icon

Sú neplodné dni zárukou neotehotnenia?

thinna33
2. dec 2025

Neolodné dni ihneď po menštruácii, je to zaruka neotehotnenia? mam 1-2dni po skoncení a priateľ by chcel ísť naplno zajtra, ľubi ma a je mu to jedno. Ovulacia mi vychadza 10teho, plodne dni vyratalo od 6teho. Zajtra je 3teho. Otehotnela niektora z vas takto? Lebo zatial nechcem. Ďakujem!

Strana
z2
anonym_04ad1a
2. dec 2025
@sisska96

Jasne že je možné. Spermia čakajú na vajíčko aj 7 dní

@sisska96 3-5 max...udava sa vynimocna rezerva 6 ale to uz skor nie, velke riziko je pri kratkych cykloch, vtedy byva ovulacia skor, kazdopadne ked uz skoncil menzes by som neriskovala

anonym_cd9b69
2. dec 2025
@anonym_04ad1a

@anonym_a29225 ano je to tak, tesne pred menštruáciou sa ani neda otehotniet, vajicko je davno zaniknute, fakt ten blby cas je po menzese, lebo ovulacia je zradna vec😝

@anonym_04ad1a ale dá, problémom je to, že sa ti môže posunúť ovulácia a aj ju nemáš potvrdenú lekárom. tak všetky výpočty, appky, sledovanie hlienu a pod. sú ti na dve veci. Písala som vyššie, že sú prípady počatia aj počas menzesu, akokoľvek nereálne to znie, je to možné.

anonym_04ad1a
2. dec 2025
@anonym_cd9b69

@anonym_04ad1a ale dá, problémom je to, že sa ti môže posunúť ovulácia a aj ju nemáš potvrdenú lekárom. tak všetky výpočty, appky, sledovanie hlienu a pod. sú ti na dve veci. Písala som vyššie, že sú prípady počatia aj počas menzesu, akokoľvek nereálne to znie, je to možné.

@anonym_cd9b69 tak kazda by mala poznat svoje telo, ja mam uz dlhe roky kratke cykly, to znamena, ze ja ovulujem najneskor na 12 den cyklu, na 18-20 den som uz davno po ovulacii, ked menzes dostanem napr. na 24-25 den, potom su zeny, ktore maju dlhe cykly, alebo nepravidelne kedy nevedia kedy ovuluju, vzdy je to najrizikovejsie po menzese

anonym_cd9b69
2. dec 2025
@anonym_04ad1a

@anonym_cd9b69 tak kazda by mala poznat svoje telo, ja mam uz dlhe roky kratke cykly, to znamena, ze ja ovulujem najneskor na 12 den cyklu, na 18-20 den som uz davno po ovulacii, ked menzes dostanem napr. na 24-25 den, potom su zeny, ktore maju dlhe cykly, alebo nepravidelne kedy nevedia kedy ovuluju, vzdy je to najrizikovejsie po menzese

@anonym_04ad1a to máš pravdu, len to neplatí v prípade, že sa ovulácia v jednom mesiaci posunie. Prečo sa to deje, netuším.

iwesska
2. dec 2025

"Plodne dni vyratalo"...,co vyratalo? Appka? Tak to bude urcite istototka a 2 miliony zien ovuluju presne v rovnakom termine🙄

anonym_3542fc
2. dec 2025

Čo to je za veta? Priateľ by chcel ísť na plno zajtra, ľúbi ma a je mu to jedno? Takže on chce zajtra s tebou splodiť dieťa a ty hľadáš kľučky ako ho nesplodiť namiesto toho aby si mu povedala, že je to priskoro pre teba? Úplne sa mi z toho rozum zastavuje 😹 ste dospelí. Ak nechceš dieťa, tak mu to povedz. Keď ťa, ľúbi, ako tvrdíš, tak to pochopí.

natalka13
2. dec 2025

Neplodne dni su neplodne dni, vtedy sa neda otehotniet. No ci su zajtra?🤔

thinna33
autor
2. dec 2025
@anonym_3542fc

Čo to je za veta? Priateľ by chcel ísť na plno zajtra, ľúbi ma a je mu to jedno? Takže on chce zajtra s tebou splodiť dieťa a ty hľadáš kľučky ako ho nesplodiť namiesto toho aby si mu povedala, že je to priskoro pre teba? Úplne sa mi z toho rozum zastavuje 😹 ste dospelí. Ak nechceš dieťa, tak mu to povedz. Keď ťa, ľúbi, ako tvrdíš, tak to pochopí.

@anonym_3542fc no ešteže mam teba, aby som sa rozhodla, lebo tebe sa rozum zastavuje 🤣🤦‍♀️🤣🤣🤣

thinna33
autor
2. dec 2025

Zajtra nič nebude a basta 😀😀😀

natalka13
2. dec 2025

Az sa rozum zastavuje, ze niekto ma dieta a netusi ako sa to stalo😀

dota6
2. dec 2025
@thinna33

@anonym_3542fc no ešteže mam teba, aby som sa rozhodla, lebo tebe sa rozum zastavuje 🤣🤦‍♀️🤣🤣🤣

@thinna33 rozkošné 🤢🤮 gratulujem, že potrebujete modrého koňa aby ste neprišli do druhého stavu

thinna33
autor
2. dec 2025

🤣🤣🤣 to už čo su za myšlienkové pochody 😂😂

thinna33
autor
2. dec 2025
@dota6

@thinna33 rozkošné 🤢🤮 gratulujem, že potrebujete modrého koňa aby ste neprišli do druhého stavu

@dota6 urazila si pani, že je modrý kôň

thinna33
autor
2. dec 2025
@natalka13

Az sa rozum zastavuje, ze niekto ma dieta a netusi ako sa to stalo😀

@natalka13 iste to tak bude 🤣🤣🤣

any_soj
2. dec 2025
@anonym_cd9b69

@anonym_cd9b69 24 hodín po ovulácii to už možné nie je, až do najbližšej menštruácie. Čiže nie hocikedy je možné. A áno, počas prvých dní MS úplne v pohode možné. Po ovulácii žlté teliesko (bývalý folikul) produkuje progesterón. To zabraňuje krvácaniu a blokuje ďalšiu ovuláciu. To, že prišla MS, je dôkaz poklesu progesterónu, čiže zároveň kľudne už môže dozrievať/dozrieť vajíčko.
Podľa pravidiel meraná bazalka teplota je dostatočne jasný dôkaz prebehnutej ovulácie. Ale musí byť naozaj meraná a vyhodnotená podľa pravidiel symptotermalnej metódy.

any_soj
2. dec 2025
@natalka13

Neplodne dni su neplodne dni, vtedy sa neda otehotniet. No ci su zajtra?🤔

@natalka13 presne.

anonym_7240b1
2. dec 2025

Jediný styk v mesiaci na 6dc a dcéra uz ma 14 .
Počkala 6 dní do ovulacie 😆

natalka13
2. dec 2025
@thinna33

@natalka13 iste to tak bude 🤣🤣🤣

@thinna33 nebude - JE

anonym_cd9b69
2. dec 2025
@any_soj

@anonym_cd9b69 24 hodín po ovulácii to už možné nie je, až do najbližšej menštruácie. Čiže nie hocikedy je možné. A áno, počas prvých dní MS úplne v pohode možné. Po ovulácii žlté teliesko (bývalý folikul) produkuje progesterón. To zabraňuje krvácaniu a blokuje ďalšiu ovuláciu. To, že prišla MS, je dôkaz poklesu progesterónu, čiže zároveň kľudne už môže dozrievať/dozrieť vajíčko.
Podľa pravidiel meraná bazalka teplota je dostatočne jasný dôkaz prebehnutej ovulácie. Ale musí byť naozaj meraná a vyhodnotená podľa pravidiel symptotermalnej metódy.

@any_soj mne tó nemusíš vysvetľovať, mne je to jasné, aj ked som si to v živote nesledovala, nemala som dôvod. Ja som len toho názoru, že ak dieťa neplánujem, tak sa nespolieham na to, že ovulácia bude každý mesiac v približne rovnaký čas

anonym_d0c4b0
2. dec 2025
@thinna33

@anonym_a29225 dobre ďakujem za radu 👍

@thinna33 toto je úplne blbosť, ja som už mala náznaky, že dostanem M., pobolievalo ma v podbrušku... Termínovo tiež sedelo, že dostanem .. Tak sme riskli... MS som už nedostala, len o 9 mesiacov rodila.... Na 100% som počala vtedy, tesne pred mS

Strana
z2