Akú máte skúsenosť s Iscare alebo Gin-fiv v BA?
Ahojte snažilky, neviete mi dať referencie na tieto centrá? Ďakujem
ja som bola pri prvych dvoch v gyn-fiv maximalne spokojna, kedze som mala zdrave a bezproblemove tehu. pri tretej som povedala, ze nikdy v zivote tam uz nevstupim. To aki ludia tam ozaj pracuju zistis az vo chvili, ked ti surovo povie - vase dieta je poskodene, chodte na UPT. a na moju otazku, co jej je mi povie, ze to su iba jeho domnienky, tak mi to nepovie. a ked som chcela aspon jednu usmevnu spravu, ake je pohlavie, tak mi povedal, ze kedze mam doma uz dve deti, tak mi to nepovie, aby sa mi lahsie rozhodovalo. akoze ako toto moze povedat lekar..... ci je to chlapec alebo dievca, je to moje dieta a toto nie je dovod lahsieho rozhodovania... no ako vidim, je to takmer rok a pol, ale ta zlost a hnev co na nich mam je este stale vo mne. no ja uz nikdy do gyn-fiv a hlavne k dvom lekarom... profesionalom vychytenym, ktorych cunderlik skryje do vrecka. taki su to odbornici. joj no fuj.... 🙄
v Iscare som nebola neviem povedat.. ale GF uz nikdy.. su to obycajni zdieraci ktori profituju na nemohucnosti ostatnych.. ja som bola nakoniec vo Ferticente, a poviem ti ze rozdiel som cakala ale az taky nie.. mily ochotny usmievavy personal, osobny ale fakt ze osobny pristup { po viac ako 1.5 roku od otehotnenia si ma sestricky pamatali a po mene !!!!} proste to bolo uplne uzasne.. mala som pocit ze im na tebe ako cloveku zalezi a nie si pre nich len cislo ktore sedi v cakarni tak ako v GF.
Ahoj pripajam sa k tejto debate Ginfiv BA tak odtial som odchadzala taka napalena ze este teraz ma to obcas drzi si tam fakt ako take cislo a zmykacka na peniaze a ked som odmietla dalsiu ziadost na nove kolo tak lekar tzv.jednicka tohto centra sa otocil o 100stupnov k horsiemu a to sme tam absolvovali len 1cyklus a nikdy viac radsej da rozhodujeme pre Brno i ked niesme milionary ale radsej tam ajo v BA
ROZHODNE NEODPORUCAM GYN-FIV NA ZAHRADNICEJ 42!!Bola som na 3d/4d ultrazvuku u doktoa Drabeka.-sice bol velmi mily,ale to nestacilo.
- nahnevalo ma uz len to, ze ma asi 3krat pocas tyzdna preobjednavali - objed.bola oktober a bola som tam januar(a to som si zaplatila povinnuu objednavku na cas)-vedeli ze mam skolu, pracu jednoducho v den terminu drzo zavolaju a preobjednaju na druhy den..potom v ten den hodinu pred tym sa ma pytaju ci nemozem prist zas inokedy!!!(ja a priatel nemame holubnik v praci!!)
- bola som objedn, na 15hod, zobral ma asi 15.20hod.co by som este zvladla..ale bola som TAM CCA 20MIN...VAZNE..15.46 SOM OPUSTALA KLINIKU!!!
- Fotky stoja za nic..nevidiet nic-naprik tomu ze v zmluve je uvedena nahrada/pripadne vratenie penazi..ked vam ich poslem nerozoznate nic..a vidiet iba nos...
:((( JA SOM Z 3D UPLNE SKLAMANA..AK VOBEC PRI DRUHOM DIETATKU POJDEM VOBEC..URCITE NIE GYN-FIV..A ZACVAKALI SME 75E...mame asi 20divn.obrazkov..a ANI JEDNU FOTO :(
...s GYN.FIVom to ide asi dole vodou....na zaciatku som bola aj ja spokojna,ale cim dalej ,tym je to horsie.....jeden lekar tam povie tak,druhy onak. Ak sa nahodou nieco spytate,pozeraju na vas ako na "hlupaka". A pritom kto vas ma poinformovat??? Zvazujeme CAR v Brne.....
..... suhlasim s tebou labocca. tiez som mala na zaciatku dobry pocit z GYN FIV, ale casom sa to meni...... jeden doktor povie jedno, druhy sa divi na co sa pytam..... bud sa musis stale pytat alebo sa musis riadit intuiciou ☹ S Iscare skusenost nemam. V kazdom pripade velmi zalezi od toho, na akych ludi/dokotoro natrafis....
Ahojte. Ja poznam zase len Iscare. Doc. Valky sice toho sam vela nenahovori, ale uprimne odpovie na kazdu otazku. Nam pomohol, vyslo nam prve IVF, koncim treti mesiac, dufam, ze tehotenstvo bude dalej uspesne a v novembri sa nam narodi vytuzene babatko.
Ahoj sarda17...ja tiez uvazujem na Iscare,chcem sa ta spytat ci mas cely cas doktora Valky?Nakolko ja budem samoplatca tak nechcem aby ma malo 10 doktorov!!!!ako to tam funguje?????mozes mi napisat par info?diky moc🙂
ps:gratulujem k babenku!drzim palceky aby bolo vsetko ok🙂

ahoj. chodim do gynfivu. som spokojna. nemam s cim porovnat ale som dost narocna... a moje ocakavania to splnilo. potrebujem osobny pristup a ten som dostala.. nie u vsetkych lekarov, co tam su.. ale celkovo,, spokojnost. isla som na odporucenie znamych a mojho gynekologa