Ako prebieha vyšetrenie ženy pred IUI?
Ahojte, moja lekárka nám odporúča IUI. Chcem sa Vás spýtať, ako prebieha vyšetrenie ženy, resp. sú potrebné nejaké špeciálne vyšetrenia ale o len nejaká bežná prehliadka? Ako dlho trvá proces týchto vyšetrení? Ďakujem
A samozrejme budú vyšetrovať aj muža nie iba vás .
A lekár že odporučil IUI neznamená že vám to oni dajú . Musí sa spraviť kompletne celý obraz vás aj muža
mne robili aj UZV vyšetrenie priechodnosti vajíčkovodov (HyCoSy) pre IUI
My sme boli na úvodnej konzultácií, kde nám obom brali krv, u mňa vyšetrenie ako na preventívke a stery. Manžel spermiogram. Keďže výsledky boli dobré, len manžel mal slabší spermiogram, tak ešte spravila vyšetrenie priechodnosti vajcovodov a potom sme sa dohodli na IUI. Druhý den MS mám nasadiť tabletky, potom ešte kontrola folikulov v daný termín a potom už len samotné IUI 🙂

Chodíme do gyncaru
Od apríla momentálne čakáme na krv hcg...
Takže sme čakali ... Najskôr nám zobrali obom krv manžel platil cca 40€
Potom spermiogram 20€
Výsledky cca 2-3tyzdne manžel mal niečo slabšie tak bral 2mesiace vitamíny
Ja som medzi tým absolvovala hysteroskopiu 60€ .. po dobrých výsledkoch a manželom dobrom spermiograme som dostala clostilbegyt 20€ dala som si od 3-5dna cyklu
Na 12den folikulometria na 15den ovitrelle na 16den styk aj na 17ty a teraz čakať. IUI je to isté akurát nejdete na to doma ale manžel dá spermie a vy skočíte na kozu a oni vám to aplikujú a tiez čakáte . Potom sa berie utrogestan alebo niečo podobné