Azalia. Beriete ju niekto a aký máte názor?
ahojte,
dnes mi doki predpisal antikoncepciu, vola sa azalia, do lekvarne prisla len dnes, tak mi nevedeli o nej nic povedat. kojim, takze podla mna je to nahrada cerazette...beriete ju niekto a aky mate na nu nazor?
dakujem 🙂
Ahojte žienky potrebujem poradiť, nie som ani po pôrode ani ne kojím ale lekár mi predpísal antikoncepciu azaliu.Brala som asi pred 2mesiacmi daylette. Daylette som užívala 8rokov bola som spokojná lenže mi ju vysadil koli menšiemu zákroku polypov.Pri daylette som vedela si oddeliť MS ale pri tej nie. K lekárovi sa teraz nedostanem keďže je koronavirus 😔. Vie mi nikto viac o nej porozprávať? Ďakujem za každé jedno info.
Mam cele balenie Azalia, presla som na nieco ine, napiste mi spravu, ak by ste mali zaujem
Ahojte dievčatá. Dnes my doktor predpisal antiku Azalia, a ja vôbec neviem ako to mam brat (preštudovala som aj pribalovy letak) toto je moja prvá. V blistri je 28 tabliet . Neviem ci tam je ta 7 dňová pauza alebo normálne bez ?
Dobrý deň. Druhý deň beriem antikoncepciu Azalia chcem sa spýtať či je možné ju brať aj keď prestanem kojiť
moja malá má pomaly 21 mesiacov, Azaliu som brala od skončenia šestonedelia a vysadila som ju až teraz, aj keď stále dojčím, ale zdalo sa mi, že som z nej stále taká naliata, opuchnutá... menzes som stále nemala, dnes som práve bola u doktora a povedal, že to nevadí, nemusím mať aj do dvoch rokov, zatiaľ to netreba riešiť...
@ornela_tn a kolko ste platili zanu

Darujem tri blistre