icon

Aktuálne skúsenosti s Helios Košice

michaelam21
18. nov 2025

Ahojte, prosím máte aktuálne skúsenosti s Helios Kosice? Ste spokojne? Pripadne ktorého dr odporúčate? Vďaka 🙂

33tehulka33
19. nov 2025

@michaelam21 neodporúčam. Prístup 0bobov. Sestričky hnusne. Navyše este jedna skúsenosť zlá ale to písať nechcem lebo by hneď bolo jasne kto to píše ak by to vyslo na javo. Ale napíšem ze chvilku som zvažovala návštevu u nadriadeného a chcela jednu dotyčnú dat vyhodit a verte mi dôvod na to bol.

michaelam21
autor
19. nov 2025
@33tehulka33

@michaelam21 neodporúčam. Prístup 0bobov. Sestričky hnusne. Navyše este jedna skúsenosť zlá ale to písať nechcem lebo by hneď bolo jasne kto to píše ak by to vyslo na javo. Ale napíšem ze chvilku som zvažovala návštevu u nadriadeného a chcela jednu dotyčnú dat vyhodit a verte mi dôvod na to bol.

@33tehulka33 och tak to ma mrzí, v Košiciach toho zas nie je veľmi na vyber tak som dúfala, že aspoň helios je ako tak ok. Nechcete napísať ani do súkromnej správy?

33tehulka33
19. nov 2025
@michaelam21

@33tehulka33 och tak to ma mrzí, v Košiciach toho zas nie je veľmi na vyber tak som dúfala, že aspoň helios je ako tak ok. Nechcete napísať ani do súkromnej správy?

@michaelam21 ja ny som vám odporučila ist hoci inde . Prave my sme skúsili Ba reprofit a úplne iny prístup oplatí sa vycestovať !! Ja odchádzam to švajčiarska ! Napíšem vám spravu

jenn6
19. nov 2025
@michaelam21

@michaelam21 ja takisto neodporucam, takisto zla skusenost. Radsej ist mimo Kosic. My sme boli nakoniec Reprofit Brno

33tehulka33
19. nov 2025
@jenn6

@michaelam21 ja takisto neodporucam, takisto zla skusenost. Radsej ist mimo Kosic. My sme boli nakoniec Reprofit Brno

@jenn6 súhlasím reprofit ci uz Brno alebo ba je lepšia voľba my sme v ba a super prístup najskôr sme chceli Brno a aj online konzultáciu sme mali a potom oni medzi sebou si posunuli naše výsledky takze super spolu komunikujú