Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?
ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne
Slez maursky dokonca 🙂 v BA viem kde ho dostanes a objednavala som si aj slez nebadany ale uz som ho nepotrebovala
Bratislava, lekaren Libra- Dlhe Diely
Ahojte mamicky. Chcela by som sa poradit,ze kedy ste zacali SLEZ pouzivat. Syn ma 9 mesiacov a zatial sme sa v tomto smere vobec nepohli. Predkozka sa ani nepohne. Mam tomu este nechavat cas? Bojim sa aby uz potom nebolo neskoro. Myslim,ze to, ze sa budeme kupat v cajiku 🙂 nam uskodit nemoze. Dakujem za vase rady.
ja mam takmer 2,5 rocneho syna po zapale oblicky, isli sme tiez cestou slezu maurskeho, lebo nebadany som nezohnala, ale ked zbadal fialovu vodu nemali sme sancu ho do nej dostat. Teraz pije kolagen v sirupe a mazeme sa mastou cicaderma denne a funguje to, po kupani jemne pretiahnem kolko sa da, namazem ... po 2-3 tyzdnoch mame uz asi nizsieo 0,5 cm a to uz mal trhlinku.
@mmiimi
podla mna je tvoje babo este malinke, u neho by som nic neriesila .. je dobry clanok v mama a ja ... pokial nemate problemy ...
ja som slez nebadany kupila vo viamila na kazanskej v Ba ... baby, a fimozu a predkozku rieste naskor v 3r... prosim Vas, u malych deti sa tym netrapte....
No aj my sme dnes boli na urologii kvoli vajickam ale tiez mame fimozu tak idem skusit ten slez...
prosím vás môžem kupiť aj ten slez lesný ...má to podla vás rovnaké účinky???
@yaska135 fuuuha, to je uz davno. Ale nechala som slez cez noc mocit v studenej vode. Tusim za hrst kvetov islo do 5 l. nadoby vody. Na druhy den vecer som slez precedila, vodu prihriala a naliala do detskej vanicky a tam sa maly kupkal. Pred vybratim z vanicky sme skusali trosku natahovat a zmolit, nasilu som mu to nestahovala, vzdy len kolko islo. Myslim si, ze to islo uplne tak po 4-5 kupkaniach. 😉 Drzim palce.
@yaska135 yaska nam to pomohlo po treťom kúpeli čo som sa bala že skončíme na urológii
@stresmenka A v ktorom sleze ste sa kupali a ktory je ucinnejsi slez nebadany alebo slez maursky ? Mi mame za sebou uz treti kupel troska sa to povolilo ale stale ma ten koncek taky ako obrucku. A bojim ze sa to dalej nepohne takto isto to slo aj pri matsteni mastou a potom sa to znovu zuzilo. ☹
@mcoya No sak viacere mi pisali ze ten nebadany je super ale tu ho nedostat ani v lekarni ani v bio potravinach a ani v zdravotnickych potrebach. Tak sme si ho objednali ale kdey dojde netusim. A ked ste uz skoncili z kupemi nevratilo sa to do predosleho stavu, lebo nam po skonceni liecby mastou sa to znovu zuzilo.
ahojte, nasmu synovi to zabralo, mal vtedy okolo 2 rokov. Slez nebadany som vtedy nezohnala ani cez net, ale v lekrani mi povedali, ze to je to iste, co lesny, tak neviem, ci mali pravdu, ale zabral kupel aj v tom sleze lesnom. Uz si nepamatam podrobnosti, ale mozno tak 7, max.10 dni sme robili kupel. Presne podla navodu @mcoya
@mcoya tu by si to tiez uz vedel sam len to musime dosiahnut aspon to prve stiahnutie, co sa nam zatial nepodarilo. Zas len kusok a stoji to a dalej ziadne viditelnejsie uvolonovanie nevidno. A mate niektora skusenosti zo slezom maurskym? Ma ucinky ako slez nebadany a je vhodny na fimozu?
@yaska135 my sme mali tak isto tu obrucku ale potom to krasne
preslo ja som mala slez maursky ale musis mat kvet nie vnat ! Nevzdavaj to urcite to pekne pretiahnes 🙂ja som to kupovala v plavnici tam to aj pestuju a povedala mi ta pani ze je to to iste co sa ucinku tika
@yaska135 ja som citala len o tom sleze nebadanom a ten som vyskusala, ine slezy som neskusala, takze neviem.
Ale nasla som este toto:
@stresmenka Jej z toho maurskeho mame len kvet a ten sa tu da bezproblemou kupi. tak este dokupime a budeme pokracovat. no dufam ze to zacne zaberat.
@stresmenka
@mcoya Babulki a jestvuje aj mast z vytazkom zo slezu nebadaneho a mate snou nejake skusenosti?

Moj syn ma 5,5 roka a predkozka mu nesla stiahnut skoro vobec, skusili sme slez par krat a cuduj sa svete uz to ide 🙂 takze treba verit a vo vode a kupeli trenovat. Drzim palce