Bolesti po liekoch
Ahojte, idem sa opýtať nájde sa tu niekto kto užíval alebo užíva progestanel (mám nakazane vkladať priamo do pošvy). Tento mesiac som mala folikulometriu na 11DC nasledne na 15DC nakazane si pichnúť injekciu do brucha Gonasi Kit na vyvolanie ovulácie a na ďalší deň hneď nasadit progestanel na 10 dni o 14 dni robiť test…. Od 14DC do 16DC plánovaný styk. Pred týmto procesom som užívala letrozol na rast folikulov a beriem ešte siofor na PCOS. Moja otázka znie, je normálne že mám bolesti v podbrušku cca od 16DC a stále pretrvávajú ? Počas celého dňa cítim takú miernu bolesť v podbrušku a občas pichnutie vaječníkov najviac registrujem pravý …. Aj mám nafúknuté brucho je to normálne pri týchto liekoch ? Lebo v nežiaducich účinkoch nieje nič také spomenuté … a neviem či mám volať do centra alebo je to bežne. Predsa sú to len poriadne dávky hormónov . Túto liečbu mám už druhý mesiac ale prvý mesiac som nemala tieto ,,bolesti,, tak neviem či to môže byt tou injekciou alebo čo. Nieje to žiadna veľká bolesť proste len ako keby som mala dostat menzes. Ešte mám 8 dní do MS.
@lucy3080 ahoj,neznepokojuj sa, ja som mala rovnakú stimuláciu,ale 2.IUI namiesto plánovaného styku a mám to vždy tak isto. Iba pichanie cítim teraz v ľavom vajecniku,ale viem že ovulácia bola z pravého,tak toto jedine mi nezapadá. A ešte minulé cykly ma začali na 6DPO bolieť dosť prsia,teraz som 8DPO a zatiaľ ma nebolia. Dr že je to normálne PMS a keď nie to,tak môže byť aj začínajúce tehotenstvo.

@lucy3080 je to normalne