Aké sú vaše skúsenosti s Drovelisom?
Ahojte, aké máte skúsenosti s drovelisom?
@janula2511 užívam ho už vyše 2 rokov a som veľmi spokojná. Ani necítim že ho beriem, mne osobne sa nevyskytli žiadne vedľajšie účinky, a tým že tam je aj trochu iný estrogén, tak je aj šetrnejší k pečeni.
@missvisna a vlasy nechty máš krajšie? menštruáciu máš akú?pms?
@carrot_apple na zvracanie alebo bolesť hlavy nemáš?
@janula2511 menstrucia je slabšia a kratšia a oveľa menej bolestivá, mne to s týmto pomohlo…zvracanie a bolesti hlavy nemavam absolútne. Nechty a vlasy nemám odsledovane, jedine ti môžem povedať že kvalita dole nešla.
@missvisna chuť na sex?teraz beriem maitalon ešte 5 dní a po pauze prechádzam na drovelis.ale čo som tu na koňovi čo som sa dočítala o drovelise tak mám strach sním začať.z 10 možno 2 keď robí dobre.
Ahoj, ja užívam drovelis rok a pol a som spokojná za najväčšie plus považujem 3 dňovú menštruáciu :D
@viktoriaandrascik aké silné máš krvácanie pri drovelise?
@janula2511 veľmi slabučké a krátke
@bona ahoj,20€ + pošta?
@janula2511 áno,ak vyhovuje😊
@bona mám záujem.na dobierku mi ich pošlete?
@carrot_apple ahoj, ešte užívaš drovelis?
@janula2511 áno tretí blister, žiadne problémy, cítim sa skvele.
Ja uzivam drovelis rok. Vsetko ok. Teraz druhy cyklus bez menstruacie. Bola som aj u gynekologa.
Citim bolesti ako pri MS a nic. Iba jemne spinenie.
Rozmyslam ze nenasadim uz nove bal.
@saemi prečo už nechceš brať?
@janula2511 ze ci je to ok ked nemam Ms. Tak preto som rozmyslala vysadit
@saemi však to je pri antk úplne normálne
@viktoriaandrascik pokračujem ďalej. mala som 1deň nakoniec takú slabú....
Ahojte,nema niekto na predaj drovelis?
Dakujem
Baby, viete mi nejaka poradit? Zacala som uzivat Drovelis...ked som bola u gyn, tak mi predpisovala s tym ze v ten den mi aj mala prist menzes, mala som spinenie ale to sa mi asi len zdalo. No ja uviedla zenskej ze menzes mam , tak este v ten deň som zacala uzivat. No po rozmyslani som zistila ze to asi neni ok, menzes stale nikde dodnes, vzdy mi chodili presne na den, teraz neviem ci som urobila zle ze som zacala uzivat Drovelis aj ked mi v ten denten menzes neprisiel? Teda, so zacatim Drovelisu ma byt 1 den aj menzes alebo nie?
Kedze mam strach s tym klamanim u zenskej...ah neviem...1x uzivam antiku tak ma prosim neukamenujte. 🙏🏽
Inak nikdy sa mi nestalo zeby mi menzes neprisiel okrem dvoch tehotenstiev....a teraz tehotna NIESOM. 🙏🏽🙏🏽 Dakujem.
@saemi no budem tam zajtra volať a poviem sestricke co je vo veci, ale mam pocit ako ju poznam ma zdusi jak hada...oh normalne aa bojim zavolat a oznamit ze co sa to vlastne deje, ze preco ked som nemala menzes riadny ze som im oznamila menzes den, a den antikoncepcie predpisanej, oh do slaka...len co ked som si bola ista...🙏🏽🙏🏽🙏🏽🫣🫣🫣 Oh!
@saemi ahoj, no bola som sestrickou ,,zjazdena jak had za to,, no ale co uz sme len ludia...najprv kazala vysadiť hned a pockat na tu menzes, a zacat novym blistrom....a potom po hodine uz asi po dohodnuti sa s Dr. mi volala naspäť sestricka ze nevysadzovat tu antiku, ale dalej douzivat 24+tie 4 tak neviem potom vari pride menzes...uvidime...no.

@janula2511 aká náhoda, práve som ho vzala😝prvé dve tabletky
takže ešte neviem povedať