Alternatívne liečenie rakoviny
Máte prosím niektorá skúsenosť (ale pozitívnu, že sa človek vyliečil)? Čítala som, že napríklad ajurveda by mala pomôcť, ale niektorým ľuďom, ktorí sa liečili alternatívne, to nepomohlo a umreli. ☹ Ja by som rada skombinovala takúto liečbu s klasickou, zatiaľ pojedám všeliaké semienka, orechy (nesolené), aj marhuľové jadierka (ale tie neviem, lebo tam je kyanid, ale zase až tak moc ich nejem), oleje ako makový, konopný, z čierneho kmínu, rakytníkový a choroba zatiaľ stagnuje - niečo je od minulého ct pred polrokom lepšie, niečo horšie. Ďakujem
@tilly A aké príznaky mali tie tvoje kamarátky?
@bielamacka3 ta, co je teraz v diagnostike po operacii uz mala problemy, vytiahnute vajecniky, cize chodila na castejsie a podrobnejsie kontroly, tam jej to odhalili... ta druha, co dnes konci, ta to mala dedicne, pred rokmi si tym presla jej mamina, cize tiez chodila na kontroly a tak sa na to prislo... ale obe mali problemy, vytoky, krvacanie mimo cyklu, silnejsie krvacanie, ta jedna aj nevysvetlitelne teploty...
tak ja iidem do nemocnice v polovici januára, uvidím, snáď to nebude nič vážne, len hormony
Prosím či niektorá osobne tu alebo - či poznáte niekoho, kto sa liečil na raka a musel byť počas liečby operovaný, že na čo si mám dať pozor...samozrejme neochorieť (len ja som taká, že mňa vždy pred nástupom do nemocnice bolí hrdlo jak diabol a po operácii už nie), či je tam veľmi veľké riziko, že rana sa nebude hojiť...doteraz som všetkých päť operácii, pôrod aj dva razy trhanie zubov múdrostui zvládla ľavou zadnou, aj jednu dávku chemo,ale to som nebrala biologickú onkoliečbu. Dakujem
Nečítala som všetky odpovede, myslím, že budú podobné ako v témach o očkovaní ale...
Pred niekoľkými rokmi tu bola jedna maminka onkologicky chorá, po krátkej (no úspešne sa uberajúcej) liečbe sa rozhodla prejsť na alternatívu. Asi polovica MK jej tlieskala a povzbudzovala ju, veď chemoterapie je chémia... Po trištvrte roku alternatívy pod vedením liečiteľa jej nádory narástli. Síce sa vrátila ku klasickej liečbe, ale pomôcť sa jej už nedalo. Ostala po nej malá dcérka.
Myslíš, že je liečiteľ zodpovedný za ten stav? Alebo sa tu slaboduché podporovateľky cítili aspoň trochu nesvoje? Nie. Celý koník ju oplakával.
Metóda hladovky ako bola spomenutá niekde v úvode je absolútny nonsens, videla som desiatky ľudí v poslednom štádiu onkologického ochorenia a všetci boli silne podvýživený, ak by táto metóda fungovala, nádor by sa zmenšoval a nerástol, ale to sa nedeje, on si vždy vytiahne svoje na úkor organizmu.
Naproti tomu som sama stretla ľudí, ktorí mali onkologické ochorenie v remisii, to znamená, že nevykazovali známky tohto ochorenia, nemali nikde ložiská ani zvýšené onkomarkery a to vďaka klasickej liečbe. Žiaľ, nestretla som nikoho, kto by toto dosiahol alternatívou. A tých metód bolo. Od užívania podkovičníku (čo je huba, ktorá skrátka neexistuje a napriek tomu sa okolo nej točí biznis a dokonca aj v telke bol pán, čo tvrdil, že ho vyliečila), púpavové korene, aloe vera, vysoké dávvky vit. C (v Čechách taká nelegálne podaná infúzia pacienta dokonca zabila priamo v nemocnici) a pod. až po absolútne nezmyselnú hladovku, ktorá skôr ublíži, ako pomôže (ľahko sa dá vygoogliť, ako dopadol Pomeje). Mladý chlapec Peter Hubel sa dokonca išiel liečiť do Amazomského pralesa a vrátil sa so silnou infekciou a celkovo zhoršeným stavom...
Teórie o tom, ako je chemoterapia iba loby farmafiriem pre získanie vysokých ziskov sú na úrovni téz, že celú našu planétu riadia mimozenšťani. Ak by skutočne existoval prostriedok úspešnej liečby rakovinových ochorení, ver, že farma firmy by po ňom prvé siahli a zisky by mali mnohonásobne vyššie... Koľko známych osobností nezvládlo liečby, ľudia nepredstaviteľne bohatí - napr. taký Steve Jobs, myslíš, že keby existovalo niečo, čo naozaj pomôže, tak by si to nezaplatil?
Žiaľ, rakovina je krutá choroba, tiež mi vzala blízkych a preto k nej pristupujem so všetkou vážnosťou. Jediné, čo naozaj môže pomôcť, sú klasické liečby ktoré vykazujú percentuálne úspešnosti závisiace od štádia a typu ochorenia. Napriek tomu, že sa všetkým nedá pomôcť, výrazne predlžujú život (môj bratranec bol zdiagnostikovaný v poslednom štádiu, doslova v hodine dvanástej, život sa mu počítal už len na dni a vďaka skorej operácii žil ešte rok).
Treba veriť tým, čo sa s chorobou stretávajú každodenne, vedia s ňou pracovať a vedia pomôcť, nie liečiteľom a alternatívam, ktoré sú naozaj len o biznise a sprostredkovateľ nenesie žiadnu zodpovednosť.
Moja spolužiačka zo základky, tiredna z gympla, kolegyňa mojej tety - všetky tri umreli na raka prsníka, o tej spolužiačke mi niekto povedal, že sa liečila alternatívne - bola veselá povaha, aj tetina kolegyňa, naopak triedna bola ježibaba - takže dostanú to aj optimisti aj pesimisti, aj medicínska liečba už bola zatracovaná, tak neviem..rozhodne by som neskúšala hladovku
dávam znova, neviem, či sa to zobtrazilo Moja spolužiačka zo základky, tiredna z gympla, kolegyňa mojej tety - všetky tri umreli na raka prsníka, o tej spolužiačke mi niekto povedal, že sa liečila alternatívne - bola veselá povaha, aj tetina kolegyňa, naopak triedna bola ježibaba - takže dostanú to aj optimisti aj pesimisti, aj medicínska liečba už bola zatracovaná, tak neviem..rozhodne by som neskúšala hladovku
@bielamacka3 rakovina prsníka je ešte druh rakoviny, kde je veľmi vysoké % úspešnosti vyliečenia - ak sa príde včas. Ak žena, ktorá si nahmatá hrčku v prsníku alebo v podpazuší alebo nechodí na prevent. prehliadky a mamograf, a nechá to tak, tak jasné, že sa potom nemôže čudovať, že už býva aj neskoro. Moja teta takto zomrela tiež, vedela o hrčke, nechala to tak, išla k lekárovi, keď už bolo neskoro, prišla o oba prsníky, aj tak po tom zomrela. Rakovina ako taká je veľmi individuálna a špecifická choroba a vstupuje tam veľmi veľa faktorov, prečo sa tak u niekoho udeje. V podstate - choroba vo všeobecnosti by mala byť " náš priateľ", pretože nás upozorňuje na to, že robíme čosi zle a máme niečo zmeniť. Rakovina je len zanedbanie tých predošlých volaní nášho tela a nielen fyzických, častokrát je to hlavne o psychike.
@sassannka rakovina by sa mala liečiť chemoterapiou ( napriek tomu, že tie lieky sú vlastne karcinogény ), no ale aj alternatívnou liečbou, ktorá by mala byť skonzultovaná s ošetr.lekárom, aby neprišlo ku kontraprodukcii. Samozrejme, nie každé telo liečbu chemoterapiou vydrží, je to veľmi individuálne a ak toto nevydrží, tak nevydrží ani alternatívu. Rakovina je aj o psychike, v pochopení samého seba a toho, ako žijem a čo robím. Rakovina - je odmietanie samého seba, obetovaním sa druhým poprením všetkých svojich potrieb.
@bielamacka3 skus vyhladat niekoho kto robi s "dr.nona"..mam v okoli par pozitivnych ohlasov
Ja nie som ale typ, ktolrý by sa extra obetoval pre druhých a to dr nona som našla ako obchod, nemajú tie výrobky aj v iných bioobchodoch?
@bielamacka3
@bielamacka3 najdi niekoho kto ti uroni diagnostiku a poradi s produktami.robia diagnostiky,stoja za to..z netu neobjednavaj
ja mám ochorenie určené, načo potom treba diagnostiku?
@bielamacka3
@bielamacka3 tak sa aspon poradit
dnes dávali v Dámskom klube, ako deti nesú smrť rodiča - ja sa bojím, že aj keď mám príbuzných, aby dieťa neskončilo po mojej smrti v decáku....síce sa cítim dobre, ale je to 4. stupeň
@bielamacka3 no tak takéto myšlienky ti teda nepomôžu. To dieťa má aj otca a iných príbuzných, ak už silou mocou chceš riešiť, čo bude ak..
Známy mal rakovinu(lymf.) na naliehanie rodiny podstúpil chemoterapiu no on sám bol proti. Našiel si však v Žiline doktora ktorý uznáva alternatívnu liečbu chodil ku nemu zostavil mu celý jedálniček. Mal zakázané takmer všetko (celu živočíšnu stravu od mäsa až po mlieko, jogurty atď. Cukor samozrejme, soľ, ovocie tiež pomenej lebo tam je veľa cukru... Povedal mu ze ho lieči z následkov chemoterapie a nie na rakovinu. Tuším rok sa dostával z chemoterapie pomocou úpravy stravy. Graviola je veľmi dobrá, marhuľove semiačka atď atď však viete... No neviem už koľko rokov dozadu to presne je ale ten pán Žije!!! Viem ale ze už doteraz si stále dáva na stravu pozor aj keď už jasné ži nie tak ako vtedy. A môj osobný názor je ze zdravým životným štýlom popri klasickej liečbe sa uškodiť nemôže. Taky lekár co povie onko pacientovi ze jedzte na čo máte chuť mi príde od veci...
Minule som čítala ze farmaceuticky priemysel chce ľudí liečiť ale nie vyliečiť (aby sa točili co najväčšie peniaze stale) keď človek zomrie je to pre nich zle tak isto ako keď sa vylieči... No každý nech si utvori svoj názor...
Mne nie je uplne jasne, ako si pojedanim semienok a olejcekov liecis rakovinu ... Ako neublizis si tym, ale rakovinu tym urcite neliecis. Zial. Bodaj by to bolo take jednoduche.
@monika4991 to si si naozaj precitala velku novinku 😀
@monika4991 no žije, žeby preto, lebo podstúpil chemoterapiu???? Mmch, práve niektoré typy lymfómov sú veľmi dobre liečiteľné chemom a šanca na vyliečenie je vysoká.
Veď aj ten lekár alternatívny ako píšeš, ho neliečil z rakoviny, ale zmierňoval následky po cheme, sama si to napísala. Takže neporozumela som celkom pointe.
@bielamacka3 odporúčam ti prečítať The Gerson Therapy. Majú aj kliniky.jedna je v Maďarsku. Ide tam teraz jeden môj pacient vedľa Chemoth.
@monika4991
@fidorka7 lymfomy su velmi dobre liecitelne a prave na tento typ rakoviny chemo najlepšie zaberá. Následky chemo su brutálne, ja som skoro rok a pol po a stále to nie je to telo predtým, ale žijem😉. Bratranec môjho muža sa liečil alternatívou a nežije
@tilly nepovedala som nič iné než ty, tak celkom nechápem... Inak držím ti veľmi palce, aby sa to už nikdy nevrátilo a aby si už bola zdravá
Na margo monika4991 - akoby bola užasnotá, "veď on žije!!!!!" - no áno, ale nie vďaka marhuľovým semiačkam a diéte, ale práve vďaka chcemo, ktorá má síce vedľajšie účinky, v porovnaní s tým, zachraňuje život, asi až druhoradé
@bluff tak asi keď rakovina miluje cukor tak tou úpravou stravy jej aspoň trošku zhoršis cestu. Ja osobne by som teda podstúpila klasickú liečbu ale určite by som aj upravila stravu...
@fidorka7 ja zase nechápem vás koment miereny na mňa. Ja som napísala niečo ze verím iba alternatívnej? Ja som napísala autorke reálny príbeh ako prebiehal so šťastným koncom. Takže nechápem tu vašu otázku žeby kvôli chemo??
@fidorka7 ja som napísala reálny príbeh ako prebiehal. Napísala som niečo ze ja neuznávam chemo? Ako ľudia prosím čítajte co je napísané a nedomyslajte si
@desszi super odpoved, pre každého na čítanie viackrát po sebe!!!
Zajtra idem do nemocnice kvôli maternici, snáď to dobre dopadne

@bielamacka3 drzim ti palce, drz sa, vsetko sa da, hlavne pocuvaj lekarov. Teraz mam dve kamosky s rakovinou maternice. Jedna zajtra konci liecbu, druha je v diagnostike. Sama som si prešla rakovinou, liečbou, viem čo to je.
Neboj sa, prežijes. Ber to tak, že je to len náročné obdobie v živote a to orejde.
Pises, že ocino ma znamu onkologicku a to je super, vsetko, co sa da, ries cez známosti. My máme skvelych onkologov vsetkych, ale velmi dolezite je verit svojmu lekarovi, tak si vyber toho najlepšieho.