icon

Neznášam sex

zuzanahdm
30. okt 2016

Ahojte, neviem, či tu niekde už takáto téma bola, ak áno, ospravedlňujem sa.
Mám problém o ktorom sa dosť hanbím rozprávať a neviem na koho sa obrátiť.
Mám pocit, že neznášam sex, niekedy plačem, pretože mi to dosť zasahuje do života. Mám problém zo zvlhnutím a pri pohl. styku to bolí, a vždy to pokazí aj chuť a vlastne všetko. Stáleho partnera nemám, ale bojím sa aj nejakého hľadať, pretože muži sú veľmi nechápavé tvory. Som z toho až zúfala, veľmi ma to trápi. Beriem antikoncepciu KarHla, zmenil mi ju gynekológ , keď som sa mu zdôverila s mojím problémom. Predtým som brala Aidee. Chcela som už HAK vysadiť, ale mám veľmi zlú pleť a keď som skúšala pár mesiacov bez HAK, tak sa mi to všetko vrátilo, a už teraz mám dosť jazvy po akné. Nechcem to veľmi riešiť s gélmy. Nemá niekto s týmto skúsenosti alebo či by mi pomohla ďalšia zmena HAK ? Naozaj sa bojím, že takáto ostanem navždy....to si ani chlapa takto nenájdem :(

Strana
z2
luciannka83
30. okt 2016

sú aj také čípky na lepšie premazanie 🙂 fytotontána deo, alebo tak sa nejak volajú. Dáš si napr. ráno, alebo keˇd vieš že budeš mať sex a pekne prevoˇnajú a zvlhčia 🙂

michaella94
30. okt 2016

@zuzanahdm jaaaj pozearam ze aj ty si z tahanoviec 🙂 aj jaaaa 🙂

erickatt
30. okt 2016

@zuzanahdm mať hračku jed máš maminu ,, stíhačku,, mám podobnú, tá vedela aj v koľko krát som sa v posteli otocila

monullienka1
30. okt 2016

Ahoj, ja som mala ten isty problem no po porode...tak u mna ten problem sposobovali mykozy, aj ked som ich nevnimala, tak pohlavny styk bol bolestny a bez vlhnutia, dokonca aj testy, ktore mi urobil gynekolog boli ok, je pravda, ze aj vela sladkeho - sacharidov som jedla, tak to odporucam obmedzit, dalej dobre sa preliecit na mykozu a pri pohlavnom styku pouzivat lubrigacny gel, vynechat robenie to jazykom, lebo aj tam su kvasinky...co sa tyka hak, tak ja som uzivala dienorete, je to nizko hormonalna antikoncepcia s hormonon pre krajsiu plet a nemala som ziadny problem s chutou na sex, lebo aj tie "hormony" ti mozu sposobovat tie veci, potom nepouzivat intimny gel a mydla, lebo tie tam dole vysusuju a sensitive kondomy 🙂

alazala
31. okt 2016

S akne choď na kožné, obe moje dcéry brali na na to isotretinoin a zabralo to výborne

bobulazelena
31. okt 2016

Ja ked som vysadila HAK tak som konecne pochopila ze nie som frigidna ale ze to vsetko sposobovala ta debilna HAK

zuzanahdm
autor
31. okt 2016

@alazala isotretinoin to sú nejaké antibiotiká alebo v akej je to forme, ešte som o tom nepočula, ale vyskúšala som už mnoho krémov a vodičiek a nič mi na akné nepomohlo, kedže to všetko je zvnútra a nemôžem povedať, že sa zle stravujem, kedže nejem vôbec sladké, slané, biele pečivo a ani mlieko. Jedine čo mi zabralo bola HAK a to už som mala tak strašné akné, že som doma plakala. Takže teraz je to pre mňa niečo úžasné mať pleť bez všetkých tých červených flačikov.

lenpi
31. okt 2016

Toto je možno odveci otázka, keďže nie som lekár, ale endokrinolog by sa k tomu nevedel vyjadriť? Ak ide o akné, na ktoré zaberá hak, tak to môže byt hormonalny problem, či nie? Inac brat mal s akné fakt veľké problémy a musel brat nejaké lieky, povedala kožná ze unho to vonkajšími liekmi nepôjde. Názov si nepamätám, ale boli to veľmi silné lieky, vraj fungujú (teda ak ich berieš poctivo a nie ako môj brat ;)

alazala
31. okt 2016

@zuzanahdm nie sú to antibiotiká, ale tuším velmi vysoké dávky vitaminu A. Berie sa cca pol roka, niekto môže zle znášať, lebo vysušuje kožu, pery, vlasy. Na kožnom budú vedieť, je to známe aj pod názvami roaccutane, curacne, acnenormin - daj do googlu, dozvieš sa viac

alazala
31. okt 2016

@zuzanahdm jedna dcéra to brala v 14tich, druhá v 17tich, možno nie všetci kožní s tým majú skúsenosti, ak si z Ke napíš mi do ip, pošlem ti kontakt

pekkka
31. okt 2016

Toto neodstrani pricinu, ale pomôže , na trhu je ich veľa, ale tento je top! SUPERGLIDE Premium / ruzovyslon.cz/

katka708
31. okt 2016

mne na "suchosť" veľmi pomohli čípky Cicatridina. 10 dní každý deň na noc použiť a potom cca 2x do týždňa. Ale s chuťou ti nepomôžu. To bude skôr hormonálneho pôvodu. a pred HAK si s tým nemala problémy?

janulka1802
31. okt 2016

kokosový olej je tiež na to určený

jankalukasova
31. okt 2016

ja som tiež začala brať antikoncepciu lebo som mala neskutočné akné... a skúšala som všetko možné, cez všetky prípravky z drogérie a lekárne až po lieky od kožnej na predpis... proste na hormonálnu nerovnováhu pleťová voda nepomôže... takže rady typu, akné sa dá riešiť inak... by som si k srdcu nebrala, kto ho nezažil v takej podobe ako ja alebo autorka, netuší aké to je. Každé ráno som sa budila s hrôzou, kde zas budem mať nové zahisané hnizdo, ktoré bolelo jak šlak.. a nešlo s ním nič robiť. HAK mi v tomto naozaj pomohla. Po vysadení som síce bola ešte trošku vyhádzaná ale do pár mesiacov sa to v celku upravilo a dnes je to v pohode. Neviem či Ti však pomôže zmena HAK.. myslím, že TI pomôže hlavne normálny a stabilný partner, ktorý ak bude skutočne normálny, tak nebude mať problém použiť nejaký gél a ešte Ti ho sám aplikovať tak, aby sa Ti to páčilo... hlavne to bude chcieť čas a Tvoje pozitívne myslenie, lebo ak pôjdeš "do postele" s tým, že to bude na nič, tak to tak pravdepodobne bude.

misicka27
31. okt 2016

@zuzanahdm ja mozem byt nazhavena ako chcem, aj tak si toho svojho pekne krasne ponatieram gelom fajnym vonavym a mam istotu ze si to budeme obaja uzivat a bez ziadnych bolesti :P bud budes sama bez chlapa lebo neznasas sex alebo to poriesis gelom a budete stastny obaja, vyber si :D inu moznost nemas 🙂

zuzanahdm
autor
1. nov 2016

Dakujem dievcata za podporu, budem skusat a potom sa obratim na lekara. Nemam co stratit.

luna379
1. nov 2016

Niektoré druhy HAK toto bohužiaľ robia, na premazanie určite využi lubrikačný gél, ale nejaký kvalitná napr. Durex real feel... 🙂 nie je to žiadna hanba ani nič zlé, práve naopak, je to príjemné. ďalej odporúčam prírodné afrodiziaká... mne zaberá najmä jedno - ale to nenapíšem verejne, lebo niektoré mysle by to tu neprijali. :D

nivea777
1. nov 2016

@zuzanahdm na plet by som skusila kozie mlieko..ja som mala velke problemy s pokozkou a mliecko pomohlo

Strana
z2