Bromelaín a Clexane pred KET
Ahojte brali ste niektorá Bromelaín keď ste mali clexane? Niekde som čítala že sa to neodporúča ale keď som sa aj Dr z car pýtala tak povedal že nevie o tom a že môžem užívať… aký Bromelain ste brali pri úspešnom KET a aké dávkovanie ste mali? Brali ste aj bromelain a aj pili ananasovu stavu?
@lienka_9 neodporúča sa mne to tiež tak bolo pov ani ananás kv kontraindikáciam
Ani mne neodporúčali, ked som brala clexan.
A este dodám aby ste mali účinok z toho ananásu to by ste museli denne na tony jesť
@lienka_9 ja som brala aj s clexanom. Prvý krát vyslo ale bolo s toho anembryola a Druhy krát sa neuchytilo
@lienka_9 ja som brala aj s clexanom. Prvý krát vyslo ale bolo s toho anembryola a Druhy krát sa neuchytilo
@zuzka2662021 čo to je prosím vás?
@lienka_9 to nájdeš na Google treba sa trochu aj sama posnažiť hľadať info. Alebo mam to urobiť pre teba?
@lienka_9 to nájdeš na Google treba sa trochu aj sama posnažiť hľadať info. Alebo mam to urobiť pre teba?
@stellarstar môžeš 😆 ale počkám na pani ktorá ma osobnú skúsenosť
@stellarstar môžeš 😆 ale počkám na pani ktorá ma osobnú skúsenosť
@lienka_9 škoda ze ľudia nevedia používať sedliacky rozum a sami si vyhľadať co je anembryola 🙄
@lienka_9 určite by som to nepoužívala mňa hneď na začiatku upozorňovali
@stellarstar Zaujímavý názor doktora .. Keď všade píšu že je to zakázané
@simca115 som zvedava to co za dr 🙈
@lienka_9 je to tehotenstvo bez plodu,vyvinul sa iba gestavacny vak,zltkovy vak a plod sa nevyvinul.
@simca115 je to špičkový lekár z RF Brno.. inak veľa báb písalo že to tak užívalo a mali pozitívny test
@lienka_9 no tak ten špičkový lekár by mal viac o kontraindikáciach naštudovať
@stellarstar si lekárka?? Popravde ja som nikde inde o tom necitala len tu na MK že sa to nesmie a vo fórach na googli
@stellarstar si lekárka?? Popravde ja som nikde inde o tom necitala len tu na MK že sa to nesmie a vo fórach na googli
@lienka_9 nie ale mám 4 r farmáciu a viem čo sa nesmie s fraxikom clexanom užívať keďže aj ja som si pichala frax a mám toho naštudovane
Tak asi si zle hľadala lebo aj zahranične stránky to píšu
@lienka_9 za mna je to skor placebo,aj ja som taka,ze vyskusam pri IVF cokolvek co by mohlo pomoct
@bejbs123 ale zas na druhu stranu, vitamíny a ostatné ok, ale pri riedení krvi, aby to nemalo viac škody ako úžitku 🫣
@babushkaem presne tak 👍
@bejbs123 ale zas na druhu stranu, vitamíny a ostatné ok, ale pri riedení krvi, aby to nemalo viac škody ako úžitku 🫣
@babushkaem sme dospeli ludia,je na kazdom zvazeni,ci si je vedomy rizik
@bejbs123 presne tak
@bejbs123 ved jasne, ale pytala sa na skusenosti.. to si si to da alebo nie, nie je moja vec..
@bejbs123 ved jasne, ale pytala sa na skusenosti.. to si si to da alebo nie, nie je moja vec..
@babushkaem ja som hned na zaciatku napisala svoju skusenost,neuzivala som sice tabletkovu formu,iba stavy a ananas,ale s anopyrinom mi to neurobilo nic,s clexanom nemam skusenost,fraxiparin som uzivala az od 36tt a vtedy som ananas nemala

@lienka_9 ja uzivam anopyrin a mala som len 100% stavy a cerstvy ananas