Pomohla vám biorezonancia?

ctrl
4. okt 2019

Je účinná? Pri akých ochoreniach Vám pomohla ?

staronova
4. okt 2019

Ja chodím na kozmetiku, kde za plentou maju Biorezonanciu. Poväčšinou tam vždy niekto sedí. Ale tie rečí ...dokola každému to isté. Chodí si brať vodu, dáva to tým klientom. Manžel na tom bol s bolesťou krížou. Iba raz. Bolo mu to divné, trapné, neveril ani slovo. Ani trochu nepomohlo. Jasne ved to chce viacej sedení. Ja som si vyguglila nejaký odborný článok, kde sa toho zúčastnili redaktori aj nejaká lekárka. Hned som bola vyliečená. U nás to robí pán, čo športoval. Ako môže radiť v oblasti chorôb, ked to neštudoval.

prevenar
4. okt 2019

@ctrl ..nie . zabudni 🙂

maja170
4. okt 2019

@ctrl Chodila som so synom. Za nás zbytočne vyhodené peniaze.

chiccco
4. okt 2019

Od nás z práce tam boli 6 kolegovia,chceli sa zbaviť zavislosti na fajčení,akože keby ich nepoznám osobne tak tomu neverím všetci fajčiari taký ze dennne minimalne krabicka cigariet a teraz ani jeden z nich nefajči uplne zo dna na deň a to mali len jedno sedenie,za mna odporúčam kto chce prestat fajčiť je to 100%...choroby neviem ale ja by som chcela vyskúšať ísť z migrénami,vraj aj tomu sa venuje.

angi07
4. okt 2019

@ctrl ja som zacala pred 2 rokmi a chodim dodnes aj s mojim synom 😊on bol casto chory a pomohlo nam to .ja som mala problem so zapalom ucha c lekari 2 mesiace nevedeli vyliecit a biorezonancia mi pomohla po 2 sedeniach sa mi vratil sluch. znamej syn sa vyliecil az alergie ...takze zamna urcite

oli18
4. okt 2019

@ctrl ved si vygoogli na nete par clankov , aj od lekarov a urob si nazor. V diskusiach vychvaluju nastrceni ludia, aby robili konkretnym prevadzkovatelom reklamu.

berny800
4. okt 2019

Je to blud, ale je veľa ľudí, čo tomu verí, tak ako veria horoskopom, ktoré sú v každom časopise a na každej web stránke iné, ide o to kde si ho prečítaš😁

miskahryzka333
4. okt 2019

@ctrl nam pomohlo a synovy ked bol babatko takze to by si asi nejak nevsugeroval,sama som tomu neveverila ale pomohlo.

soviatko
4. okt 2019

Odporúčam navštíviť túto stránku, niečo si prečítať a záver nech si už urobí každý sám. http://www.lovcisarlatanov.sk/?s=biorezonancia

hivanik
4. okt 2019

Tak ako zo vsetkym...Zastancovia verzus odporcovia....Za mna Ano. Ale zalezi na koho natrafite, myslim tym ci sa clovek, ktory to robi ci sa tomu rozumie alebo kazi meno Biorezonancie. Deti za zbavili alergii, dcera streptokoka. A to vybrala 3mes kuru antibiotik od lekarky a nic sa nezmenilo. Na odporucanie znameho sme podstupili vysetrenie a cuduj sa svete, problemy presli a lekarka sa divila, ze ako je to mozne. Takze asi tak, kazdy nech si urobi svoj nazor. Ale pokial nevyskusam tak sa nevyjadrujem.

hivanik
4. okt 2019

@soviatko... Tento clanok som si precitala pred rokmi ked som sa rozhodovala ci ano alebo nie. Ak ti nieco pomoze kde lekarka odporuca jednoznacne operacne odstranenie problemu pretoze jej liecba nezabera a potom ti niejaky "sarlatan" pomoze odstranit problem bez skalpela tak nech si urobi svoj nazor a nemusi verit ziadnym dristom napisanych na nete.

soviatko
4. okt 2019

@hivanik Jasné, beriem, každý môže mať iné skúsenosti, no ja som sa žiaľ stretla len s tragickými následkami po zásahu takýmito ľuďmi. Ja zas nemôžem dopustiť na Bioptron, mám s tým dlhoročné skúsenosti a teda pomohlo to aj pri takých stavoch kde lekári už nevideli inú ako invazívnu liečbu. Pre niekoho je to osvecovanie predraženou lampičkou zo švajčiarskeho trhu. Čo človek, to iná skúsenosť alebo názor.

hivanik
4. okt 2019

@soviatko ....ak nechces nemusis pisat ale zaujimalo by ma ake tragicke nasledky mas na mysli...

soviatko
4. okt 2019

@hivanik Píšem ss

milanm_
4. okt 2019

su o tom super videa priamo s majitelom/prezidentom tej spoločnosti ktorá ten prístroj (ten najpredávanejší prístroj na biorezonanciu vyrába) a on hovorí, že vlastne ani nevedia ako to funguje, že to vymyslel človek ktorý je už po smrti a oni len čerpajú z pozitivných odoziev pacientov... Takže ak to funguje tak je toto vyliečenie štatisticky rovné samoliečbe organizmu a placebu.
Zase chápem, že ludia s rakom a podobne skúšajú všetko no.

angi07
4. okt 2019

@soviatko no vidis ja mam napr.bioptron lampu aj velku aj malu aj farby a darmo som to pouzivala ziaden vysledok....takze asi tak😏 a pritom ked biorezonanciu vyskusa dospely clovek viem si predstavit tu samoliecbu atd atd ale ked chodis s babatkom a malym dietatom kt. nepovies a ani nepochopi preco tam sedi a choroby zmiznu tak asi na tom nieco bude...

katrin21
4. okt 2019

@ctrl ano pomohla, ale ! velmi velmi zalezi, kto ju robi, aky ma cit citat informacie a davat ich dokopy, co navoli na pristroji atd.. a tiez od jeho vedomosti o zdravi...
Ja viem o bioharmonia.sk, ktoru vlastni a prevadzkuje lekar, takze znalosti zarucene a mne pomohol.... potom este v TT jedna pani robi a tiez super, tiez mi pomohla....
pristroje bicom, diacom a plaznovy generator .
Aj kamoska bola s miminom za nim, skoncili na kramaroch so silnym ekzemom... neverila, ale vyskusala a cuduj sa svete a chlapec ma uz 3r a viac ekzem nemal !!

takze napocuvaj nazory, ako je to blbost, ked kopec lekarov ti povie, ze to funguje a je eto pouzivane aj zdravotnymi poistovnami ( napr. take tie vahy a meradla, co ti urcia bunkovy vek, tuk, atd) a su na rovnakom principe... drz sa referencii.... ak s tym robi clovek, co nema na to cit, ,tak to nepomoze.. Ale ak vie co robi, tak ano , to mi ver.

soviatko
4. okt 2019

@angi07 Presne o tom to je. Každý máme iné skúsenosti s danými prístrojmi/procedúrami. Netvrdím že Biolampa je zázračná vec, ale mne veľmi pomohla, aj ľuďom v mojom okolí. No poznám aj takých, pre ktorých to boli vyhodené peniaze a nemajú na tento prístroj jediné dobré slovo. Som rada že sa tvojmu dieťatku polepšilo, dúfam že už ho všetko zlé obíde.

katrin21
4. okt 2019

@staronova to zas nemusi byt uplne smerodatne, ci to studoval, Neverila by si , koolko sa naucis samostudiom,ked chces. okrem toho, aby mohli s tym pristrojom robit, musia prejst skolenim, netrva 2 dni 🙂, ale pani co ho robi ( ta ku ktorej som chodila a je super ) sama povedala, ze ona hned vidi, kto s tym bude vediet robit a kto urobi tomu len zle meno, lebo nevie spajat suvislosti, zaklikat co ttreba.
JA sa diacomu trochu rozumiem uz a poviem ti, ze ja by som s tym robit vedela... chapem princip a vedela by soms a v tom pohybovat.. Velmi vela informacii uz mam aj o zdravi a samozrejme, keby postudujem dalej, hlavne alternativne cesty ( predsa tam ides ked klasicka medicina nepomaha ), tak sa da.... musis mat prehlad vo vyzivovych doplnkoch ( nie, ziadne preferovane, ale podla skusenosti ), napr. mne sa osvedcili na radu pani vyrobky od Dr. NONNA a su uzasne... beru ich aj ludia s rakovinou a pomahaju, ja som mala traviace problemy, s kt. mi lekari nevedeli pomoct, bohuzial.
alebo Dračia krv, Samento ( draci pazur), NAC, Citricidal atd.. rozne veci su...

luxus10
4. okt 2019

@ctrl a co potrebujes riesit? co ta trapi , boli?

monnystar
4. okt 2019

Nikdy viac...chodila som s malinkou dcérkou a skoncila na prístrojoch na jiske, tak strašne to pomáha. Podotýkam, že na biorezonanciu sme chodili k vyštudovanemu lekárovi. Aj som s ním riešila dcerin zdravotný stav a dal od všetkého ruky preč, že z jeho strany to bolo len odporucanie a ja som za dcéru zodpovedná a vraj nikomu nehovorí, že ho vylieči. Tak asi toľko k celej biorezonanci. Chodili sme tam rok, takže sa nejedná o jednorazovku

staronova
5. okt 2019

@katrin21 , Ano, v niečom máš možno pravdu. Ale ja ked počúvam tie jeho reči za tou plentou, mna by nepresvedčil. Stále dáva príčinu každej choroby, s ktorou tam pacient príde obličkám. Ak budete veľa piť, treba veľa piť, voda, atd, atd.....ved manžel tam bol, skúsil. Toť naša skúsenosť. Manželovi napokon pomohla chiropraktička na dve sedenia, za oveľa menej eur. A obličky a voda ostala v zabudnutí.

katrin21
5. okt 2019

@staronova o akej plente hovoris? Asi ste naozaj natrafili na nespravneho cloveka...

catherinah
5. okt 2019

Moja kolegyna na to nedala dopustit. Ale kazdy mesiac na PNke kvoli tomu, na co sa akoze tak uspesne liecila. 🙈😁

luxus10
5. okt 2019

ak si sadne upratovacka ku sonu, tiez budete hovorit, ze sono nefunguje?

hivanik
5. okt 2019

@katrin21 ...presne taky co robia za plentou kazia dobru reputaciu

katrin21
5. okt 2019

@luxus10 krasne si to napisala,super vystihnute

katpav
8. jan 2024

@hivanik a kde ste prosim bola