icon

Otehotneli ste aj počas užívania antikoncepcie?

timcyta
3. mar 2020

Ahojte slečny, minule som čítala zaujímavý článok o Tom ako sa pár ženám podarilo počať aj počas užívania antikoncepcie, vraj úplne stačí ak užívate nejaké silnejšie lieky (aulin a pod) a môžte byť v Tom
Zaujíma ma či aj tu sú nejaké ženy ktorým sa niečo také prihodilo a ako ste to celé prijali vy aj váš partner?

amelia000
3. mar 2020

@timcyta kamoska tak otehotnela ale aj potratila

veronikadany
3. mar 2020

Aj moja známa otehotnela a rovno dvojicky

lucyluv
3. mar 2020

Mojej sefke sa to takto podarilo

erikavesela
3. mar 2020

Aj ja som otehotnela...bola som silne prechladnuta a pila bylinne caje...no a po case som zistila, ze obdahovali lubovnik...tehotenstvo nedopadlo dobre

amy4567
3. mar 2020

Tiež som tak otehotnela, a práve som prišla domov od dr a môžem čakať na potrat, bábo sa nevyvinulo☹️

timcyta
autor
3. mar 2020

@amy4567 myslíš si že sa nevyvinulo kvôli užívaniu ha?

amy4567
3. mar 2020

@timcyta neviem, a popravde mi ani nenapadlo sa to spýtať... No keďže som nečakala, že som tehotná tak som tabletky pekne papala 3 týždne 🤷‍♀️

tilko
3. mar 2020

ja som tak otehotnela na jeseň 2017 ... dala som si popri HAK sedativ PC...bolo veľa starostí, vybavovala som hypotéku a všetky papiere k tomu, kúpa bytu, sťahovanie....frmol v práci a ešte nejaká posledná bodka za nepríjemnou minulosťou...a chystala som sa na nový začiatok...tak som sa chcela trochu ukľudniť a zlepšiť spánok....hahaha....bývalo mi tak divne okolo žalúdku, ale pripisovala som to nervom a stresom...aj v práci bolo toho dosť...potom som si začala namýšľať, že mám asi žalúdočné vredy (pri predchádzajúcom tehu mi tak nebývalo)...a premýšľala som nad nejakým gastro vyšetrením...s kamoškou sme si vyrazili na wellness pobyt a v aute mi bolo teda dosť blbo a ona, že nie si tehotná...som sa jej začala smiať, že no to určte, veď beriem tabletky.....ale pre istotu som si spravila test...aj druhý...aj tretí...aj ďalší deň aj ďalší...a stále tam boli dve výrazné čiarky....dnes s mužom máme takmer dvojročné dievčatko...zdravé, krásne...šikovné...a u môjho chlapa vysnívané po troch chlapcoch...❤

tilko
3. mar 2020

@amy4567 ja som HAK užívala až do 9tt a všetko je v poriadku...dokonca aj s liekmi na vysoký krvný tlak...
moja dr. mi vynadala a tlačila ma do prerušenia tehu, že načo nám je ďalší chlapec keď už zdravé deti máme...informovala som sa v MT v nemocnici u odborníčky na lieky, že či môžu mať tie čo som užívala negatívny dopad na plod a všetko mi písomne vyvrátila...vraj keby som ich užívala v poslednom trimestri, tak potom by sa niečo vyskytnúť mohlo...
ani to mojej dr. nestačilo a tlačila ma na odber plodovej vody...inak všetky vyšetrenia a aj testy som mala ukážkové...tiež stále poukazovala na môj vek, že som stará...37...
nakoniec som bola u Dr. Grochala, ktorého mi poradila doktorka na genetike, že potom sa môžem rozhodnúť či pôjdem na ten odber plodovej vody...v MT sa ukázalo, že je všetko tak ako má byť a ešte o jednu radosť naviac...namiesto chlapčeka sa v mojom brušku schovávalo dievčatko...zmenila som dr. a zvyšok tehotenstva sme si užívali a čakali a pripravovali všetko do ružova

anita6666
3. mar 2020

@tilko to by ma zaujimal názov preparátu 😎

tilko
3. mar 2020

@anita6666 zenadea

amy4567
3. mar 2020

Každá žena je iná a tak isto aj každé tehotenstvo a tak isto aj účinky liekov a iných vecí na organizmus..... Nevravím že za to môže antika

hacula1816
3. mar 2020

stava sa to, ved aj tu co baby pisali tak boli pripady 🙂

janka2501
3. mar 2020

Ano, ja som tak otehotnela... mala som nervy a plno stredu s predoslym ex, a vum na oreventivke mi dr oznamila, ze som tehotna, skoro som s toho soku spadla s kozy... nechapala som, a potom mi to vysvetlila, lebo ked na mna pozrela, tak som vyzerala ako na drogach.. a mam dcerku uzasnu... mam dve jedna ma 18r a druha 8r

evitka83
3. mar 2020

@timcyta aj mne 2x pri atb, ale nikdy to nedopadlo dobre, bola som velmi mlada a ani jeden partner tym nebol nadseny

kiki68
3. mar 2020

Moja sesterka otehotnela pocas uzivania hak. A nespravila v uzivani chybu, lekarka jej 2 mes odmietala spravit sono a pichala vyvolavacky. Ze teda tie pozitivne testy musia byt blbost. Potom jej spravila sono, ale to uz bola kdesi davno v 4 mes. Maly je nastastie zdravy, bolo to uz davnejsie pred par rokmi. Ako sesterka by ju mohla zalovat teoreticky, ale tak mala 18 rokov a boli zrazu ine starosti.

duranzia
Autor odpoveď zmazal
janka_01
20. dec 2022

@tilko čiže až v 9. týždni ti vyšiel pozitívny test?