Voľnopredajná antikoncepcia Pharmatex

gerci90
8. feb 2012

Ahojte žienky..zaujma ma ake mate skúsenosti s volno predajnou antikou Pharmatex ci už ten krém alebo kapsule... je spoľahliví,kolko to už užívate...a skratka všetko 🙂 teším sa na Vaše odpovede a skúsenosti....Vdaka

lucka127
15. apr 2014

@zuzanamv zlatko mne je to jedno ja som zase v tom:D chichi manzela som presviedcala tka sme ja davali aj endavali pozor:D 😉 a konecne princeznickuuuuuuuuuuu 😵 😵
ako sa mate?

lucka127
15. apr 2014

@zuzanamv juuuj a teraz kukam ty mas chlapceka?? a preco sa mi mari ze dievcatko si cakala ci? aj tebe vysiel gender maker zle? 😕 😅

zuzanamv
16. apr 2014

@lucka127
Ano, Lucka, tie testy nam vtedy vysli na ruzovo a obidve sme mali chlapca 🙂
No gratulujem k dalsej slecne! Obdivujem!

lucka127
16. apr 2014

@zuzanamv hehe vidis to ti je srandaa:D:D ved prave sa mi zdalo ze si mi tak pisala :Dze dievcatko:D

aduska4562
19. máj 2014

Mám jedno balenie krému pharmatex s exp. 11/2014 a asi ho nevyužijem, takže predám za 4 eurá s poštou.

slimska
19. máj 2014

Ahojte, chcela by som sa opytat ci by mi niekto vedel poradit. V piatok som zistila ze som tehotna, tak som dnes chcela ist k svojej gynekologicke,ale sestricka mi povedala ze mam prist az o 3tt.Ale prisla som dnes z roboty a slabo krvacam tak neviem ci mam ist rano za nou,ale bo je to normalne ze az po 3tt ma prist na vysetrenie

mala_muska_svetluska
2. mar 2015

@nikolet_89
to nie je ze rovna spravna rada, treba vediet o čom slecna hovori. Pharmatex je krem ktory niči spermie, problemy zo stitnou zlazou atd nie su na mieste, neprenika do krvi posobi cisto na spermie.. takze kludne moze kupit a pouzit bez vedlajsich ucinkov. Jedine teda sa ako pri kazdom kreme moze objavit alergia.

natalinka328
15. sep 2015

@atenaf
@angelita
@tilly
@marcelatje
Baby už pred tým ako som mala tohto priatela som s mojim ex použivala pharmatex čipky, všetko prebehlo ok neotehotnela som. No teraz som to opať skusila s mojim terašim priatelom a pri sexe toho dosť vytieklo? dali sme si čipky .. mam sa obavať alebo stalo sa aj vam, že to z vas tieklo? dakujem za odpoved, mydlo som pred ani po nepouživala :

marisoul
15. sep 2015

@natalinka328 ja mám síce krém, ktorý tiež vyteká, ale všetko v pohode, ak si dodržala všetky zásady z letáku a nepoužila mydlo tak by sa nemalo nič stať 🙂

natalinka328
15. sep 2015

@marisoul dakujem, len som sa zarazila ked som "vytiahla" a dosť tam bolo z toho čipku. Dakujem za rýchlu odpoved

gabuchah
15. jún 2016

A sledujete niektorá plodné dni podľa ms a jonasovej metódy spojením s týmito cipkami v neolodnych dní? Ja som tri mesiace po pôrode, tri deti, čipky v chladničke ale doteraz som nemala ešte odvahu ich vyskúšať. Aj keď asi to je účinnejšie ako prerusovana súlož 🙂

sonicka777
15. jún 2016

My sme používali Pharmatex krém rok a neostala som s ním tehu.Až keď som ho prestala používať,takže u nás fungoval 🙂 teraz ho používame pol roka,sem tam ako si na neho spomeniem,väčšinou pár dní po skončení mrchy a asi 10 dní pred začatím ms,cez najplodnejšie dni používame ochranu.Ale radšej krém ako tie kapsule čo sa vkladajú,lebo som čítala hlavne na českých forach ,že veľa zien z nich ostalo tehu,nestihli sa rozpustit a tak...u nás teda krém fungoval a to sa umývam aj pred stykom intímnym gélom ,akurát po styku už nie...počas používania krému by sa nemalo umývať mydlom a takisto ani po ..

gabuchah
16. jún 2016

@sonicka777 a držíš sa plodných dní podľa ms alebo jonasovej metódy? Ja kojim a zatiaľ normálna ms ešte nebola

sonicka777
16. jún 2016

@gabuchah väčšinou podľa ms,meriam sem tam aj bazalnu teplotu a viem,ze 9 dni pred ms by mali byť neplodne dni,tak zatiaľ to s kombináciou Pharmatexu funguje

suesy
25. jún 2016

Mne fungoval a funguje perfektne. Este jedna vec môže mať na to vplyv, psychika, ak ste v strese a stále sa bojíte, že otehotniete, tak presne to sa vám stane. My fungujeme z mužom tak, ze vzdy nakonci vyberie alebo s pharmatexom alebo minimum kondomov, už asi 5 rokov od narodenia malej. Krém sa rozpúšťa hned, čapíky až za 5 minút, ked uz je potom, krém vytečie dosť rýchlo, capikom to trvá, ale dá sa to, idem na wc, zatlačím ako na velku a väčšina vyjde von. Hlavné dodržať návod a dávkovanie a nestresovat. Nic nie je na 100%! Kamoška si zabudla vziať tabletku a hned bola v tom a druhá, ktorej povedali, že deti mať nebude, že nemusí nič brat, tak ma krásne dve deticky. Život si cestu nájde!

desinka001
30. jún 2016

Ak by bol zaujem, predam neotvorene balenie capikov. Za 3€

renie77
17. júl 2016

@desinka001 ešte aktuálne?😉

desinka001
17. júl 2016

@renie77 uz nie

gabuchah
24. júl 2016

Ja ju mám, dva kusy chýbajú, leží mi to v chladničke, kľudne predám

renie77
24. júl 2016

@gabuchah za kolko?

gabuchah
2. aug 2016

Za 5s poštou

pipinka4
17. sep 2016

Baby mam doma balenie cipkov pharmatex ak mate zaujem predam za symbolicku cenu jedna tam uz chyba. Nesadla mi. Expiracia je 2/2018 . Pre zaujem piste ip.

veronika2486
21. apr 2020

@kikushka2386 ahojte no aj nám sa to objavilo to stipanie a pálenie, ale nie len u mňa, ale aj u partnera...

veronika2486
21. apr 2020

@elenka103 pri každom novom styku si daj cipku... Aj keď je to do tích štyroch hodín...