icon

Posledná tabletka a styk. Poradíte?

27aduska
8. feb 2014

Dobry den mamicky, chcem sa spytat jednu vec a pocut vas nazor: vcera v piatok som uzila poslednu 21.antikoncepcnu tabletku vzapeti nad ranom sme s priatelm mali sex lenze stala sa taka vec ze mu uslo trochu, teraz mam od soboty 7-dnovu pauzu cize ocakavam kramy, lenze neviem ci sa nieco nestane samozrejme plodne dni teraz nemam ale uz som rozmyslala dat si este jednu tabletku z dalsieho balenia co vy nato prosim poradte. Aj ked uz mam vsebe vsetkych 21 tabliet, pouzivam Regisha ak poznate.. ale inak mam 5-mesacnu dcerku a ta mi zatial staci🙂 len sa teraz obavam nieze otehotniem neviem co mam spravit. Dakujem vam za vsetky odpovede

luba28
8. feb 2014

myslim,ze nic sa nestalo,....ved ucinok z tabl.by este mal byt,....

jahodnicka
8. feb 2014

Měla by jsi být chráněná i v té pauze, myslím...

natalienka12
8. feb 2014

Nemozes otehotniet ty si chranena pocas celych 28 dni aj pocas pauzy to ti lekar nepovedal? A priatel moze kludne ejakulovat do teba naco potom uzivas to svinstvo ked ani sex nemate bez obmedzeni. Tehotna byt nemozes skor sa ale zamysli ake svinstvo to uzivas.

dankako
8. feb 2014

tehotna urcite nie si, si chranena pocas celeho mesiaca, aj pocas 7dnovej pauzy, tak pohoda. A netreba pouzivat ine obmedzenia 😉

linda20111
8. feb 2014

Chranena si aj pocas 7dnovej prestavky!!! Takze bat sa vobec nemusis a ani brat dalsiu tabletku z balenia, tym by si si len posunula menzes o den 🙂 Kludne mozete sexovat naplno.. sa cudujem ze si to nevedela, ved kvoli tomu sa predsa berie antikoncepcia 🙂