Absolvovali ste spermiogram i napriek predošlej chorobe?
Ahojte, prosím poradte mi, ak máte niekto skúsenosť...Na 10.11.2014 sme objednaní s manželom na prvú konzultáciu do CAR, ktorá je spojená aj s vyšetrením spermiogramu.Sestrička nás upozornila, že muž by pred tým aspon mesiac nemal byt chorý a nemal by brať antibiotika.No ako naschvál manžel ochorel a dnes mu lekárka antibiotika predpísala. Preobjednávať sa nechceme,pretože zas by sa to celé posunulo a najbližší termín majú až v Decembri. Myslíte si že to veľmi ovplyvní spermiogram keby nan manžel išiel?Bol už na nom raz pred troma rokmi a bol uplne zdravý...dakujem za vaše skusenosti a nazory 🙂
Nemal by uzivat tetracyklanove antibiotika, tie obsahuju nieco co ovplvnuje spermiogram ostatne by to nemali vyrazne ovplyvnovat. Klinkni do googla, ktore to su...to je info od jedneho doktora z ceskeho centra.
Nemal by uzivat antibiotika moj bol chory tiez pred tym a ked som volala tak povedala ze nesmie ist jedine vtedy

Ahoj,by som zavolala do CAR vysvetlila čo sa deje,že je to 3t do spermiogranu a ake atb berie a uvidíš čo ti povedia.