Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?
ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne
@katkaagabko ciitam vas prispevok a chcem sa opytat, ci sa to synovi uvolnilo na tej ZS.. Mam 5r.syna a neviem, ci stresovat 🙈🤷♀️
@aaddeell dobrý deň môžete mi poradiť aké bylinky ste používali? Ďakujem
@martiynkaa robi sa macerat zo slezu nebadaneho... da sa kupit v lekarni.. ale tam su aj ine druhy slezu, napr. slez maursky... Ta masticka, co dava urolog, co obsahuje kortikoidy je triamcinolon a vela mamiciek skusa aj prirodnu alternativu a to slezovy krem.. Niekomu pomoze , niekomu nie.. zalezi na tom, v akom stadiu to chlapec ma.. ci tam nie su zrasty a pod. kazdopadne stoji za vyskusanie kupanie v sleze + mastenie...
@micinka1 ano, slezovym kremom...mate zaujem?
@stulrajterova vy ste prosím trish22?
@stulrajterova lebo mamička micinka1 sa pýtala mamičky trish22, ako to vyriešili 🙂 a nie teba
@adazdca odkedy si tykame? My 2 prosim?
@stulrajterova draha pani prepáčte.. nechytajme sa za slovíčka.. medzi maminami sa bežne tyká... Ked som videla, že vam nie je jasné, prečo Vám mamina micinka napísala tú vetu a nerozumeli ste jej, tak som to len vysvetlila..
@adazdca snad pani pomenuje...ta co sa jej tyka, ja bezne vykam tak ma to naucili....krasny a pokojny den
@stulrajterova prepáčte, nedá mi nereagovať. V kódexe spravania sa ba tejto stránke je jasne napísané, že na tejto stránke si mamičky týkajú. Možno preto Vám aj Pani tykala. Pretože si čítala pravidlá ( kódex) stránky.
@marketa1111 dakujem krasne, prajem pokojny den...dolezite je ine, aby si mamky pomahali a posuvali rady, dodrziavali aj ine eticke kodexy a nepodliezali.ceny o tom je zasa iny kodex a to by mali vediet zastupcovia firiem, ktore nas na to pravidelne upozornuju...skolia a davaju moznost pracovat s ich skvelymi produktami...
@stulrajterova Ja ale nemám záujem o žiadne vaše produkty... Ja som potrebovala vedieť koniec konkrétne od pani trish22 pretože máme rovnaký priebeh... Preto som sa Vás opýtala či ste to vy len máte iny profil...
@spantex pomohlo?
Prosím vás po akej dobe kúpania slez pomohol ?
@juliavolna my sme natierali asi rok slezový krém od Just denne a už bolo vidno, že predkožka sa postupne sťahuje dole. Potom sme už neriešili, pekne pozvoľne zišla sama a to synovi už doktorka chcela riešiť operáciu. Ale mal vtedy tak okolo 3-5 rokov, my sme to skôr neriešili. Bolo to už dávno, syn bude mať už 13 rokov. 🙂

@marinka70 spravu si prejdite, ano, hned k odberu