Tehotná i napriek antikoncepcii
Je tu niekto kto bral azaliu? A ostali ste tehotné? Pretože ja som v šoku..brala som ju presne tak ako bolo treba žiadna choroba ani nič co by znižovalo účinnosť ..a aj tak
@sendyle ja mám nieco málo cez 30ku ale 3 deti no tak sme sa chránili takto ..človek si myslí že sa to nemôže stať a bum ..som to absolútne nečakala..mne dr povedala ze pri tejto antike môže blbnut menštruácia ale brala som ju polroka tak toto som fakt nečakala.
Tak chápem ta, ale asi to malo prísť 🙂
A ako si to zistila? V kolkom tt?
Naozaj si niekto ešte myslí že nejaká iná ochrana ako ,,držať celibát,, je platná ochrana na 100%? 🤦🤷 veď aj na tej antikoncepcii je písané že to nie je 100% 🤷.
@elenita meskala mi menstruacia..keď som prišla na kontrolu k dr tak ze to vyzerá na nejaký 6-7 TT tak to ma skoro vykotilo..ale hlavne som pocitovala presne také isté bolesti ako v predchádzajúcich tehotenstvach..
@mirkaz156 niekto ma zlý den?
Nie práveže mám výborný deň ďakujem za opýtanie 😁normálne sa pýtam 🤷🤷 veď koľko mamičiek už otehotnelo s HAK iba sa o tom nehovorí... To sa asi nikde nepíšu tieto štatistiky ale celkom by ma úprimne zaujímali 🤷 ale ako žena by som sa nedokázala zveriť svoj život tabletkám
Tiez tak mame prvorodenu... myslim, ze to nie je az take nezvycajne, len sa tym nie kazdy pochvali... my sme otehotneli aj cez spiralu, takze tak 🙄 Teraz ked sa snazime to naopak nejde, priroda je divna v tomto 🙄
@mirkaz156 tak ja mam 3 deti plánované vždy po vysadení hak..navyše u mňa nieje až také jednoduché otehotnieť keďže mam deti za pomoci hormónov..ale aj tak som brala hak len aby som to nemusela riešiť lebo co ak..tskze som si naozaj myslela ze to u mňa nieje možné
@mirkaz156 nuz 100percentna ochrana nie je žiadna, ak Boh chce, zena otehotnie aj bez sexu. O Ježišovi si už počula?
Ale tak nad 95perc.ucinnost je dost vysoka, aby zena predpokladala, ze to pomoze.
Autorka : nadych, výdych. Ziadna kasa sa neje taka horuca... Je to sok, zmeni vam to plany... Ale stava sa.
Gratulujem k babatku.
@anjelicek26 tak to je pekné.. som si ta zapamatala už tu som dlhšie registrovaná viem ze ste čakali a zle to dopadlo ..tak snáď sa podarí..ale musím sa opýtať je to veľký rozdiel mať 3 a 4 deti ? Ako ja mám niekedy proste dosť najmenší je nespač..dáva zabrať no ešte aj zavislak na mne..len čo sa týka takej starostlivosti čo je na mame proste ja som niekedy tak unavená ze dovi..muž je v práci veľmi často vďaka nemu netrpime fin. nudzou..cez voľno je rád s malým ale on je fakt brutal môj cecok..a teraz 4te trošku som z toho vydesena ze ako to dám..
Treti bol brutal narocny a o najmladsej sme ani nevedeli, ona je to neskutocne dobre dieta za odmenu, co od zaciatku skvele spi, papa a zabavi sa hodiny same, nikoho nepotrebuje... parne cislo deti je vzdy lepsie, ako neparne ;) Starsi pecu spolu a mladsi podobne, v skole su mi len rok od seba, chodia na rovnake treningy, maju rovnake zaujmy, je to fajn...
@anjelicek26 no veru toto naše tretie je najmenší ale najväčší lotor 😊 nespí keď sa oduje neje skrieka otočím sa a už je všade ale je mega na mne zavesený je ale najviac vymodleny plus ťažký pôrod vlastne celé tehotenstvo až do dnes je s ním zábava..a do toho puberticky 2 a bábätko a malý ma skoro 2 roky..zaujímavé to bude
@mirkaz156 jaaj ty budes tabulkova a americky vedci zistili že...? 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
@anjelicek26 Sa mozno necham ukecat na to stvrte 😄 povedala som muzovi, ze ak pri porode nevykrvacam a neskonci to cisarakom ani tretim kyretom, tak mozno... lebo oni sa tak daju do dvojic a prave tento treti chlapec bude taky poskrabok, sestry ho mozno nezoberu medzi seba. Moja babka mala takto: baba, baba, chalan, baba a super, ti posledni dvaja boli velki partaci
Autorka: vies co, hlavne nech je babo ok... co uz teraz , stat sa to moze... ja mam pocit, ze v zivote sa nic nedeje bez vyssej priciny... je to sok, ale ked si zvladla 3, o stvrtom ani nebudes vediet ;)
No ved panna Mária pocala z ducha svätého ako ti už napísali, tak co sa sťažujes na antiku 🤣 žiadna ochrana nie je 100%, len nesexovat. Chápem ze si v šoku, drzim palčeky....
Azalia je tá, čo sa berie počas dojčenia?
Ja som síce 4.dieta plánovala a túžila po nom, ale spolocne s tebou mam to, ze tretie dieťa-syn, bol brutálne náročný. Nespal inak ako pricucnuty na mne, v noci ani pohnúť, za všetko rev, vresk, v kociku tiez len vresk, na mňa veľmi naviazany, tvrdohlavý. Skúšala som vsetko možné, dojčila som ho na požiadanie, nepila som kávu v domnení ze bude on lepšie spat, nepomohlo, skúšala som vlastnú postielku, blízko nasej postele, ďalej od nasej postele, jeho ku mne do postele, nepomohlo nič. Pomohol len čas. Dnes ma 6 rokov, je vnimavy, šikovný prvak, stále ma svoje muchy, ale aspoň konecne spi;)
Štvrté dieťa-dcérka, od narodenia kľudná, od 3 týždňov spi celu noc, zaspáva v podstate sama, vo svojej postielke, popri dojčení som v pohode pila kavu a spánok sa jej vôbec nepokazil, zahrá sa sama, proste také za odmenu. Občas doteraz nechápem a chodím sa na ňu pozerat ako spi a ako je možné, že keď sa náhodou v noci zobudí a postaví v postieľke, zasa si sama ľahne a zaspí.
Tým som chcela povedať, ze vôbec to nemusí byt zle, ja som naopak mega šťastná, malú si užívam a ako sa píše vyssie-vytvorili sa aj u nás dve dvojice -dve staršie deti a dve mladšie deti. Tretorodenemu náročnému len prospelo ze neostal najmladší-pochopil, ze cely svet sa netoci len okolo neho, prospelo mu i to, ze je v pozícii "veľkého brata", náš presne toto potreboval. Sestričku ľúbi, učí ju nove veci, stiska ju, sem tam i poziarli;) ale u nas s príchodom najmenšej zavládla pohoda. Držím palce🙂
@kikus7 presne tak presne na hodinu..nič som nebrala štítnu aj vsetko mám úplne ok
@skumavka normálne ako u nás cez kopirak s tým tretím sa až amejem že s tou postielkou som to aj ja skúšala všetko na svete tuším..on chce jedine mňa je to vyčerpávajúce lebo som to nečakala tretie bol boj urobiť donosit a porodiť aj starostlivosť..občas je to fajn keď vieš že jediné po čom ten malý človiečik túži si len ty a tvoja blízkosť také nevinné a krásne..ale sú chvíle a Boh mi je svedkom že ich je veľa keď sa chcem vystreliť do vesmíru na dlhyyyy čas..
Ale si ma veľmi potešila že nádej umiera posledná q ja sa vyspím a aj s tou harmóniou lebo tej značne ubudlo od kedy mame nášho náročného nového člena rodiny..

Moja susedka ešte za mojich 15-16 ročných čias moja susedka tak otehotnela v 16tich rokoch. Takze žiadna ochrana podľa. Mňa není 100%