icon

Tabletka "po"- skúsenosti

kikinka121
6. mar 2015

Ahojte ženy,Potrebovala by som od vás poradiť ohľadom tabletky "po" .Aké ste s ňou mali skúsenosti ? Zabrala/Nezabrala? Môže sa užiť aj 2-krát za jeden cyklus?

Strana
z2
petra7777
7. mar 2015

@mirka49 Ktorá normálna baba sa spolieha na chlapa, že si dá pozor?

malabiba
7. mar 2015

@kikinka121 liek by mal zabrať, nezabije ťa....a milé dámy xy rokov pchať do seba antikoncepociu je podľa vás zdravé 😖

kikinka121
autor
7. mar 2015

Ďakujem 🙂 a ešte mám jednu otázku...Keď si spravím tehotenský test týždeň po tom,čo som užila tabletku,ukáže mi už či som tehotná alebo nie ?

mirka49
7. mar 2015

@petra7777 aspon ona by ho mala mat

sardinka333
7. mar 2015

@malabiba čítala som rozhovor s jednou českou gynekologyčkou Helenou Máslovou a tá hovorila, že antikoncepcia pre mladé dievčatá napr. 15 - 16 ročné nie je velmi vhodná. Nastavuje umelý cyklus v čase, ked telo ešte len dozrieva, nie je ustálené a ked nasadia tablety na ,,automatcký cyklus,, a beru ich povedzme roky...tak potom chcu otehotniet a zrazu maju velke problemy lebo ich vlastný cyklus sa nikdy nerozbehol.
čo sa týka toho spoliehať sa na partnera, ako to velmi záleží akého máme partnera! My s mm sme 6 rokov v pohode na prerušovanom a žiadny problém, kto to vie tak to vie - myslím ovládnuť sa aby ,,neušlo,,. Samozrejme je tam riziko, ale nám nevadilo, uvítali sme dieťa, ale to už bolo plánované takže uvidíme čo po porode.

ena70
7. mar 2015

@petra7777 ja som mala kazdeho partnera spolahliveho...a to uz nie som pubertacka.... chlap predsa musi vediet kedy a ako.... nikdy by som netyrala svoje telo antikou... ani moja babka neuzivala antiku v tej dobe a predstav si ze ma len 1 dieta 😉 .... existuju rozne metody...nielen hrrr sup sa napchat tabletkami a vec vybavená.... a kopec detí sa narodí aj popri antike....

petra7777
7. mar 2015

@ena70 Spomínala som nejaké tabletky???? Nemyslím si 😀

ena70
7. mar 2015

@petra7777 vyplynulo z formulácie vety.... 😀 😝

susu777
13. júl 2018

Ahojte. Chcela by som sa spýtať ci tabletky po zaberie ak mám nechránený styk viackrát za 72 hodín a mám neplodné dni. Partner sa do mna nespraví, ale pre istotu si ju chcem dať.
Ďakujem.

rosemary35
27. okt 2020

Tabletka zabrala ale je to fakt humus! Je už vyše pól roka potom ale -> Rozhádzalo mi to hormony a teraz mám kvôli tomu zdravotné problémy ... Takze neodporúčam radsej si fakt dávajte pozor.

sylwi23
17. mar 2022

Strašne čítat tieto riadky. Ludia len súdia a súdia... Radšej sa nabudúce nič nepýtaj. Každý je vždy múdri a najmúdrejší. Fakt pomoc. Počuj už nikdy neber toľko liekov. Zavolaj lekárke do budúcna ak nevieš isto a dávajte si bacha. Stať sa to môže každému.
A nekritizujte toľko.....Veľa zdaru a do budúcna si dávajte lepší pozor, ale to vieš sama.

Strana
z2