Antikoncepcia Jay Dess - skúsenosti
Ahojte. Máte niektorá skúsenosť s JAY DESS? Na internete som našla veľmi málo info... Ďakujem za každú odpoved 🙂
@lucifer85 pol roka
Ahojte, chcem sa spýtať ste s ňou spokojné zatiaľ? menzes ako máte často? aj ste pribrali z nej? a už Vám ju vyberali? bolesť hrozná?
@katkamyska mne ho este nevyberali. Dala som si na 3 roky. Menzes pravidelny. 3-4 dni. Bolest pri zavadzani ziadna. 2 minuty roboty bez boledti. Len po zavedeni som 2 dni spinila a mierne kramove bolesti v podbrusku. Ziadne zle ucinky. Je to parada
ja ho budem mať už skoro rok, menzes mám stále, hoci som dúfala, že nebude 😖 ale len slabučký. Pribrala som už po tabletkách a po jaydess tiež..ale je to individuálne. Inak žiadne vedľajšie účinky, všetko v pohode
ahojte,,,vcera presne po 6to nedeli mi dr zaviedol jaydess,,,,bolesti pri zavadzani ziadne,krvacam,,co ja viem,,ide zo mna od vcera cervena zelatina,,,,hmmm,,,,,ale zaujimalo by ma,pouzivate niektora pocas ms aj tampony???dakujem za odpoved
@vlalu6it ahoj,to budes krvacat par dni,je to normalne neboj 🙂 a tampony mozes normalne pouzivat ako doteraz 🙂 teliesko mas zavedene v maternici a s tamponmi ci zo sexom sa nestretne 🙂 vies ako to myslim...tamponom nic vadit nebude ani pri styku 🙂 ako keby si v sebe nic nemala 😉 🙂
@zuzana1003 dakujem ti krasne🙂)a este malinka otazocka,,nezhorsila sa ti plet??
@vlalu6it nieee 🙂 absolutne ziadne negative ucinky 😉 ani nato nemysli ze by bolo nieco zle 😉 mne chvilku trvalo po psychickej stranke nemysliet nato ze mi nieco vlozil do tela ale uz som nato zabudla a uzivam si ho 😉 😀
@zuzana1003 dakujem
baby mate niektora toto teliesko , ktora este nerodila?????
@ellla74 ahoj ja som nerodila normálne ale oba porody mam cisarskym.a mam toto teliesko.
baby mate niektora toto teliesko , ktora este nerodila?????
ja som too myslela skor ci to nemoze nejak ovplyvnik krcok maternice , u zeny ktora este nerodila a chce,aby nemala nejake tazkosti o otehotnenim.--
@ellla74 tak toto neviem. Porad sa s dr.
Kocky mozem z tohto telieska krvacat uz mesiac?13steho mi ho davali a + som aj prestala kojit a stale krvacam niekedy menej a inokedy viac. Neviem ci to z tych hormonov ci co... Ako dlho ste spinili vy po zavedeni?
@katkamyska ja lrvacam uz viac ako 23dni...uz mi dr pichol injekciu,uzivam tablety a,aj tak krvacam☹
@katkamyska ja 2 dni. Ale kamoska 38 dni dr jej pichol injekciu na zastavenie. Je to individualne. Ani dr nikdy nevie ako to zoberie zenske telo pretoze kazda sme "vo vnutri ina"
Tak mne zavadzali vcera, cena 142e plus 15 za zavedenie. Bolo to neprijejrmne ale fakt len kratko, ziadna vyrazna bolest.dnes sa citim fajn zatial bez bolesti, len spinim. Som fakt zvadava lebo ja som mavala silnu,dlhu a bolestivu menstruaciu takze dufam ze to aa zmeni. Len som nejak preslechla od kedy vlatne ucinkuje a styk je bezpecny?
@kobercek 100% ochrana hned po zavedení 🙂
Ahojte, ja ho mam uz 11 mesiacov a som sklamana. Cakala som, ze nebudem mat ms ale mam, tento mesiac dokonca uz po 2, 5 tyzdoch. Zvazujem vybratie. A to s tymi tamponmi sa mi nezda, v navode je napisane, ze ziadne tampony. Mohli by ste si teliesko vytiahnut. Trcia z neho akoby tykadielka a hrozi, ze by sa mohli zamotat to tamponu a isiel by von aj s tamponom. A pri sexe ho manzel citi. Doktor mi vravel, ze to nie je mozne, ale kedze si dokazete tie "tykadielka" nahmatat prstom, tak sa ani nedivim. Pre mna je dost obmedzujúce nemoct pouzivat tampony. O mesiac idem na kontrolu a uvidim, co mi povie doktor. Inak ma vyslo 140 eur a bezplatne a hlavne uuuuuplne bezbolestne zavedenie, az som bola v soku, lebo som cakala bolest.
no babulky takze ja to mam uz viac ako 3mesiac a stale asi kazdy 3den krcvacam po dobu dalsich 3dni a pauza a opat krvacanie,,,tampony mam nonstop,ale tie,,tykadla,,vobec necitim a ani nenahmatam,,,vraj pokial je to dobre zavadene,nemalo by to byt citit a tampony su uplne v pohode,,,,no dalsia vec,,stale mam akoby ,,sopel,hlieny,,akoby neustala ovulacia🙂))no neviem,,,uz nemam vobec chut,,,pri sexe fungujeme normalne,ziadne bolesti,necitime to,len to krvacanie,och,,hmmm
@vlalu6it no ja podobne.mam ho od ju a a toez stale spinim niekedy viac niekedy menej.uz som bola aj u doktora s tym mala som uz liky ale nic nezabralo max na 5-6 dni ze som mala pokoj.ze ked to neprejde xo pol roka tak skúsime hormonalne.mna to teda nebavi nosit stale intimku ako des.
@katkamyska no veď... Po injekcie A liekoch som Z dvoch týždňov na domáci mala len týždeň pokoj.. Och...ale ešte to vzdať nechcem,keď S tým už 3mesiace bojujem... No dúfam A verím
Tak ja sa hlasim po roku vlozenia telieska. Vsetko v poriadku. Vcera som bola na preventivke u dr.teliesko sa nepohlo stale je tam kde ma byt 😉 menzes mam 3 dni,slaby. Ziadna zmena pleti,ani nicoho ineho 🙂 za mna ho urcite odporucam
tak kocky trochu ina skusenost, po polroku od zavedenia mimomaternicove tehotenstvo takze som jedna z 10 tis tusim. som po operacii skoro 10tyzdnov teliesko stale mam, mesiaciky zarial nie. ale predtym boli slabe cca 3 dni bez bolesti . co bol uspech oproti obdobiu predtelieskom
Kocky v ktorej lekarni ste kupovali Jaydess a kolko ste platili? Nechcem kupovat nejak drahu.
Baby ani neviete ako som rada, ze som nasla tuto konverzaciu, aj ked je uz co to starsia, verim, ze mi aspon jedna z vas odpise.
Baby, ja som si dala Jaydess zaviest 18;5;
Odvtedy permanentne spinim. Nie je to este ani mesiac, ale mne sa strasne zhorsila plet, mam pocit, ze sa vo mne drzi voda a priberam :( Je to ok? Volala som dvojmu Dr., povedal mi, ze jedna z 10 zien spini a krvaca do pol roka, ale uzivat tampony este pol roka sa mi fakt nechce, kedze ta ,,krv" ci co to je dost neprijemne zapacha. Na to mi povedal, ze je to normalne, ze mam vydrzat. Nechcem sa toho telieska vzdat, lebo mi vyhovuje ta trojrocna abstinencia tehotenskych testov a tabletky do seba pchat fakt nechcem. Len som uz zmatena a neviem co sa so mnou deje :(
@zuzkaase ahoj,precitaj si vissie moje skusenosti a hladsim pekne,,mam to zavedene presne rok a 1mesiac,,spinim neustale,,,ked dostanem kramy trva to 3tyzdne,,,,cele zle,,a lekar mi to stale nechce a nechce vytiahnut,,vraj stale mam este cakat,,,uz som uplne prestala verit,ze sa moj stav zmeni,,,,ako su obdobia ,ked prestanem soinit,ci krvacat,ale tzo trva maximum 2tyzdne,,,,no co....proste skvela antika🙂)() 😢 🙄
@vlalu6it Ahoj, dakujem, ze si sa ozvala. Nuz, ja som spinit prestala aj krvacat ale neviem sa zbavit ekzemu, vratil sa mi ten, ( ktory som uz roky nemala) a k tomu sa mi vratili aj migreny ( ktore som uz tiez nemala) a este aj zavodnovat som sa zacala.... ale uz to pooooomalicky ustupuje, tak ja verim, ze to prestane. Moj lekar ma taky isty pristup ako tvoj ocividne, lebo ani za toho boha to nechce vytiahnut, furt omiela to iste : AKO SA TO DA DOKOPY, AKO MAM CAKAT A AKO SI MA TELO ZVYKNUT NA TO A BLA BLA BLA

@zuzana1003 ..ako dlho to uz mas?...