Tabletka "po"- skúsenosti
Ahojte ženy,Potrebovala by som od vás poradiť ohľadom tabletky "po" .Aké ste s ňou mali skúsenosti ? Zabrala/Nezabrala? Môže sa užiť aj 2-krát za jeden cyklus?
@kikinka121 liek by mal zabrať, nezabije ťa....a milé dámy xy rokov pchať do seba antikoncepociu je podľa vás zdravé 😖
Ďakujem 🙂 a ešte mám jednu otázku...Keď si spravím tehotenský test týždeň po tom,čo som užila tabletku,ukáže mi už či som tehotná alebo nie ?
@malabiba čítala som rozhovor s jednou českou gynekologyčkou Helenou Máslovou a tá hovorila, že antikoncepcia pre mladé dievčatá napr. 15 - 16 ročné nie je velmi vhodná. Nastavuje umelý cyklus v čase, ked telo ešte len dozrieva, nie je ustálené a ked nasadia tablety na ,,automatcký cyklus,, a beru ich povedzme roky...tak potom chcu otehotniet a zrazu maju velke problemy lebo ich vlastný cyklus sa nikdy nerozbehol.
čo sa týka toho spoliehať sa na partnera, ako to velmi záleží akého máme partnera! My s mm sme 6 rokov v pohode na prerušovanom a žiadny problém, kto to vie tak to vie - myslím ovládnuť sa aby ,,neušlo,,. Samozrejme je tam riziko, ale nám nevadilo, uvítali sme dieťa, ale to už bolo plánované takže uvidíme čo po porode.
@petra7777 ja som mala kazdeho partnera spolahliveho...a to uz nie som pubertacka.... chlap predsa musi vediet kedy a ako.... nikdy by som netyrala svoje telo antikou... ani moja babka neuzivala antiku v tej dobe a predstav si ze ma len 1 dieta 😉 .... existuju rozne metody...nielen hrrr sup sa napchat tabletkami a vec vybavená.... a kopec detí sa narodí aj popri antike....
Ahojte. Chcela by som sa spýtať ci tabletky po zaberie ak mám nechránený styk viackrát za 72 hodín a mám neplodné dni. Partner sa do mna nespraví, ale pre istotu si ju chcem dať.
Ďakujem.
Tabletka zabrala ale je to fakt humus! Je už vyše pól roka potom ale -> Rozhádzalo mi to hormony a teraz mám kvôli tomu zdravotné problémy ... Takze neodporúčam radsej si fakt dávajte pozor.
Strašne čítat tieto riadky. Ludia len súdia a súdia... Radšej sa nabudúce nič nepýtaj. Každý je vždy múdri a najmúdrejší. Fakt pomoc. Počuj už nikdy neber toľko liekov. Zavolaj lekárke do budúcna ak nevieš isto a dávajte si bacha. Stať sa to môže každému.
A nekritizujte toľko.....Veľa zdaru a do budúcna si dávajte lepší pozor, ale to vieš sama.

@mirka49 Ktorá normálna baba sa spolieha na chlapa, že si dá pozor?