icon

Ako prebiehal váš KET a výsledok?

7. okt 2024

Baby, ako to bolo u vás? Ja som zoskocila zo stola a hneď, že sa môžem obliecť a ist. Dosť ma to zaskočilo. Myslela som, že ma nechajú aspoň chvíľu polezat. Nebude to mat vplyv na výsledok?

babushkaem
7. okt 2024

prvy et som lezala asi pol hodinu a ani tuk, druhy ket som lezala asi 4 min a musela som ist na wc a potom som sa obliekla a isla prec. a zatial vyzera, ze to vyslo.

michaela329
7. okt 2024

Naposledy som bola v máji a normálne som ležala 10minut. Ale počula som, že niektoré CAR to už nerobia, že však to embryjko nevypadne-neboj sa, ono sa tam chvíľu pomotká a ak sa má cucnúť, cucne sa 🍀

s_o_n_i_k_e
7. okt 2024

Ak to má výjsť, tak to klapne 🙂 je to dobrý pocit jasné chápem, ale dva vklady som bola na koze 20 minút, vklad a hned som šla dole a na wc a ten práv vyšiel. Pre predstavu je to ako chlebik natretý maslom a medzi neho sa vloží celý kmín, čiže vypadnuť nevypadne, len chápem je to ten pocit. Držím palce.

barju
7. okt 2024

Najnovšie štúdie ukazujú že ležanie a nie len tesne po vklade ale aj počas tých dvoch týždňov po ket môže byť skôr kontraproduktívne. Ja som ležala 15 minút. A ked sme prišli domov som zaliezla do postele a v ten deň z nej nevyšla, bola som proste unavená a napriek tomu zajtra začínam 30tt. Keď to má vyjsť to vyjde, keď nie, tak nie. Ležanie určite nie je rozhodujúci faktor.

adabise683
7. okt 2024

Mna zase nechavali posediet si 10-15 minut ... asi len tak pre lepsi pocit 😀 vela stastia !!!

ona234
12. okt 2024

Ahoj, ja som v RF brno ležala 10 min.