ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@dagaz ako nemam este vodopady ale je to klasicka cervena krv :( mozno menej ako pri kramoch ale tak uz ked sa to spustilo je len otazka casu kedy to pojde ako ine mesiace... neviem niekto chodi na KET hned dalsi cyklus len sa asi budeme musiet zas objednat na konzultaciu a ktovie kedy nas vezmu a potom dostaneme nejake lieky zas a picha sa aj pregnyl a potom sa vkladaju rozmrazene emryjka
Zienky, kolko embrijok vam prezilo predlzenu kultivaciu?
ahojte... uzivali ste niektora Estrofem pred KET?? Ja uz tyzden uzivam a teda citim sa dnes hrozne, neviem ci je to tym hormonom, alebo teplom, ale je mi na omdletie, citim sa nafuknuta, na vracanie... fuuuuj... tie hormony su hrozne!! 😔 🙄
Baby kedy vam zacal test nieco ukazovat??My sme mali predlzenu kultivaciu,som 5 dni po ET a test snhobiely..zacinam sa fakt bat ze to nevyslo...
ja som citala ze pri PK statisticky prezije okolo 35 % embryi
ja osobne z dvoch oocytov (nativny cyklus) oplodnene boli obe, obe sa drzali do 3 dna, 4 den sa vyvijali pomalsie, 5 den mi jedno vlozili v stadiu moruly, teraz cakam...
@blackrose ahoj, ja uzivam Estrimax, neviem ci je ucinna latka ta ista, ale asi ano, uzivam ho uz 14 dni, zacala som po odbere vajicok a pokracujem aj po ET.
Ja som sa minuly tyzdne stvrtok/piatok citila velmi zle nevedela som z coho, v piatok som aj zvracala, predpokladam ze kvoli tym liekom...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@14nunu10 vam vsetky embryjka mrazili uz po PK?