kompave
@sara07 v poriadku 🤣
@anonym_autor Dievčatá prepáčte že vám spamujem diskusiu. Chcem sa opýtať, pomohla niektorej z vás ďatelina alebo to je blbosť?
@anonym_autor Dievčatá prepáčte že vám spamujem diskusiu. Chcem sa opýtať, pomohla niektorej z vás ďatelina alebo to je blbosť?
@anonym_add0f1 ja užívam kvapky z dateliny červenej a pomáhajú mi. Ale treba ich užívať dlhodobo, prvé výsledky boli až tak po 3 mesiacoch

Na čo konkrétne chceš užívať?