Ako riešiť neprítomnosť v práci počas stimulácie pred mimotelovým?
Ahojte milé snažilky, od budúceho týždňa mám začať stimulovať a zaujímalo by ma, ako často ste počas stimulácie chodili na kontrolu do CAR a ako ste svoju neprítomnosť "zdôvodňovali" v práci? Brali ste si dovolenku alebo klasika paragraf? Alebo ste boli radšej PN? Predpokladám, že budem chodiť na nejaké kontroly, ale neviem ako často.
Ďakujem pekne za vaše odpovede
@zusskaa na kontrolu som chodila kazde styri dni. nebrala som si ani paragraf, ani dovolenku. jednoducho som prisla neskor do prace a nadrobila som si ten cas. paragraf som si vzala jedine na odber. transfer vysiel na vikend a po transfere som pracovala z domu.
Ak mas nejaky pruzny pracovny cas tak bezne kontroly tam zmestis. Ked nie tak vyuzi paragraf. Ja som ho vyuzila sice len 2x ale to boli celodenky pri odbere a pri transfere. Myslim ze riesit nejaku PNku je zbytocne - resp. az ked by to vyziadali okolnosti alebo nejake zdravotne potiaze.
Ja som hned od začiatku stimulky bola na PN a oplatilo sa 🙂
Aj ja som bola na PN hned od zaciatku stimulacie, a do prace som sla ked som sa nato citila
NIEKTO ZMENIL NAZOV MOJEJ OTAZKY??? pôvodne znela "...počas stimulácie pred IVF?" zaujímavé 🙂
Ja si beriem dovolenku

UZ SI SI PICHALA INEKCIE JA SOM ZA NE VYSOLILA 200 EUR