Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?
ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne
@fifitko25 ved som to tu napisala, ze telefonicky u regionalneho zastupcu, su tam kontakty
http://www.justnahrin.sk/kontakt treba si vybrat kraj - zavolat, mne ho doniesli domov
prosim vas kde sa da zohnat kvet z toho slezu nebadaneho? neviem ho najst nikde, iba listy. vdaka
Babulky ako robíte ten odvar.za studená vyluhovat A nechať 24 hod odstáť A potom ohriat? Aké to musí byť silné aby to malo účinok,môžem to potom naliať do vane či radšej do nejakého lavora? Už som skúšala ale malý sa mi tam nechcel močiť,voda bola taká zelená A nechcel do nej ísť,mám veru tvrdohlavca ale chcem sa vyhnúť nejakým drastickym zákrokom.mám aj slezovy krém od justu.ale darmo mi je keď mu to nejde stiahnuť.
@petkakv. Koľko má Tvoj drobec? Skús trošku stiahnuť, koľko Ti pôjde, keď len milimeter a trošku natri, na druhý deň opäť, my keď sme začínali, ani sa to nehlo, tak sme skúšali ďalej, každý večer po kúpaní, keď sme jediný večer vynechali, boli sme opäť na začiatku, pravidelnosť, vytrvalosť, trpezlivosť a prinesie ovocie, dnes má skoro 4 rocky a už si krásne sťahuje sám a je hrdý na to, pôjde to aj u vás, len trpezlivost, drzkajte sa
@unique26 môj má vo februári 3 roky.skúšala som stiahnuť A namastit abhovoril že stipe tak neviem. No musím ho nejako premôcť lebo on mi ruky odtahuje A pisti že boli tak som S tým vždy prestala.ešte k tomu som tehotná,tak sa bojím že má pokope. Ale budem sa snažiť A snáď to pojde
@petkakv dobre robis ten macerat, nalej to do lavora a lavor daj do vane kde mu napustis vodu a das hracky, tak sme to robili my, necakaj ze to pojde hned, nas maly mal dierku ako spendlikova hlavicka a uz sa mu skoro cela predkozka da stiahnut. Skus sa s malym porozpravat, ze pipik sa musi napit cajika aby bol zdravy a nemusel ist k panu doktorovi, u nas to zabralo
mamicky kolko asi trva kym ten slez zaberie? mali sme asi 5. kupel a zatial je to bez zmeny :( a natahujete tu predkozku uz v kupeli alebo az vonku pri suseni? vdaka
@fresa ahoj no my sme sa v tom macerate kupali dva mesiace a nepomohol a o chvíľu je to tri mesiace natieram slezove krémom a žiadna zmena už začínam pochybovať či to aj pomáha 😒
@lilinka1979. Absolútne ani o kúsok sa neposunulo? Len pokračujte, musí povoliť
@unique26 nie moja ani o kúsok už začínam byť zúfalá a za. 4 mesiace nás chcú poslať na obriezku 😠
@lilinka1979 neboj, este je cas, len pokracujte, jedna mamina mala pokrok az za pol roka, hovorim, ono je to rozne, niekto ma pokrok uz na druhy den, iny neskor, nam to takisto neslo, absolutne sa to nechcelo hnut, to sme vtedy slez ani nepoznali, my sme stahovali od novorodenca a poviem uprimne, mozno trvalo pol roka, kym sa nieco pohlo a ked som jeden vecer vynechala, boli sme tam , kde na zaciatku....teraz ma styri roky a stahuje si uz sam seja hoja, skus mu ponuknut, nech skusi sam stiahnut, oni to predsa ti chalani inak vnimaju, ako my, mozno sa chyti a povoli
@unique26 nemožem mu ponuknuť aby si to stiahol sám lebo má len 20 mesiacov a nechapal b y čo chcem ja mu to natieram dvakrat denne a skusim sťahovať ale niekedy je to boj aj kupele vydržal dva mesiace a potom už nechcel zostať vo vode cirkusoval a teraz aj pri natieraní bojujeme ale keby som videla aspon nejake pokroky 😢
tak asi to nezaberiem kazdemu :( ja som dufala... este skusim vydrzat aspon mesiac, zatial tam obsedi. vdaka
@lilinka1979 ja viem, je to demotivujúce, ale musíte pokračovať, držkajte sa
dobrý deň chcem sa opýtať ten krém mám ako nanášať? a ešte jedna otázka je som dnes kúpila slez maurský to je to isté ako ten slez nebadaný?ďakujem pekne

nam pomohol aj slez (kvet slezu z lakarne) aj just krem extremne
krem sa da objednat telefonicky u regionalneho zastupcu
http://www.justnahrin.sk/produkty/slezovy-krem
ale treba vytrvat a aj stahovat po kupani predkozku, nespravi sa to za chvilu, nam to trvalo mesiace, ale krasnu mu ju teraz stiahnem,predtym som ledva nasla dierku
a vnat nie je dobra - kvet
dat za 5 hrste do studenej vody cca 5 litrov, luhovat 24 hodin, potom kupel aspon 15 min denne - ja to robim kazdy druhy den