icon

12 dní po KET

chosefina124
20. dec 2025

Ahojte chcela by som sa len informatívne opitát 9.12 som mala Keť 5D blastocysta..potom 9 deň som si spravila digitálny clearblue test ukázalo mi 1-2+
Lekári mi dali tabletky progesterón a Estrofen
Môže to bit že ukázalo aj stych liekov ?
No dnes som si spravila pepino test som 12 deň po ket bol negatívny ale zároveň som si spravila aj digital zas ukázalo to isté ako predchádzajúce 1-2+
Pondelok idem na krv no som už stoho zúfalá lebo z manželom sa snažíme už 7 rokov o babetko tak neviem ktorý test mi ukázalo dobre ďakujem za každú odpoveď

anonym_e027bd
20. dec 2025

@chosefina124 nerob si pepino, rob si iny a vzdy rovnaky test. Pokial viem tie lieky by nemali mat vplyv, iba ovitrelle cca 10dni po vpichu. Clearblue vyzera najdejne, ak chces pruzkovy kup si dr max 😊

veselo_neveselo
20. dec 2025

Este je priskoro robit zavery, pokial nekrvacas tak to moze byt tak i onak. Kedy ides na krv?
Skus sa zabavit inymi vecami pokial pojdes, lebo...je to na zblaznenie, to cakanie. Ale testovat zbytocne dopredu ti v nicom nepomaha, este stale to moze byt trigger, co ti robi pozitivny test.

lynda888
20. dec 2025

@chosefina124 ahoj. Z týchto liekov, ktoré spomínaš Hcg nestúpa, takže by nemali robiť falošnú pozitivitu.

Vždy si rob len test rovnakej značky. Je možné, že clearblue zachytil už Hcg a pepino ešte nie.
Prajem ti, aby ti to stúpalo.

Žiaľ, mne sa už 2x stalo, že testy boli 10 - 13dpt pozitívne a potom bledli a negat. Išlo o biochemické tehotenstvo.

Ja som bola na KET 12.12. takže tiež teraz preživam to nekonečné čakanie. Dnes som 8dpt, ale ešte som netestovala.

bg92
Včera o 07:07

Pepino bol u mna negativny aj ked som uz mala vysledky z krvi ze som tehotna a aj clearblue mal hned dve ciarky. Pepino nekupovat

7michaela7
Včera o 09:06

@chosefina124 ahoj, ja som bola na KET 10.12.2025 5-dňová blastocysta.
Zajtra 22.12.2025 pondelok idem na krvné testy, no dnes ráno som nevydržala a spravila som si test..

chosefina124
autor
Včera o 09:28
@7michaela7

@chosefina124 ahoj, ja som bola na KET 10.12.2025 5-dňová blastocysta.
Zajtra 22.12.2025 pondelok idem na krvné testy, no dnes ráno som nevydržala a spravila som si test..

@7michaela7 ahoj ja tiež idem zajtra ráno na krv no dúfam že bude všetko Okey že test clearblue nebol falošný 🙏🏻

7michaela7
Včera o 09:32
@chosefina124

@7michaela7 ahoj ja tiež idem zajtra ráno na krv no dúfam že bude všetko Okey že test clearblue nebol falošný 🙏🏻

@chosefina124 veľmi nám obom držím palce ♾️🍀🙏🏽
Zajtra ráno si môžme napísať.

chosefina124
autor
Včera o 09:53
@7michaela7

@chosefina124 veľmi nám obom držím palce ♾️🍀🙏🏽
Zajtra ráno si môžme napísať.

@7michaela7 jasne budem rada ❤️

7michaela7
Dnes o 07:27
@chosefina124

@7michaela7 jasne budem rada ❤️

@chosefina124 Krásne ráno 🍀 ja mám odber za sebou a cestujem z BA, okolo obeda mi budú volať kvôli odberom.