icon

Bolesť v podbrušku deň po kryoembryotransfére

nedarisa
13. sep 2013

Ahojte prosim vas o radu.vcera som bola na ket a stale ma pobolieva v podbrusku a obcas pichne vo vajecnikoch.prosim neviet co to moze byt?dufam ze neprichadzam o malicke.dakujem.

pekaska
13. sep 2013

Neboj,ja som mala tiež podobne a bolo to ok.Teraz som 23.TT.Len bud v pohode,nestresuj sa aby sa mu bolo dobrucko.To chce klidek a pohodičku.

leamax
13. sep 2013

@nedarisa ved vajecniky pracuju, to je normalne. len pokoj, pekne hladkaj brusko a rozpravaj sa s drobcekom 🙂 uz si tehulka 🙂

nedarisa
autor
13. sep 2013

Boze dakujem ani neviete ako ste ma upokojili.hladkam stale tak snad sa nic nepokazi.

januska150
13. sep 2013

ahojte babky zabky ja som 8 den po ketku a neviem ci sa to da nejako zistit ale neviete ako sa da zistit ci su drobceky este stale tam kde maju byt alebo uz nie?

pekaska
13. sep 2013

Jasne,že su tam.Nemožeš pochybovať,musiš verit a čakať,žiadne pochybnosti.Neni dovod aby tam neboli.A ked TI možem poradiť,čitaj čo najmenej o tom ake to maju ine.Ja som išla na krv,že nezadarilo sa,po 10 rokoch snaženie čakame chalana.Držim palce

nedarisa
autor
13. sep 2013

@januska150 presne to by zaujimalo aj mna.

pekaska
13. sep 2013

Baby,vydržte nebojte sa bude to dobre..

nedarisa
autor
14. sep 2013

@januska150 drzim ti palce kolko mrazacikov ti vlozili a kolko bunkovych?

nedarisa
autor
14. sep 2013

@leamax prosim ta nevies ako dlho ma to moze pobolievat?

leamax
14. sep 2013

@nedarisa ja som mala po KET tusim na treti den (uz neviem presne, kolky den to bolo) take strasne krce, ze som sa ledva vystrela. trvalo to asi hodku - dve a potom to povolilo.
vajecniky stale pracuju, pocas celeho prveho trimestra produkuju hormony, ktore uz potom produkuje placenta

oddychuj, bud v klude, verim, ze vsetko dobre dopadne 🙂 🙂 🙂

uhnakova
14. sep 2013

Bolesti v podbrusku a pichanie vo vajecnikoch zvyknu byt skorymi priznakmi teotenstva pri normalnom otehotneni. Je mozne, ze aj u teba to tak je, ak sa zarodky uchytili 🙂

nedarisa
autor
14. sep 2013

@uhnakova
@leamax dufam,ze to dopadne tak ako ma.stale si davam pozor co a ako robim.uz 3den len polehavam, ale dnes uz pojdem von chvilku sa prejst.snad to tomu zazraku neublizi.

januska150
14. sep 2013

@nedarisa vlozili mi dvoch a jedno malo sest a druhe sedem

nedarisa
autor
14. sep 2013

Kam chodis?Ja som mala 3 a 4 co mi vlozili a mala som jedno 6bunkove a to ze nieje vhodne.ale neviem preco

kathrin17
14. sep 2013

@nedarisa jeeeeeej my bacujeme takmer uplne spolu, my sme boli na vklade vcera...takze sme len o den 🙂

nedarisa
autor
14. sep 2013

@kathrin17 no super drzim palce.kam chodite?

kathrin17
14. sep 2013

@nedarisa do Heliosu v Martine a vy?

nedarisa
autor
14. sep 2013

@kathrin17 gynfiv bratislava, kolky krat ste boli?a ako sa citis?

kathrin17
14. sep 2013

@nedarisa vo februari sme mali ET a vcera sme mali prvy KET....prve nam nevyslo, prisla som on v piatom tyzdni ☹, teraz verim,ze to vyjde...a ty?Kolky pokus mate teraz? Citim sa v pohode, akurat,ze ma boli v podbrusku a raz za cas mi pichne vo vajecniku.A rano som sa zobudila s bolavymi krizami, coz je pre mna nezvycajne.

nedarisa
autor
14. sep 2013

My sme mali 2 ket.tak to mame uplne rovnake aj mna pobolieva v podbrusku, ale ci to je znamenie toho dobreho, tak nech boli ako cert🙂kolko ti vlozili mrazacikov?

cucoriedkacucoriedka
2. dec 2013

@pekaska jej, to je super, my po siedmych rokoch čakáme chlapčeka🙂) tak sa len držme🙂

nedarisa
autor
20. feb 2014

@cucoriedkacucoriedka my sme zial boli opat neuspesny.drzim palceky.a u kam chodite do caru

cucoriedkacucoriedka
21. feb 2014

@nedarisa jáj, tak to mi je ľúto...ale nevzdávajte to....ono to raz príde, len keby sme vedeli kedy, že? my chce chodili do iscare, ba. k doktorke petrovej, a nechala si ma u seba aj v ružinovskej poradni, takže stále som u nej, asi budem pri nej aj rodiť, tak to vyzerá.

tak sa držte🙂 a hlavu hore.