Sú neplodné dni zárukou neotehotnenia?
Neolodné dni ihneď po menštruácii, je to zaruka neotehotnenia? mam 1-2dni po skoncení a priateľ by chcel ísť naplno zajtra, ľubi ma a je mu to jedno. Ovulacia mi vychadza 10teho, plodne dni vyratalo od 6teho. Zajtra je 3teho. Otehotnela niektora z vas takto? Lebo zatial nechcem. Ďakujem!
po menstruacii nie su neplodne dni tie su az po ovulacii. a tu mozes mat uz v posledne dni menstruacie takze ak ste pripraveny na dieta sup na to...
V neplodne dní sa otehotnieť nedá, len počas ovulácie ktorá ale môže byť kedykoľvek ak bola moc mesiac 14dc neznáma že aj tento mesiac bude , a ak to ratas podla app ktorá ti vyznačí ovulácie a nie lekár tak potom ani netušis kedy ju mas
Lubi ma a je mu to jedno by ste si fakt mali vyjasnit... ja by som teda dorazila muza, ktory tieto veci nekonzultuje so mnou, rodicia su vzdy dvaja a nie, ze on by aj chcel a ty nie... ja som otehotnela dva dni pred MS... takze mozne je uplne vsetko... 27.den 29 dnoveho cyklu... muz bol doma len ten vikend, inak bol v zahranici... priroda si obcas postavi hlavu...
Už ženy otehotneli aj testne po menštruácii.takze keď ešte nechceš otehotnieť,tak nebude blbá a chrán sa🤦
@thinna33 Toto su prave dost nebezpecne dni, to by som urcite neriskovala. Moze sa ti ovulacia trochu posunut a maa to. Ja aj sestra sme deti z tychto dni 🙂
Čo mu je jedno? Dieťa? On ho nosiť v tele nebude, neriskuj. Aplikácia nevie kedy máš ovuláciu len tipuje.
Neodporucam, ja som presne tak otehotnela. 6. den cyklu, ovulaciu som mavala na 16. den. Bum, posunula sa akurat v tom mesiaci ovulacia a bolo vybavene 😁.
@thinna33 jeme je jedno či budete mať dieťa či nie či ti bude oporou či nie? Či s tebou bude žiť či nie? Či sa bude spolupodieľa5 na výchove či nie?Či bude platiť alimenty či nie?
Ja by som pri takomto ani nohavičky nestíahla
Mas lekarom odsledovanu ovulaciu tento cyklus? Ak, nie tak nic nie je iste, takze bud sa chrante alebo pocitajte aj s tym, ze budete vyberat meno a kocik. Lebo ovulacia sa moze posunut
@thinna33 toto nie je bezpecne ani nahodou, takymto stylom mam 2 deti 😅. Ak tak, tak po ovulacii, ktoru mas potvrdenu, testami a bazalnou teplotou aspon, tak potom uz je to bezpecne. Ale musis si byt ista, ze uz prebehla.
Toto si nedovolim ani ja s dlhymi cyklami, co mavam bezne ovulaciu okolo 17-20-teho dna, ale v tych 2 pripadoch sa stalo, ze ovu prebehla okolo 12-teho dna. Eeehm.
Takze 2 dni po skonceni MS, to je siedmy den cyklu? Pri mojom 32 dnovom cykle je este 8-my vraj bezpecny, ale uz neriskujem. Tak ak mas cykly kratsie, neriskuj uz vobec. Lebo spermie vedia prezit aj 5 dni v tele a na vajicko si pockat.
Áno, ihneď po skončení menštruácie bude mať v Jan 17 rokov
Kamarát čo má tri deti, tvrdí že nie.
ja po 18 rokoch, sex v skonceni menstruacie, skoro som skolabovala, ale ja mavam ovulaciu tak na cca 12 den, zrejme mi prisla skor
😂 dakujem za odpovede, pobavila som sa 😊 priatel praveze vsetko konzultuje, uz sme obaja starsi a on vlastne dieta este nema, velmi by chcel so mnou, je veriaci. No ide o to ze pre mna to je skoro a teda chcela som zistit, ci je alebo nie je mozne. Takze je, to mi staci, dakujem! 😀
😂 dakujem za odpovede, pobavila som sa 😊 priatel praveze vsetko konzultuje, uz sme obaja starsi a on vlastne dieta este nema, velmi by chcel so mnou, je veriaci. No ide o to ze pre mna to je skoro a teda chcela som zistit, ci je alebo nie je mozne. Takze je, to mi staci, dakujem! 😀
@thinna33 istota je fakt az po ovulacii, my ideme naplno tak od 17-18 dna, to viem, ze je ok, ale po menzese je na neurozu, my sme mali teraz na 5 den cyklu naplno a uz to si hovorim, ze ci sme mali, ale tak mam 7 dni do ovu
@thinna33 píšeš ze priatel je veriaci? Ste vôbec zobrati? Veriaci maju prvý sex az pod svadbe....ci? Iba nahlas uvazujem
Tesne pred MS (1-2 dni) treba ist naplno ked nechces dieta . Po MS ked ides naplno vzdy je vysoka sanca na tehotenstvo
Tesne pred MS (1-2 dni) treba ist naplno ked nechces dieta . Po MS ked ides naplno vzdy je vysoka sanca na tehotenstvo
@anonym_a29225 dobre ďakujem za radu 👍
@anonym_a29225 iste to nie je ani pocas menstruacie, sanca je sice mala, ale stale je
@anonym_a29225 iste to nie je ani pocas menstruacie, sanca je sice mala, ale stale je
@viestta ale vzdy som poradila lepsie ako po MS ist naplno. Pred MS 1 den otehotniet je nerealne nakolko cela vystielka ide von a cistis sa
Mam dieta z prveho dna po menstruacii, v 34 rokoch to islo. Takze za mna jedine ak chcete babo a viete prijat to, ze to vzdy moze vyjst. Ked nie, tak urcite to nenechat na nahodu
@anonym_a29225 dobre ďakujem za radu 👍
@anonym_a29225
@thinna33 ak dieťa nechceš, tak nebudeš akceptovať to, že priateľ chce ísť na plno. A je úplne fuk, v korej časti cyklu to je. Kľudne môžeš tehotnieť aj jeden, dva dni pred menštruáciou, dokonca počas nej. Sú desiatky žien, ktoré roky nemohli otehotnieť a Jonáš im vypočítal optimálny deň na počatie práve počas menzesu alebo tesne pred ním a oni sa konečne dočkali vytúženého potomka. Aj tu na MK sú ženy, ktoré otehotneli tesne pred menštruáciou. Pravdepodobnosť je malá, ale je.
@thinna33 tak mu povedz, ze najprv fara, potom Mara a potom mala Marika
Mysli aj na to, ze pokial je vhodne prostredie, spermie v tele zeny dokazu prezit a pockat si aj 5 dni. Takze rozhodne by som to pred ovu neriskovala pokial nechces mat dieta..
@viestta ale vzdy som poradila lepsie ako po MS ist naplno. Pred MS 1 den otehotniet je nerealne nakolko cela vystielka ide von a cistis sa
@anonym_a29225 ano je to tak, tesne pred menštruáciou sa ani neda otehotniet, vajicko je davno zaniknute, fakt ten blby cas je po menzese, lebo ovulacia je zradna vec😝
Jasne že je možné. Spermia čakajú na vajíčko aj 7 dní

Pokiaľ nemáš ovulaciu potvrdenu sonom, tak vždy je možnosť ze môžeš otehotnieť...žiadna kalkulačka ti nevypocita plodné dní... niekto má ovulaciu skôr, niekto v strede cyklu a pod...