Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@macicka52 dakujem
@datelinka31 ahoj. Ja som mala odber dnes. Prisla som rano o pol 8, sestricka mi dala naladovku- tabletku a napichla zilu, vzala krv. Na salu som isla p pol 9 a okolo 08:45 som bola na izbe.. . ospala a v pohode. Teraz citim brucho a vajecniky ale zajtra to bude dobre 🙂
@mariajuraj wau tak to je fakt bleskovka 🙂 a treba aj nejaky odpocinkovy rezim? Nevadi to, ze potom 2 hodiny cestujeme, kedze to nie je v nasom meste..
Ahojte. Prosim vas ako dlho trva kym vyprcha pregnyl?
@datelinka31 pokial nebudes skakat a bezat, nevadi. Ale nesoferuj!
@datelinka31 pi odbere si este cxa 2 hodjy na izbe, kym sa poriadne preberies, donesu ti caj, meraju tlak. Pitom ta vezme este lekar na kontrolne sono a o chvilu ta pustia. Z izby som vysla o 11:00. A o 12:00 som lezala doma v posteli....a lezim do teraz 🙂
@datelinka31 a vobec nevadi ze cestujes, bolest sjoro ziadna, len pri chodzi to budes citit tak 2-3 dni
@bella1303 ja som mala vklad na 3 ti den po opu a na 14 den na teste nic nebolo vidieť... Zbytočne sa stresujes... Vyčkaj do krvy... Este nic nieje stratené...Tie testy nemusia ukazovať presne, uz to viaceré kocky spomínali...a testuj obden...
baby ostal niektorej 1 orgalutran ?
@stanulka30 takze deju sa take zazraky,ze krv moze byt pozitivna? Zatial tam teda nadej je?nekrvacam nespinim..ja som mala ale predlzenu kultivaciu tak by asi nievo malo byt,nie?

@datelinka31 ja som mala 3 dnovu kultivaciu a robia 5 dnovu, nieko bol na 6.den, zalezi, ako sa embryjka vyvijaju.