icon

Ambulancia reprodukčnej medicíny Antolská

aglaonema
28. aug 2025

Ambulancia repro.mediciny Antonska UNB

Ahojte. Prosím o pomoc s kontaktovaním tejto ambulacie. Už druhý týždeň sa tam snažím zavolať v rôznych časoch, ale nikto to nedvíha. Nezodpovedajú ani na mail a my by sme sa chceli objednať na konzultáciu k nim. Viete niekto nejaké info, kto tam chodíte alebo nejako poradiť? Číslo mám dobré, lebo som už volala cez ustrednu a zopakovalo sa to isté, zvoní a nik nedvíha 🙈

nairobi
28. aug 2025

@aglaonema je dosť možné, že maju dovolenky,,, skúste volať od pondelka a ak nik nezdvihne,tak mi napíšte ss,dam vám sukr. kontakt na sestričku

monika207
31. aug 2025

@aglaonema ahoj
Odporucam skusit volat ihned rano - o 7h
Drzim palce.

aglaonema
autor
1. sep 2025
@monika207

@aglaonema ahoj
Odporucam skusit volat ihned rano - o 7h
Drzim palce.

@monika207 ďakujem, už som sa práve dovolala... Nakoniec som zistila, že mali 2 týždne dovolenku, akurát ten čas, čo som sa ja snažila dovolať...

johana_kamenska
1. sep 2025
@aglaonema

@monika207 ďakujem, už som sa práve dovolala... Nakoniec som zistila, že mali 2 týždne dovolenku, akurát ten čas, čo som sa ja snažila dovolať...

@aglaonema ahoj, a ku ktorému lekárovi Ta prosim objednali? Tiež mám záujem tam ísť ...

aglaonema
autor
2. sep 2025
@johana_kamenska

@aglaonema ahoj, a ku ktorému lekárovi Ta prosim objednali? Tiež mám záujem tam ísť ...

@johana_kamenska ahoj.netusim, to mi sestrička nepovedala, len mi dala deň a čas a tak uvidím kto tam bude akurát...