Môžem schudnúť po vysadení antikoncepcie?
Ahojte minuly rok v maji som vysadila hak karhlu , tento rok som schudla 9 kg za 3 mesiace môže to byt z toho?? Alebo z toho že som zadržiavala vodu, že iba voda zo mňa išla?? Ani nevidím zmenu že som nejako schudla .ďakujem
@anjelicek26 tento rok ale všetko mám dobré alebo aj štítna žlaza môže byt asi lebo moja teta má problémy zo štítnou
@bejby4 a gastreoenterolog?
Akú máš váhu, keď nevidíš, že si deväť kíl schudla? Pretože to je dosť veľký úbytok hmotnosti. A voda to nemohla byť. Keby si mala 9 kg vody v tele, tak ležíš na ARO. Zrejme si zmenila jedálniček, alebo pohyb... Ak by sa ti tá zmena hmotnosti veľmi nepozdávala, tak návštiv lekára, ale keď píšeš, že deväť kíl a ani nebadáš nejaký rozdiel... To je čudné....
Pred rokom a pol si vysadila a teraz to malo vplyv 🤦♀️. Tam bude zla vaha, ak nevidis rozdiel. Ked som schudla 9 kil, tak bol rozdiel sakra vidiet. Nie len v zrkadle, ale aj na obleceni.
@bejby4 ja neviem ale nikto z môjho okolia nemal nikdy problém s nadbytocnymi kilami pri HAK..či už pri jej nasadení ale vysadení..ja som ako papek čo som sa tešila že možno to kilecko dve mi prida na váhe no hovno…je to strašne veľa kg na tak krátky čas…môže byt zmena jedálnička ??..viacej pohybu??..keby ste zavodnena ako píšete že či to nemôže byt voda tak by to bolo si myslím ja osobne nejaké kilo dve ..viac určite nie ..

Uprimne 9 kil za tri mesiace je strasne vela ak si nezmenila jedalnicek a minimalne vysetrit ine veci je na mieste... kedy si mala poslednu preventivku?