icon

Absolvovali ste spermiogram i napriek predošlej chorobe?

maraja
27. okt 2014

Ahojte, prosím poradte mi, ak máte niekto skúsenosť...Na 10.11.2014 sme objednaní s manželom na prvú konzultáciu do CAR, ktorá je spojená aj s vyšetrením spermiogramu.Sestrička nás upozornila, že muž by pred tým aspon mesiac nemal byt chorý a nemal by brať antibiotika.No ako naschvál manžel ochorel a dnes mu lekárka antibiotika predpísala. Preobjednávať sa nechceme,pretože zas by sa to celé posunulo a najbližší termín majú až v Decembri. Myslíte si že to veľmi ovplyvní spermiogram keby nan manžel išiel?Bol už na nom raz pred troma rokmi a bol uplne zdravý...dakujem za vaše skusenosti a nazory 🙂

lucy125
27. okt 2014

Ahoj,by som zavolala do CAR vysvetlila čo sa deje,že je to 3t do spermiogranu a ake atb berie a uvidíš čo ti povedia.

kako23
27. okt 2014

Nemal by uzivat tetracyklanove antibiotika, tie obsahuju nieco co ovplvnuje spermiogram ostatne by to nemali vyrazne ovplyvnovat. Klinkni do googla, ktore to su...to je info od jedneho doktora z ceskeho centra.

maraja
autor
27. okt 2014

@kako23 dakujem za info, hned to idem pozriet

lenz
28. okt 2014

Nemal by uzivat antibiotika moj bol chory tiez pred tym a ked som volala tak povedala ze nesmie ist jedine vtedy