ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@dagmarik @katka17004 Dievcata, ja som bola na KET vcera. Uz 9-krat pocas piatich rokov. Tak budeme spolu cakat. 😉
Ahojte, ja teraz sobotu 17.10.2015 som bola na ET, vkladali sme 2 Blastocysty 🙂
@mozartka Jeeej, sme na tom rovnako! Ja som bola na vklad tiez 17.10. a tiez 2 blastiky. To musi vyjst! 😉
@mozartka Zostalo ti aj na zmrazenie? Mne 5,taka som bola happy, ze nie som pod takym tlakom....
@dagmarik dakujeeem aj ja tebe drzim silno palce a ake embryjko ti vkladali? A tvoj prvy vklad?
Ahojte prosím Vás neviete mi pordiť???minuly pondelok mi vložili moje embriko a vnedelu vecer som mala slaby hnedy vytok,mala som ho aj včera aj dnes.Co to znamena????prosím moc
@ dagmarik
@ netilka
@ mozartka
Caute, mame podobne datumy, drzim vam palce! Kolko embryjok ate vkladali? Den 3 ci 5? Kedy planujete testovat?
@chevalbleu mala som PK a 2 Blasty je v mrazaku. Testovat asi od nedele, zatial zbytocne, lebo po vklade som dostala Pregnyl tak by to bolo falosny vysledok
@lujzawp takze po tyzdni asi sa objavilo? Moze tobby implantacny spinenie...testy si neskusala robit? Kedy mas betu?
@katka17044 u mna tretí vklad a vkladali expandovanú blastocystu.
Verím, že to bude dobré 🙂
@chevalbleu čo je beta???
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katka17044 ahoj, ja som práve dnes po vklade. Takze ma čaká pár nekonečne dlhých dni. Držím päste v sobotu 🙂