Manžel trvá na používaní kondómu. Súhlasiť alebo nie?
Máme už počet detí, ktoré sme chceli. Plánujem užívať hormonálnu antikoncepciu, ale muž je proti a trvá na kondóme. Súhlasili by ste s tým alebo by ste išli do hormonálky?
@thirstymonk a to so videl počul či si to myslíš?
@sova7 TO je oficialne učenie katolickej cirkvi. Nie je ťažké si to dohľadať. Aj taký exegéta ako ty to určite zvládne na googli za 5 sekúnd
@thirstymonk neuznávam horm. Antikoncepciu, lebo áno, rozhlasu hormonalny system, zastaví ovulaciu a menštruáciu a odstaví vaječníky v Tom najprísnejšom období ženy.
Ale máš v Tom troška chaos. Pretože práve NAOPAK, horm. Antikoncepcia obsahuje ženský hormón estrogen, ktorý žene vylepší pleť, vlasy a urobí ju ženskejšie.
Steroidy sú naopak založené na testosteróne.
@anonym_d1566f Anabolické steroidy, aby sme boli presní ;)
@thirstymonk hned si mohol napisat, ze si plochozemec a bojis sa chemtrails. Usetrila by som si namahu s prvym prispevkom. Uz je mi vsetko jasne.😄
@anonym_839647 Čo ti drbe? Ja nie som žiaden plochozemec, a chemtrails poznám len z filmov. Mám o kvantovej fyzike a astronómií vedomosti, že by si sa z toho zesrala jak kojenec, študoval som to na VŠ, aj keď som nedoštudoval.
Téma mojej neúspešnej bakalárskej témy bola: Flukutácie kvarkovo-gluénovej plazmy vo veľmi ranom vesmíre a ich vplyv na ďalší vývoj vesmíru.
Bohužiaľ mojej univerzite skončila akreditácia na fyziku a keďže nás bolo až 7 fyzikárov v troch ročníkoch, tak už ju ani neobnovili.
Tak čo, ešte si ideš so mnou merať pipik, ty plochozemec? Strčím ťa do gatí za 5 sekúnd.
@anonym_d1566f Anabolické steroidy, aby sme boli presní ;)
@thirstymonk áno, samozrejme anabolicke steroidy. A stále platí to čo som napísala.
@sova7 TO je oficialne učenie katolickej cirkvi. Nie je ťažké si to dohľadať. Aj taký exegéta ako ty to určite zvládne na googli za 5 sekúnd
@thirstymonk aha takže to vyhlasuje cirkev s vedou ani vierou to nemá nič spoločne myslela som si že to bude zase nejaká cirkevna náuka

@doriiis Tu odmieta (z náboženských dôvodov), je katolík.
@anonym_autor ale ved ako katolík by mal odmietať aj kondóm. Tiež som katolík (so svojimi názormi) a napr na predmanzelskej náuke nás učili, že všetky tieto spôsoby sú hriech. Ak kondóm, aj antika, aj prerušovaná súlož. Takže kondómom si moc v tomto ohlade nepomôže. Nám kázali, že si mame počítať plodné a neplodné dni. A keď som povedala, ze kvôli mojim zdr problémom to nie je možné, vraj ,,vždy sa dá nájsť spôsob" (neviem aký). Aj z používania kondomu sa musí spovedať. To, ze mu to jeden kňaz schválil je blbosť. Nemal by.
Ja by som bola tiež za vazektómiu. Je to rovnaký hriech ako kondóm. Keďže na to pozeráte z tohto uhla.