Blokuje Progestanelle menštruáciu?
Ahojte, som 9dpo ket, na 6dpo som začala jemne špiniť,najskôr má preto napadlo že možno to môže byt uhniezdenie a nakoľko som čakala menštruáciu za 5 dni, tak som napísala do centra,a môj Gyn mi kázal zvýšiť dávku na 3x1 si vkladať, teda že si navyše budem dávať o jednu kapsulu, od vtedy žiadne spinenie, ani vôbec nemám ani náznak že by mala prísť, brucho má vôbec neboli. Je teda možné že mi progesteron blokuje príchod menštruácie?
Dnes 9den po ket som si ráno robila digitálny test clearblue a ten bol negatívny... mám to brat že sa nám nad posledný vklad znova nevydaril? ? 😔
Ja som menzes vzdy dostala napriek liekom, takze som uz vedela, ze to nevyslo. Krv to vzdy len potvrdila.
Mne stále progestanel brzdil ms, tá prišla 4-5 dní po vysadení. Lieky si máš vysadiť až po potvrdení neg hcg z krvi. ( No ja som to urobila už deň predtým lebo test bol biely,ten 13.dp)
Mne ms nezastavil, prisla presne na den presne len s tym rozdielom, ze zacala silnym spinenim. Test som skusala den pred ocakavanou ms a bol biely tak som vedela ze asi dostanem, ale ani som nestihla vysadit..
Baby a kedy je fakt reálne skúsiť urobit test? 10dpo či až 12dpo?
Zienky dnes 12 deň po ket, začala som už viac špiniť, povedala by som že už s toho bude menstruacia, lebo je toho viac menej dosť, ale nie jasná červená krv. Čipky si mám aj naďalej dávať?
Má to ešte zmysel, keď sa mi už rozbieha?
Dnes som aj robila 20tkovy test, lebo 10tkovy v lekárni nemali a bol negatívny. Ďakujem za vaše rady 😘
Ahoj mala ste niektorá po vysadení progestanelle iba jemne spinenie a ms nikde pichanie a veľka bolesť pod bruško ale fakt silné bolesti pod bruško 😔 čo si otom myslíte môže to znamenať tehotenstvo
@jasminakotlarova9 niekedy počas užívania progestanelle rôzne bolesti podbruška ale po vysadení do pár dní normálna ms. Pokiaľ viem, vždy sa vysádza až po vylúčení tehotenstva.
Nakoniec to bola cista
Ahoj mali ste to podobné mám vodnú cistu dostala som dva inekcii do za.... Na tlmenie bolesti pod brušku aby som nemala a a na cistu inekcii som dostala 30.5 ale bolesť pod bruško neprestalo mali ste podobne a ako ste si s tim poradili ďakujem vopred za odpoveď

@majka2806 môže byť že lieky ešte zdržiavajú menzes, po vysadení do 2-3 dní príde. Tiež som absolvovala ivf. Ci vklad vyšiel alebo nie, definitívne odpovie výška hcg z krvi na 14 deň predpokladám