Zavedenie Mireny po sekcii

12. apr 2021

Rodila som sekciou pradavno,nepoznám pôrodné bolesti ani nič z tohto spektra,uvažujem nad zavedením mireny,no bojím sa bolesti.mate skúsenosť so zavedením po sekcii? Mám na mysli stav pôrodných ciest vlastne "neporusenych" pôrodom,či ta bolesť môže byť väčšia alebo niečo podobné.

km007
12. apr 2021

Všetko bolo pripravené, dr. kontroloval krčok maternice a skonštatoval že by to zavádzanie veľmi bolelo, nechcel aby som trpela, zaviedol mi ju o pár dní neskôr v narkóze. Bola som v stave ako ty, niekoľko rokov po sekcii, žiadny spontánny pôrod.

galganka
12. apr 2021

Bola som pol roka po druhej sekcii. Nebolelo to, bolo to nepríjemné, pár sekúnd. Domov som si odšoférovala, dala šlofíka a hotovo.

cezpat
12. apr 2021

Mne Mirenu gynekológ zavádzal po viac ako roku od sekcie. Vôbec to nebolelo. Bez problémov.

romanka_369
12. apr 2021

Baby ja sa pripnem..nebol ani jeden Vas lekar proti zavedeniu po sekcii.?..ja som po druhej sekcii rok a lekar mi nechce zaviest vraj to po sekcii nieje dobre a nebude to drzat a tym padom ani chranit🙄..

galganka
12. apr 2021

@romanka_369 mne ju sám poradil. 🤷‍♀️

cezpat
13. apr 2021

@romanka_369 Mne ju tiež sám poradil. Takýto dôvod prečo ju nezaviesť som nepočula. Pred zavedením mi ultrazvukom skontroloval maternicu aj jazvu.

romanka_369
13. apr 2021

@galganka
@cezpat ja som mu to vravela uz niekolko krat a jedine co mi.on radi je sterilizacia lebo vraj uz urcite dalsie deti mat nebudem ked mam dva cisarske..normalne rozmyslam ze asi bude najlepsie zmenit ho🤔..

rajc1nka
13. apr 2021

@romanka_369 ja mam asi rovnakeho gynekologa. Mala som velku prednasku o tom,ze by som uz ziadne deti mat nemala vzhladom na dve sekcie, akoze nechystame sa, ale co ja viem, ci o par rokov nebudem chciet dalsie, su baby co rodili viac deti sekciou a teda nechapem, preco by rozhodnutie ci budem mat dalsie dieta mal mat gynekolog....podla mna moje telo, moja volba. Tiez mam pocit uz davnejsie,ze ho zmenim, uz len sa k tomu dokopat.

galganka
13. apr 2021

@romanka_369 no, tak ja mám cisárske tri, dokonca doktor na sále počas tretieho srandoval, či idem do štvrtého, keď mi to tak dobre ide. 😁 Ja som hneď po druhom vravela, že by sme asi chceli aj tretí poklad a jediné čo mi odporučil môj dr. bolo chvíľu počkať, lebo medzi prvým a druhým som mala rok aj pol. 🤗 Preto mi vlastne aj navrhol Mirenu.

romanka_369
13. apr 2021

@rajc1nka presne toho nazoru som aj ja..momentalne neplanujeme dalsie ale co ja viem ked si to o 2-3 alebo 5 rokov rozmyslime🤷..

romanka_369
13. apr 2021

@galganka aj svagrina ma 3 cisarske a dokonca jej bolo povedane ze nikdy mat deti nebude a aha jak sa zadarilo😁..ale ona uz pri tom tretom mala urobenu sterilizaciu..dobre baby ste mi aspon povedali a viem ze chyba nieje v zavedeni ale v lekarovy🤦..je to uz panko v dochodkovom veku tak asi sa dokopem uz k zmene..

galganka
13. apr 2021

@romanka_369 podľa mňa by ti teda hlavne mal skontrolovať poriadne jazvu a podľa toho robiť záver. Nie len preto, "lebo dva cisárske a bodka". To je naozaj zvláštny postup. 🤷‍♀️

petulienka26
27. okt 2022

@galganka dobry deň, vám po 2 sekciách zaviedol mirenu ? Mne ju dnes odmietol ze po 2 sekciách sa nemôže dávať

galganka
27. okt 2022

@petulienka26 hej, mala som ju, nebol žiadnym problém.