Vnútromaternicové teliesko Mirena
Ahojte, prosim vas ked ste si dali zaviest vnutromaternicove teliesko Mirena, mali ste neziaduce ucinky aj priberanie alebo migreny, alebo akekolvek ine neziaduce ucinky. Neviem sa rozhodnut medzi Danou a Mirenou ☹
@helenuska123 ahoj dneska mi dosla menstrulaciia🤗🤗
@zuzankamalikova ahoj vcera som dostala kramy 🤗🤗
@borka27 prosím ťa a migrény si mala od začiatku zavedenia? Ja som si dala po pôrode teraz mirenu a od vtedy krvacam stále a mám hrozné bolesti hlavy čo ja som nikdy nemala takže to pripisujem tomu . Keď poviem gynde určite povie že vydržať ale pri troch deťoch s takými bolesťami neviem fungovať . Neviem teda či to ísť rovno vybrať 😭 ďakujem za odpoveď
Ahojte baby prosim vas mam levosert takmer 3 tyzdne odkedy ho mam, mam na vahe 3 kg hore vecer sa odvazim a rano mam wste o 100g viac ja som zufala docista. Pred telieskom som schudla 8 kg ale toto sa mi vobec nepaci. Povedzte mi ze sa to upravi alebo ja neviem dala som sa aj na deficit no nehybem sa dole ale len hore ..zufalstvo
Ahojte. Mal niekto aj bolesti, kŕče pri mirene?
@zuzankamalikova ja ju mam 4 dní, a stále krvacam.. Asi je to normálne, snáď bude vsetko ôk, snáď neotehotniem. Akú máte skúsenosť? Vďaka

@zuzankamalikova lekaren mam daleko 40 km ...muz v robote .ja doma sama z 4 detmi ...tazko sa dostanem do lekarne 😢😢