Aké máte skúsenosti s produktami od firmy Just a Nahrin?
Ahojte dostala som sa k produktom a éteriským olejom od týchto dvoch firiem a rada by som vedela, či ste prišli s nimi do kontaktu a aké máte skúsenosti..Ďakujem za všetky reakcie... Paulína
Dobrý večer čo sa môže stať ak 6 ročné dieťa dostalo dávku Echinacei ako dospelý?
@nitka1157 je to sirup na imunitu www.just.sk echinacina
Mame od nich uz vela produktov a sme nadmieru spokojni 💗💗💗, napriklad tymianovy krem je Topka. Mojej malej uz viac krat stiahol horucku a ked zacne kaslat, tak si ho uz sama natiera na hrudnik 😊, potom je nas oblubeny aj sprej eucasol👌. Odporucam urcite vsetko od nich
Za mna mamičky na krvičku pre deti chudokrvné čučoriedkový sirup od nich, to jediné zaberá. A ešte vyborné intímne mydlo a citronový olej, a mám aj tea tree olej.
@martina1305 ano, rovnako to mal aj moj manzel, je zlaty darca krvi a posledne obdobie ho z odberu poslali prec kvoli hranicnej anemii. Po cucoriedkovom narosane sa mu to krasne upravilo a krvny obraz v poriadku. Vlastne preto som sa aj regostrovala ako poradca.
@kikula333
Pokiaľ sa rozhodnete stať poradcom, neváhajte, urobte prvý krok a kontaktujte niektorého z našich poradcov (napríklad aj mňa ☺️) .
Ako registrovanému poradcovi Vám spoločnosť JUST umožní vstup na rôzne školenia, vďaka ktorým získate potrebné informácie o produktoch a predaji, prípadne sa môžete zúčastniť školení, ktoré zvýšia Vašu vzdelanosť v obore priameho predaja.
Pre svoj štart v JUSTe nepotrebujete investovať žiadne veľké peniaze.
Po registrácii u vybraného poradcu dostanete tzv. Základnú kolekciu, ktorej hodnota v predajných cenách je 231,70 €, ale cena pre novoregistrovaného poradcu je 80 €.
Základná kolekcia obsahuje najpredávanejšie produkty naprieč sortimentom JUST a Nahrin, napr. veľmi známu Vivi Aloe, Tymianový krém, Eukasol alebo Bodliakový olej. Základná kolekcia Vám umožní poznať naše produkty, ich kvalitu, konzistenciu, vôňu a chuť. Stane sa Vašim nenahraditeľným pomocníkom pri Vašich prvých prezentáciách (párty).
Súčasťou základnej kolekcie je aj poplatok na jednodňové školenie nových poradcov, na ktorom sa podrobnejšie zoznámite so všetkými produktmi, ktoré obsahuje táto kolekcia.
Pokiaľ sa chcete stať súčasťou našej veľkej rodiny JUST SLOVENSKO, zabudnite na obavy a nájdite v sebe chuť vyskúšať niečo nové. Je to spôsob, ako získať zaujímavý zárobok, zoznámiť sa s mnohými, rovnako nadšenými ľuďmi a dodať svojmu telu zdravie.
Nemenila by som túto značku. Sú to drahšie produkty ale je to 100% kvalita. Za mňa 100 bodov zo 100
Ahojte má just i niečo na vypadávanie vlasov?
@vilkoadam
Ja som užívala nutrition capillare a basico za na spokojnost A ja ze co viac tak basico po porode to bolo top produkt kt. Zabral www.just.sk
@vilkoadam basico
@prirodka tak to je preto, aby si spoznala základné produkty, pretože ako poradca by si ich mala poznať a mať ich aj odskúšané. Ak máš záujem len o niektoré výrobky, tak si ich môžeš kupovať od nejakého poradcu alebo po registrácii tie čo nechceš zo štartovacieho balíčka predať alebo darovať 😊
@prirodka Ano je mnoho možností a mnoho firiem ktoré ponúkajú mnohé produkty ...Firma pre ktorú pracujete vy je tiež fajn a má kopec skvelých produtkov no je to vždy na klientovi čo mu sadne ... Firma Just má svoje pravidlá a politiku predaja ktorej sa drží mnoho rokov a nič sa na nej nezmenilo...Štartovacia sada obsahuje top produkty , tiež som ich rozpredala ale keby mám tu možnosť teraz za tie peniaze tak neváham..Ak mi navrhnete zaujímavú cenu tak tie ktoré nechcete rada odkúpim 😉
Mala by som záujem o o Narosan, niekto z BA a cenu poprosím do správy. Ďakujem
@aduska_ba cena je 47,60 môžem poslať všetko b a idete na stránke www.just.sk
@prirodka co ma forever s justom?
@stulrajterova v Juste nedostanete v registračnom balíčku produkty, ktoré si vyberiete...napríklad okrem iného.

@nitka1157 nepomohlo veru 🙄 po kupani skusam stale,ale este to stale nieje ono. Tak uvidime o par mesiacov ci to bude ine,inak sa budem pytat k urologovi.
@gupka71 ani nam veru. Po kupani cvicime aj my 😁