icon

Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?

sweetangel20
7. jan 2010

ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne

Strana
z25
stulrajterova
26. dec 2020

@marinka70 spravu si prejdite, ano, hned k odberu

eliss13
21. mar 2021

@katkaagabko ciitam vas prispevok a chcem sa opytat, ci sa to synovi uvolnilo na tej ZS.. Mam 5r.syna a neviem, ci stresovat 🙈🤷‍♀️

1234lubka
24. mar 2021

@eliss13 mojmu sa uvolnilo ked mal 8r ale pomohla nam kortikoidna masticka

donda590
24. mar 2021

@1234lubka ako sa volala prosím vás?

martiynkaa
6. júl 2021

@aaddeell dobrý deň môžete mi poradiť aké bylinky ste používali? Ďakujem

adazdca
6. júl 2021

@martiynkaa robi sa macerat zo slezu nebadaneho... da sa kupit v lekarni.. ale tam su aj ine druhy slezu, napr. slez maursky... Ta masticka, co dava urolog, co obsahuje kortikoidy je triamcinolon a vela mamiciek skusa aj prirodnu alternativu a to slezovy krem.. Niekomu pomoze , niekomu nie.. zalezi na tom, v akom stadiu to chlapec ma.. ci tam nie su zrasty a pod. kazdopadne stoji za vyskusanie kupanie v sleze + mastenie...

micinka1
24. jún 2023

@trish22 prosím Vás ako ste to nakoniec vyriešili😔

stulrajterova
25. jún 2023

@micinka1 ano, slezovym kremom...mate zaujem?

micinka1
27. jún 2023

@stulrajterova vy ste prosím trish22?

stulrajterova
Autor odpoveď zmazal
adazdca
28. jún 2023

@stulrajterova lebo mamička micinka1 sa pýtala mamičky trish22, ako to vyriešili 🙂 a nie teba

stulrajterova
28. jún 2023

@adazdca odkedy si tykame? My 2 prosim?

adazdca
28. jún 2023

@stulrajterova draha pani prepáčte.. nechytajme sa za slovíčka.. medzi maminami sa bežne tyká... Ked som videla, že vam nie je jasné, prečo Vám mamina micinka napísala tú vetu a nerozumeli ste jej, tak som to len vysvetlila..

stulrajterova
28. jún 2023

@adazdca snad pani pomenuje...ta co sa jej tyka, ja bezne vykam tak ma to naucili....krasny a pokojny den

marketa1111
28. jún 2023

@stulrajterova prepáčte, nedá mi nereagovať. V kódexe spravania sa ba tejto stránke je jasne napísané, že na tejto stránke si mamičky týkajú. Možno preto Vám aj Pani tykala. Pretože si čítala pravidlá ( kódex) stránky.

stulrajterova
29. jún 2023

@marketa1111 dakujem krasne, prajem pokojny den...dolezite je ine, aby si mamky pomahali a posuvali rady, dodrziavali aj ine eticke kodexy a nepodliezali.ceny o tom je zasa iny kodex a to by mali vediet zastupcovia firiem, ktore nas na to pravidelne upozornuju...skolia a davaju moznost pracovat s ich skvelymi produktami...

micinka1
29. jún 2023

@stulrajterova Ja ale nemám záujem o žiadne vaše produkty... Ja som potrebovala vedieť koniec konkrétne od pani trish22 pretože máme rovnaký priebeh... Preto som sa Vás opýtala či ste to vy len máte iny profil...

marketa1111
Autor odpoveď zmazal
stulrajterova
Autor odpoveď zmazal
juliavolna
18. mar 2025

@spantex pomohlo?

juliavolna
19. mar 2025

Prosím vás po akej dobe kúpania slez pomohol ?

katyt
5. apr 2025

@juliavolna my sme natierali asi rok slezový krém od Just denne a už bolo vidno, že predkožka sa postupne sťahuje dole. Potom sme už neriešili, pekne pozvoľne zišla sama a to synovi už doktorka chcela riešiť operáciu. Ale mal vtedy tak okolo 3-5 rokov, my sme to skôr neriešili. Bolo to už dávno, syn bude mať už 13 rokov. 🙂

Strana
z25