Ste veční dietári?
Ahojte 🙂 zaujímalo by ma, koľko rôznych diét ste už za svoj život vyskúšali? Ste typy ľudí, ktorí dookola diétujú , naspať skĺznu k zlým návykom a potom sa opäť vrhnú do ďalšej diéty? Alebo ste našli niečo, pre vás dlhodobo udržateľné a spravili ste si z toho životný štýl?
Podeľte sa spolu s nami s najrôznejšími diétami, ktoré ste dodržiavali, od bežných až po nejaké bizarné. Teším sa na vaše odpovede 🙂
@laurabenceova dlhodobo,alebo ? 🙂Ja som skúšala, avšak nijak na mňa neucinkoval🙂
Diétu držím iba jednu a pre mňa overenú (Nutrifood plan) iba vtedy, ak to už preženiem, nasadím si ju na 2-2,5tyzdna preto, aby sa žalúdok stiahol, prestali chute na všetko možné a po dvoch týždňoch je nástup na zdravú stravu, vyváženú a tak sa snažím fungovať dlhodobo,jem všetko čo mi chuti ale zdravé varianty ale samozrejme neprejedam sa ani tým zdravým.
@doda818 asi 3 mesiace ale kvoli robote som s tym stopla, mne ani neslo o to aby som schudla(prvy tyzren som schudla 3 kg a dalej som to nesledovala) ale mne to napravilo travenie uz som nemala nafuknute brusko po jedle 🙂
Nikdy žiadna diéta, no zdravá vyvážená strava je súčasť môjho života od narodenia, rokmi sa to len zlepšuje, vďaka novým poznatkom a študovaním potravín 😊
Ako mlada a hlupa som vyskusala ducanovu dietu a to bolo utrpenie, plus sme raz drzali Macingovej detox-od vtedy nedokazem pozriet na cviklu bez tobo aby sa mi chvel zaludok 🤢
Paradoxne mam svoju "vysnivanu" vahu az teraz v 35, po dietati a bez diet 🙂
@doda818 dobry den. Ano, zial, toto ja napriklad si musim davat pozor nato, co a kedy zjem. Mam svoj stary overeny styl, inak by bolo so mnou zle nedobre. Rano pijem nalacno aspon 1 dcl cistej vody. Az ked som velmi hladna, zjem ranajky, co je najcastejsie 1 krajec chleba, natierka, syr, zeleninka, caj, dzus. Potom len ovocie, zhruba 3 ks, za cele doobedie a voda. Obed musi byt velky, polievka a na druhe. Kava. Malinovka. Opat len voda, 2, 3 ks ovocia, a zial sladkosti, do tych 110 g, a malinovka, voda. Da sa to prezit tak, som spokojna s velkostou siat S alebo S/M.
Milujem detox od Mačingovej...schudla som hlavne pomocou nej a úpravy stravy skoro 27 kg..keď potrebujem dať dolu 2 kilá a cítiť sa lepšie,vždy si ju nasadím...milujem zeleninu,takže mi to problém nerobi
@avanka nieeee 😭 mne odtial chutil mrkvovy perkelt aj struky ale cvikla bola masaker, naozaj mam dozivotnu traumu 😂
@jablkovastrudla ja som zase strihané jablká s mrkvou jedla celý mesiac,mrkvový perkelt,cviklu,fazuľku,cuketu ,hraskovu polievku jem aj teraz často...akurát si to trošku upravujem
Ja akosi nemám pevnu volu na to chudnutie aj som cvičila aj sa chvílu snažím potom zas zhupnem a tak. Nemám konkretnu dietu ale ked tak tiež radšej zdravími potravinami chcem schudnuť,
@silviaeli ja? Ja nemam ziadne info ohladom stravy, asi si chcela oznacit niekohoho ineho 😃 ale zato som super, s tym musim suhlasit 😁

intermittent fasting 16/8