Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@kaciatko1104 ja by som riesila najprv u manzela tu varikokelu a az potom by som skusila, mozno iui sa vam podari, tak ako nam.
Dievcata, ktore ste po KET, potrebovala by som surne vediet ako je to s terminom vkladu. Je to presne stanoveny den v cykle podla toho ake je stare embryo? Alebo je to mozne posunut hore-dole jeden-dva dni? Dakujem
@bella1303 vies co mam za sebou dve neuspene IUI, a tam som sa pozorovala(sice netestovala)tiez kazdy den, a teraz som si povedla, ze ziadne zbytocne stresy, ked to ma vyjst, tak to vyjde, a prvy test som mala 9den po vklade, a kontrolny test 14den, takze to sa celkom dalo, a aj tym ze chodim do prace som na to az tak nemyslela 🙂
Ahojte dievcata, tak ja som dnes 11.den po ket a test mam snehobiely. Tak uz som zmierena, ze nic z toho kedze pri prvom som mala pozitivny test uz na 9.den. Neviete kedy budem moct ist na dalsi ket? Hned dalsi cyklus alebo tam musi byt pauza?

@1veverica Nuz my negativne... bez mrazacikov... vsetko odznovu... ☹ uz 6.4. ideme na konzultaciu