icon

Aké sú vaše skúsenosti s Drovelisom?

janula2511
23. okt 2024

Ahojte, aké máte skúsenosti s drovelisom?

Strana
z2
carrot_apple
23. okt 2024

@janula2511 aká náhoda, práve som ho vzala😝prvé dve tabletky
takže ešte neviem povedať

missvisna
23. okt 2024

@janula2511 užívam ho už vyše 2 rokov a som veľmi spokojná. Ani necítim že ho beriem, mne osobne sa nevyskytli žiadne vedľajšie účinky, a tým že tam je aj trochu iný estrogén, tak je aj šetrnejší k pečeni.

janula2511
autor
23. okt 2024

@missvisna a vlasy nechty máš krajšie? menštruáciu máš akú?pms?

janula2511
autor
23. okt 2024

@carrot_apple na zvracanie alebo bolesť hlavy nemáš?

missvisna
23. okt 2024

@janula2511 menstrucia je slabšia a kratšia a oveľa menej bolestivá, mne to s týmto pomohlo…zvracanie a bolesti hlavy nemavam absolútne. Nechty a vlasy nemám odsledovane, jedine ti môžem povedať že kvalita dole nešla.

janula2511
autor
23. okt 2024

@missvisna chuť na sex?teraz beriem maitalon ešte 5 dní a po pauze prechádzam na drovelis.ale čo som tu na koňovi čo som sa dočítala o drovelise tak mám strach sním začať.z 10 možno 2 keď robí dobre.

viktoriaandrascik
23. okt 2024

Ahoj, ja užívam drovelis rok a pol a som spokojná za najväčšie plus považujem 3 dňovú menštruáciu :D

en1987
Autor odpoveď zmazal
janula2511
autor
22. dec 2024

@viktoriaandrascik aké silné máš krvácanie pri drovelise?

bona
Autor odpoveď zmazal
viktoriaandrascik
27. dec 2024

@janula2511 veľmi slabučké a krátke

janula2511
autor
27. dec 2024

@bona ahoj,20€ + pošta?

bona
27. dec 2024

@janula2511 áno,ak vyhovuje😊

janula2511
autor
27. dec 2024

@bona mám záujem.na dobierku mi ich pošlete?

janula2511
autor
6. jan 2025

@carrot_apple ahoj, ešte užívaš drovelis?

carrot_apple
7. jan 2025

@janula2511 áno tretí blister, žiadne problémy, cítim sa skvele.

saemi
24. jan 2025

Ja uzivam drovelis rok. Vsetko ok. Teraz druhy cyklus bez menstruacie. Bola som aj u gynekologa.
Citim bolesti ako pri MS a nic. Iba jemne spinenie.
Rozmyslam ze nenasadim uz nove bal.

janula2511
autor
24. jan 2025

@saemi prečo už nechceš brať?

saemi
24. jan 2025

@janula2511 ze ci je to ok ked nemam Ms. Tak preto som rozmyslala vysadit

viktoriaandrascik
27. jan 2025

@saemi však to je pri antk úplne normálne

saemi
27. jan 2025

@viktoriaandrascik pokračujem ďalej. mala som 1deň nakoniec takú slabú....

petruska44
27. jan 2025

Ahojte,nema niekto na predaj drovelis?
Dakujem

nikawe
5. feb 2025

Baby, viete mi nejaka poradit? Zacala som uzivat Drovelis...ked som bola u gyn, tak mi predpisovala s tym ze v ten den mi aj mala prist menzes, mala som spinenie ale to sa mi asi len zdalo. No ja uviedla zenskej ze menzes mam , tak este v ten deň som zacala uzivat. No po rozmyslani som zistila ze to asi neni ok, menzes stale nikde dodnes, vzdy mi chodili presne na den, teraz neviem ci som urobila zle ze som zacala uzivat Drovelis aj ked mi v ten denten menzes neprisiel? Teda, so zacatim Drovelisu ma byt 1 den aj menzes alebo nie?
Kedze mam strach s tym klamanim u zenskej...ah neviem...1x uzivam antiku tak ma prosim neukamenujte. 🙏🏽
Inak nikdy sa mi nestalo zeby mi menzes neprisiel okrem dvoch tehotenstiev....a teraz tehotna NIESOM. 🙏🏽🙏🏽 Dakujem.

saemi
5. feb 2025

@nikawe prvý deň krvácania užiť. ja som sa na to pýtala dr. že keď mám na začiatku len také špinenie že či mám začať, on že nie, počkať na krvácanie.

nikawe
5. feb 2025

@saemi aha no uzas a teraz co mam robit 🙏🏽😏🙁

saemi
5. feb 2025

@nikawe neviem ti poradit co teraz. Asi zavolat dr jedine.

nikawe
5. feb 2025

@saemi no budem tam zajtra volať a poviem sestricke co je vo veci, ale mam pocit ako ju poznam ma zdusi jak hada...oh normalne aa bojim zavolat a oznamit ze co sa to vlastne deje, ze preco ked som nemala menzes riadny ze som im oznamila menzes den, a den antikoncepcie predpisanej, oh do slaka...len co ked som si bola ista...🙏🏽🙏🏽🙏🏽🫣🫣🫣 Oh!

saemi
6. feb 2025

@nikawe neboj nic...
Povie ti co dalej a bude to ok
Drzim palce. Daj vediet ako si dopadla

nikawe
9. feb 2025

@saemi ahoj, no bola som sestrickou ,,zjazdena jak had za to,, no ale co uz sme len ludia...najprv kazala vysadiť hned a pockat na tu menzes, a zacat novym blistrom....a potom po hodine uz asi po dohodnuti sa s Dr. mi volala naspäť sestricka ze nevysadzovat tu antiku, ale dalej douzivat 24+tie 4 tak neviem potom vari pride menzes...uvidime...no.

saemi
9. feb 2025

@nikawe hej tiez som si myslela ze uz zbytocne vysadit

Strana
z2