Ako prebieha odsávanie tekutiny po OPU?
Ahojte 🙏🙏prosím vás 🙏 v piatok som mala OPU (30 vajíčok) mám neskutočne strašné bolesti...chodím v predklone,cikanie a stolica boli tak všetko ide s plačom...zajtra mám ísť do CAR ..ako vysávajú tu tekutinu? Cez brucho alebo načo sa mám pripraviť?
Treba ísť čím skôr. Kolegyňa na to takmer zomrela, podľa superodborníka v Ružinove to bol OHSS ako sviňa. Započula z chodby.
Treba ísť čím skôr. Kolegyňa na to takmer zomrela, podľa superodborníka v Ružinove to bol OHSS ako sviňa. Započula z chodby.
@elz1920 áno, mala som tú česť v Ružinove a naozaj ma tam postavili na nohy - bohužiaľ ma nechali na urgente 8 hodín čakať v takých bolestiach, že som myslela, že ma odvezú v truhle, lebo podľa nich narazený malíček je dôležitejší na ich stupnici 🙈 celá šťastná som bola, keď ma nakoniec odviezli na oddelenie a nadopovali liekmi. Preto súhlasím, v žiadnom prípade nečakať, z CAR aj tak pošlú do nemocnice.
Zabudla som dať úvodzovky, keďže tá super starostlivosť bola myslená ironicky. V nemocnici síce prežila, ale ...
Zabudla som dať úvodzovky, keďže tá super starostlivosť bola myslená ironicky. V nemocnici síce prežila, ale ...
@elz1920 ja na oddelení gynekológie som bola spokojná. Tam naozaj zachraňovali, čo mohli a celý čas boli super. Aj rodiť tam idem.
Urgent bol naozaj zúfalstvo, tam až známa musela spraviť po tých 8 hodinách cirkus, že koľko narazených malíčkov ma ešte predbehne, že mám OHSS a neprejedla som sa sladkosťami a "nebolí ma bruško". Potom už teda to lietalo.

@monula3421 máš OHSS, nečakaj určite do zajtra, je to nebezpečné. Utekaj okamžite na pohotovosť, pomôžu ti. Nechajú si ťa v nemocnici, dajú ti infúzky od bolesti a budú ťa zavodňovať. Mne teda už potom neodsávali nič, infúzky pomohli. Ak by mali odsávať, tak ten istý spôsob, ako ti robili OPU.