icon

Aké máte skúsenosti s produktami od firmy Just a Nahrin?

saulinka
25. máj 2015

Ahojte dostala som sa k produktom a éteriským olejom od týchto dvoch firiem a rada by som vedela, či ste prišli s nimi do kontaktu a aké máte skúsenosti..Ďakujem za všetky reakcie... Paulína

zuzana247
4. nov 2018

@nitka1157 nepomohlo veru 🙄 po kupani skusam stale,ale este to stale nieje ono. Tak uvidime o par mesiacov ci to bude ine,inak sa budem pytat k urologovi.
@gupka71 ani nam veru. Po kupani cvicime aj my 😁

macicka25
3. jan 2019

Dobrý večer čo sa môže stať ak 6 ročné dieťa dostalo dávku Echinacei ako dospelý?

adazdca
3. jan 2019

@macicka25 nič...žiadna panika...doporučené dávkovanie je v malých lyžičkách, ale napr. počas choroby sa môžu dávky aj zdvojnásobiť...

macicka25
3. jan 2019

@adazdca ďakujem 😉

macicka25
3. jan 2019

@adazdca pokasliava trocha dostáva ráno a večer čajovú lyžičku ,len teraz je u sestry a dali miesto čajovej polievkovú lyžicu.

adazdca
3. jan 2019

@macicka25 to je úplne v pohode, bez obáv ...akurát keď využíva celú fľašu, treba dať pauzu 6 tyzdnov

nitka1157
4. jan 2019

@macicka25 naco to je dobre??co to je?

maca283
4. jan 2019

@nitka1157 je to sirup na imunitu www.just.sk echinacina

majja007
14. mar 2019

Mame od nich uz vela produktov a sme nadmieru spokojni 💗💗💗, napriklad tymianovy krem je Topka. Mojej malej uz viac krat stiahol horucku a ked zacne kaslat, tak si ho uz sama natiera na hrudnik 😊, potom je nas oblubeny aj sprej eucasol👌. Odporucam urcite vsetko od nich

sloniik
20. mar 2019

Za mna mamičky na krvičku pre deti chudokrvné čučoriedkový sirup od nich, to jediné zaberá. A ešte vyborné intímne mydlo a citronový olej, a mám aj tea tree olej.

martina1305
21. mar 2019

s cucoriedkovym Narosanom mam mnohorocne skusenosti (od r. 2012) a mnoho spokojnych mamiciek aj deticiek. prikladám referenciu od maminky, ktora brala Narosan pre svoju 6-mesačnú dcérku. takéto správy mám najradšej

veryhappy
21. mar 2019

@martina1305 ano, rovnako to mal aj moj manzel, je zlaty darca krvi a posledne obdobie ho z odberu poslali prec kvoli hranicnej anemii. Po cucoriedkovom narosane sa mu to krasne upravilo a krvny obraz v poriadku. Vlastne preto som sa aj regostrovala ako poradca.

mirellka
21. mar 2019

@veryhappy aj mňa k justu priviedol čučoriedkový narosan , taktiež problémy s krvou u syna a fungujeme nie len na narosane ale aj na iných sirupoch a mastičkách a je to veľká zmena k lepšiemu zdravotnému stavu...

kikula333
Autor odpoveď zmazal
danusska
5. máj 2019

@kikula333
Pokiaľ sa rozhodnete stať poradcom, neváhajte, urobte prvý krok a kontaktujte niektorého z našich poradcov (napríklad aj mňa ☺️) .
Ako registrovanému poradcovi Vám spoločnosť JUST umožní vstup na rôzne školenia, vďaka ktorým získate potrebné informácie o produktoch a predaji, prípadne sa môžete zúčastniť školení, ktoré zvýšia Vašu vzdelanosť v obore priameho predaja.
Pre svoj štart v JUSTe nepotrebujete investovať žiadne veľké peniaze.
Po registrácii u vybraného poradcu dostanete tzv. Základnú kolekciu, ktorej hodnota v predajných cenách je 231,70 €, ale cena pre novoregistrovaného poradcu je 80 €.
Základná kolekcia obsahuje najpredávanejšie produkty naprieč sortimentom JUST a Nahrin, napr. veľmi známu Vivi Aloe, Tymianový krém, Eukasol alebo Bodliakový olej. Základná kolekcia Vám umožní poznať naše produkty, ich kvalitu, konzistenciu, vôňu a chuť. Stane sa Vašim nenahraditeľným pomocníkom pri Vašich prvých prezentáciách (párty).
Súčasťou základnej kolekcie je aj poplatok na jednodňové školenie nových poradcov, na ktorom sa podrobnejšie zoznámite so všetkými produktmi, ktoré obsahuje táto kolekcia.
Pokiaľ sa chcete stať súčasťou našej veľkej rodiny JUST SLOVENSKO, zabudnite na obavy a nájdite v sebe chuť vyskúšať niečo nové. Je to spôsob, ako získať zaujímavý zárobok, zoznámiť sa s mnohými, rovnako nadšenými ľuďmi a dodať svojmu telu zdravie.

ninusqa_25
24. sep 2019

Nemenila by som túto značku. Sú to drahšie produkty ale je to 100% kvalita. Za mňa 100 bodov zo 100

vilkoadam
10. nov 2019

Ahojte má just i niečo na vypadávanie vlasov?

kamilkka
10. nov 2019

@vilkoadam nutrition capillare a narosan tropic 🙂

maca283
10. nov 2019

@vilkoadam
Ja som užívala nutrition capillare a basico za na spokojnost A ja ze co viac tak basico po porode to bolo top produkt kt. Zabral www.just.sk

prirodka
10. nov 2019

@danusska Nepáči sa mi, že dostanem základný balíček s produktami najpredávanejšími a nemôžem si vybrať, ktoré mne vyhovujú alebo ktoré potrebujem....koreniny sú fajn, ostatné-poznám aj kvalitnejšie a účinnejšie produkty "kóšer"...🙂

stulrajterova
10. nov 2019

@vilkoadam basico

danusska
10. nov 2019

@prirodka tak to je preto, aby si spoznala základné produkty, pretože ako poradca by si ich mala poznať a mať ich aj odskúšané. Ak máš záujem len o niektoré výrobky, tak si ich môžeš kupovať od nejakého poradcu alebo po registrácii tie čo nechceš zo štartovacieho balíčka predať alebo darovať 😊

mirellka
10. nov 2019

@prirodka Ano je mnoho možností a mnoho firiem ktoré ponúkajú mnohé produkty ...Firma pre ktorú pracujete vy je tiež fajn a má kopec skvelých produtkov no je to vždy na klientovi čo mu sadne ... Firma Just má svoje pravidlá a politiku predaja ktorej sa drží mnoho rokov a nič sa na nej nezmenilo...Štartovacia sada obsahuje top produkty , tiež som ich rozpredala ale keby mám tu možnosť teraz za tie peniaze tak neváham..Ak mi navrhnete zaujímavú cenu tak tie ktoré nechcete rada odkúpim 😉

prirodka
10. nov 2019

@danusska vďaka, nemám záujem.

aduska_ba
4. dec 2019

Mala by som záujem o o Narosan, niekto z BA a cenu poprosím do správy. Ďakujem

maca283
4. dec 2019

@aduska_ba cena je 47,60 môžem poslať všetko b a idete na stránke www.just.sk

veryhappy
4. dec 2019

@aduska_ba Dobrý deň, som z BA a dnes práve objednávam, pekný deň.

prirodka
4. dec 2019

@mirellka Vo Foreveri si môžete produkty vybrať aj v základnom registračnom balíčku.....

stulrajterova
4. dec 2019

@prirodka co ma forever s justom?

prirodka
4. dec 2019

@stulrajterova v Juste nedostanete v registračnom balíčku produkty, ktoré si vyberiete...napríklad okrem iného.