ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
ahojte, po transfere, ste chodili do roboty, alebo ste v klude cakali doma?
(no v klude ako v klude : ) )
@montrojruza ja som chodila normalne do prace..hned od dalsieho dna. Sedim za pocitacom, takze to je jedno, ci by som bola doma alebo v praci...a tam mi aspon rychlejsie ubehol cas
@montrojruza ja som isla na PNku v den vkladu a som na nej dodnes pretoze mam fyzicky narocnu pracu..
@montrojruza No ja som pri IVF normalne chodila do prace.... ivf neuspesne.... teraz pri druhom som bola doma az do prvej kontroly a tiez neuspesne ivf.... nemam narocnu pracu sedim pri PC... ak mas robotu napr. pri pase alebo zdvihas tazke by som radsej zostala doma...
Mali ste niektora 7 dni po kete strasne bolesti krizov ze ani sa zohnut co to znamena dakujem v piatok idem nakrv strasne sa tesim ze tie 2 tyzdne presli ako voda
@montrojruza ahoj, ja som chodila normalne do prace, aspon mi to skor zbehlo 🙂
@glopsa nebolo. Vsetko sa vyplavilo tak nic. Snad nabuduce...
@leelloo nic nevedia zdovodnit... Nechapu preco sa pri prvom ivf neoplodnilo ani jedno z 24 vajicok co som mala.. Ale to nerobili ixi.. Druhy raz sme nemali jedine vajicko... Tiez to nechápali a nevedeli zdovodnit. A teraz nevedeli preco sa vklad nevydaril. Ja rozumiem ze priroda je nevyspytatelna ale uz sme vysypali cez 8 tisic eur aby sme dostali aspon ake take vysvetlenie co sa deje... Ale nevadi. Hadam sa podari ked tam ten hore rozhodne 😃
@bobricek1979 ano az v tretom... Ale medzi prvymi dvomi a tretim ivf bol 20 kilo rozdiel v mojej vahe... Aj ked neviem ci to malo vplyv,psychicky urcite ano.. Prvy vklad sa nevydaril. Este mame 5 pokusov... 🙊
@cinkasmailing hlavy hore urcite nam to raz vijde treba nato ist pozytivne ja idem v piatok na krv a cakam same dobre vysledky potom napisem
Ja som tak veľmi verila, že lekári sa mýlia, že brať krv na 11ty deň od ovu resp. 2 dni pred mrchou je skoro a že to určite tentokrát vyjde, ale nevyšlo ☹ Idem si dať ibalgin, lebo mrcha přichází ☹
@cinkasmailing tak to isla ako na hoskej drahe, z extremu do extremu. Mas pravdu, ze priroda je nevyspytatelna, obcas jej treba trosku dopomoct, ale aj tak si spravi po svojom 🙂 drzim palce
@cinkasmailing tak uz to musi vyjst drzim prsty
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@misela103 viem o com hovoris ja som po prvom neuspesnon a citila som sa tak strasne neopisatelny pocit myslela som sa ze sa zblaznim dali sme do toho vsetko ☹