Akú ochranu používate pri sexe?
Ahojte...baby poznáte nejaké iné ochrany pri sexe...okrem kondómu (používame ho,ale aj tak sa stále bojím😁) antikoncepciu užívať nemôžem...a prerušovaná súlož neprichádza do úvahy 😃...🙏
Za sú nás sa to nestalo nikomu kto to mal , záleží na tele 🙂 žena žena dala si ťažkú otázku 😂😂 už potom len prerušovaná
Ak nechces ziadnu chemiu a ani kondom s prerusovanou, tak jedinou najucinnejsou ochranou je chrbtom k sebe a kazdy sam.
Celibát :D úplne neškodná antikoncepcia.
Naozaj neviem.Ešte nič lepšie nevymysleli len to čo už bolo spomenuté.
@beata_k z výsledku mimo plodné dni má kamoška dvojičky 🙂 na toto by som sa vôbec nespoliehala (aj keď teóriu o tom ovládam)
@marcellka32 a aj si merala BT alebo podľa čoho určovala kedy má plodné dni? Pýtam sa lebo ja sa celkom spolieham na tú symptotermalnu metódu😐
No čo nemáš moc toho na výber ... antikoncepciu nemôžeš tak potom.len.ako rádia vyššie nespat spolu keď máš plodné dni plus prerušovaná súlož a plus kondóm ...ja som mala rovnakú dilemu ale ja už dieťa mám pôdu druhé na svete a viac mať nechcem takže podstúpil podviazanie vaječníkov keďže ja nemôžem antikoncepciu vôbec ani teliesko pretože aj to je antikoncepčné a nemôžem ani kondóm lebo mám alergiu 🙈
@anonym_autor teliesko pre ženu, ak je ona zodpovedná. No a pre chlapa vasektómia, ak má na to gule. Prípadne CELIBÁT pre oboch…

Teliesko ? 🙂