icon

Antikoncepcia Zoely

nili
6. aug 2012

Ahojte, chcela by som vediet ake mate skusenosti s hak Zoely. Uzivala som ich mesiac, bolo mi od nich velmi zle ... depresia, priberanie, kolisanie tlaku, nespavost, bolesti v zaludku,.... atd ... no hroza. Mate podobne skusenosti?

zlata77
9. apr 2014

Ahojte, ani mne Zoely nerobila dobre, casto ma bolela hlava a mala som stale zlu naladu bez priciny. Zostal mi 1 blister, ktory ponukam na predaj za dobru cenu. V pripade zaujmu piste na zlatulka77@gmail.com. Mne predtym najlepsie vyhovovala Jeanine, nemala som ziadne vedlajsie ucinky, ale kazdy sme iny.

bennette
15. apr 2014

Ahojte baby mam menší problem beriem hak zoely uz cca pol roka ... Nemozem
Sa sťažovať doteraz mi chodila menstruacia na 3 tabletku beriem ich stale bez prestávky
Ale teraz mi
Nedošla
Mala som
Dostať 28.3 2014 alebo 1.4.2014 a stale nic test som si robila a bol negatívny
Je to normálne ?

aja143
16. apr 2014

ja som to mala tiež a je to vraj normálne, aspoň podľa môjho Dr.

dvojcata22
23. apr 2014

Predám celé komplet 4 blistre Zoelly. Nesadla mi.....

dellmaci
14. jún 2014

Ahojte
Beriem zoely prvy mesiac mi vobec nedosla menstruacia dosla mi az o 3 tyzdne neskor cez "aktívne tabletky" a ked som volala svojej gynekologicke mi povedala ze to vraj nemam riesit a zatazovat sa tym a preco jej volam koli takej blbosti. Tato HAK mi nesadla, bolel ma zaludok z kazdeho jedla a ked som mala dostat menštruáciu cez "placebo" som mala hnačky vracala som a mala som teploty som uplne podrazdena stoho zla nalada .. Neodporúčam vobec a to je vraj najlepsie HAK na trhu lebo je na prírodnej báze údajne a nerobi telu zle ale kazda zena inak🙂 vysadila som ju na mesiac teraz ju beriem zas

dvojcata22
8. júl 2014

Predám HAK Zoelly...jeden blister 7 € ...mám 4 blistre ....Dohodneme sa. Mne je už nanič a vy niečo málo ušetríte....

ikuska31
26. júl 2014

@dvojcata22 mám záujem vdaka

ludmila444
22. sep 2014

@dvojcata22 ahoj este je ponuka aktualna?

forgotten
7. jan 2015

Ahojte brala som ju cca.2 mesiace bolo mi znej veľmi zle hrôza , ak máte záujem predám 3. Mesiace 🙂)zabalené v krabičke ešte .

iva576
9. jan 2015

Ahojte, ostal mi jeden blister ZOELY. Ak máte niekto záujem, predám.

iva576
9. jan 2015

@ludmila444 V septembri ste mali záujem o HAK Zoely. Ostal mi jeden blister z lekárne. Máte ešte záujem?

iva576
9. jan 2015
anicka108
13. feb 2015

Ahojte mam na predaj 1 blister. Cena 8 eur uz aj s postovnym vopred při prevode na ucet. V pripade zaujmu ma kontaktujte prosim cez IP 🙂

barborka93
12. mar 2015

baby zacinam s touto antikou a ja neviem ako ju brat???

forgotten
27. mar 2015

@barborka9
Ahoj, bereš ju stále bez prestávky,cez posledné 4 tabletky ("placebo") by si mala dostat M, nerobíš týždnove prestávky, a vraj nieje problém aj ked mas M este cez biele tabletky....

oliverinko
30. mar 2015

Ja som s nou spokojna krasne sa my pri nej vycistila plet a nemam ziadne neziaduce ucinky 🙂

lenka95301
21. júl 2015

Ahojte,chcela by som sa opytat pouzivate Zoely a mate aj 7dnovu pauzu? dakujem

lenka95301
21. júl 2015

Ahojte,chcela by som sa opytat zoely sa berie v kuse bez prestavky?dakujem 🙂

marca12
21. júl 2015

@lenka95301 tie posledne tabletky inej farby su tam len koli tomu,aby si nezabudla brat nove balenie.tusim 4 tam boli.nemusis ich brat,ak nezabudnes,ze o 4 dni mas otvorit novy blister

lenka95301
21. júl 2015

ano lebo moj gynekolog mi hovoril ze 7 dni mam pausu ☹ mam vtom hokej 🙂

lenka95301
21. júl 2015

@marca12 dakujem velmi pekne 🙂 uz aspon viem ze ako to mam brat lebo len teraz mam 1mesiac co ich beriem 🙂

lenka95301
21. júl 2015

este sa chcem opytat menstruacia by mi mala prist pocas tych farebnych tabletok co su tam 4 ?

oliverinko
27. júl 2015
oliverinko
27. júl 2015

@lenka95301 nie ka ich beriem bez prestávky tak my kazala gynekologicka

ivca88
27. júl 2015

Kočky ... ja som ju brala asi 7 mesiacov .. .
Počas prvých 5 mesiacov mi menzes ani nedosiel - a to som mala 7 dnove pauzi = vraj to je u nej normalne .
No problem nastal ked som chcela otehotniet - cykli neboli 28 dnove ale 50-60 ...
rok sme sa trápyli ..ci mám vobec ovulaciu...
Nie som si ista ci to bolo nou, ale mám pocit ze my práve ona riadne spomalila cyklus ...
ja som si povedala ze ak po porode brat HAK ..tak jedine Qlaira (ktora mi najviac sadla ..len bola draha ...a ja hlupa ze som chcela usetrit) alebo ziadnu ...

oliverinko
8. sep 2015

No ja ju asi prestanem brat sice som písala ze sa my vyčistila pleť ale teraz po niekoľkých mesiacoch čo ju beriem som zacala strasne priberat nikdy som nemala problem z váhou zdravo sa strávime a cvičím,je to uz 4 antikoncepcia asi sa na to vykaslem ani jedna my nesadla

sysa123
9. nov 2015

Baby nemate niekto na predaj Zoely? Ja ju beriem uz dlhsie a som s nou velmi spokojna. Zo zaciatku sice trvalo asi mesiac kym som si zvykla, ale potom uplne super. Plet krajsia a hlavne vlasy mi prestali padat, co som mala dovtedy velky problem. Nepripbrala som, mne tato HAK sadla super. Ak by niekto mal na predaj, kupim. Dakujem

marca12
10. nov 2015

@ivca88 ja ju neberiem uz rok a este stale nemam pravidelnu menstruaciu.nikdy viac nechcem ziadnu antikoncepciu

ivca88
10. nov 2015

@marca12 ani ja uz po porode nechcem.... ved to je pomali zazrak ze som otehotnela = mala ovulaciu ..,,

ccathrine
20. nov 2015

Baby niekto na predaj Zoely? najlepsie KE. Dakujem.