icon

Ako riešiť neprítomnosť v práci počas stimulácie pred mimotelovým?

zusskaa
8. okt 2015

Ahojte milé snažilky, od budúceho týždňa mám začať stimulovať a zaujímalo by ma, ako často ste počas stimulácie chodili na kontrolu do CAR a ako ste svoju neprítomnosť "zdôvodňovali" v práci? Brali ste si dovolenku alebo klasika paragraf? Alebo ste boli radšej PN? Predpokladám, že budem chodiť na nejaké kontroly, ale neviem ako často.
Ďakujem pekne za vaše odpovede

mamatest
9. okt 2015

UZ SI SI PICHALA INEKCIE JA SOM ZA NE VYSOLILA 200 EUR

bubinko1506
9. okt 2015

@zusskaa na kontrolu som chodila kazde styri dni. nebrala som si ani paragraf, ani dovolenku. jednoducho som prisla neskor do prace a nadrobila som si ten cas. paragraf som si vzala jedine na odber. transfer vysiel na vikend a po transfere som pracovala z domu.

badox
9. okt 2015

Ak mas nejaky pruzny pracovny cas tak bezne kontroly tam zmestis. Ked nie tak vyuzi paragraf. Ja som ho vyuzila sice len 2x ale to boli celodenky pri odbere a pri transfere. Myslim ze riesit nejaku PNku je zbytocne - resp. az ked by to vyziadali okolnosti alebo nejake zdravotne potiaze.

sydnyi11
9. okt 2015

Ja som hned od začiatku stimulky bola na PN a oplatilo sa 🙂

empathia
9. okt 2015

Aj ja som bola na PN hned od zaciatku stimulacie, a do prace som sla ked som sa nato citila

zusskaa
autor
9. okt 2015

NIEKTO ZMENIL NAZOV MOJEJ OTAZKY??? pôvodne znela "...počas stimulácie pred IVF?" zaujímavé 🙂

zusskaa
autor
9. okt 2015

@mamatest ešte nie, začínam budúci týždeň

zusskaa
autor
9. okt 2015

@badox mam síce pružný pracovný čas, ale zatiaľ som v CAR stále dlho čakala, preto sa obávam, ako to budem zdôvodňovať v práci

badox
9. okt 2015

@zusskaa aha.. v mojom centre zvykli objednavat na cas, takze toho cakania az tolko nebolo. Okrem toho sefka vedela co riesim, takze bola ustretova

1234lubka
9. okt 2015

@zusskaa ten niekto sa urcite volakricim menom ADMIN

oslo1
10. okt 2015

Ja si beriem dovolenku

stefaniaj
2. nov 2015

@sydnyi11 ahoj, PN si mala od gyn alebo od obvodnej?

sydnyi11
3. nov 2015

@stefaniaj Ahojky od gynekologičky mám🙂