icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

simonesi
25. mar 2017

@miskab to bolo pred 6 rokmi vklad bol na 3 deň ale neviem už koľko bunkové bolo, áno na 5 deň a každým dnom silnela čiarka. Teraz idem na punkciu zajtra a už mám doma testy nakúpené 🙊tiež od 5 dňa pôjdem nato. Skús uvidis ak nič stále máš čas, nie 😉

yennn
25. mar 2017

@amik123 ako to myslis s tym // a dvojickami? Nerozumiem 😎

yennn
25. mar 2017

@klaudiahu ja som bola pri prvom tehu hroooozne vyhadzana, ako pubina. Kedze som mala nohu v sadre (rozunej uplne ine starosti), tak som zabudla, ze mam cakat menzes. A v zrkadle kukam jaka som hnusne skareda - tak som zistila ze si mam spravit test 😀
Teraz to tak nebude, lebo som hnusne skareda uz tak nejak natrvalo 😀 😀
Ale nie...no vyrazkova som hrozne uz od stimulky

miskab
25. mar 2017

@klaudiahu aj u mna vsetko ustupilo mala som prsia citlive ale to asi aj z hormonov, a vyhadzana som tiez moooc takto vyhadzana nebyvam ani pred menzesom ..... urcite aj ja budem testovat nech tam najdem cokolvek ale aj ked sa bojim , ked si predstavim ze pozriem na test a zas nic fuuu ma porazi.aspon budem na piatok pripravena ked nic z toho nebude :( ale ja verim ze bude musi ,,,,, vsetkym nam to vyjde 🙂

miskab
25. mar 2017

@simonesi drziiim palce nech mas pekne vajka 🙂 nech sa pekne oplodnia 🙂 jasne skusim sak by som to nevydrzla do krvi

simonesi
25. mar 2017

@miskab ďakujem 😉neboj budú // musia, potom podaj info

yennn
25. mar 2017

@miskab prave si mi svojou odpovedou vnukla odpoved na otazku ktoru si sama kladiem - preco netestovat. Teda - alibisticky hovorim, ze neviem ci to vydrzim 😀 Ale! Ja do piatku budem stale dufat. A ty uz by si sa medzitym zacala zmierovat s tym ze nic nebude, ak bude biely test. Embryjko musi vediet ze v neho stale veris 😉 Ved kolkokrat doktori vraveli ze nemame testovat, ze to este test nemusi zachytit
Hovoril nam embryolog, ze pozitivne myslenie je dolezite pre uspesne ivf bla bla bla, ved to sme poculi stokrat. Tak som ho poprosila, nech to vysvetli - odkial to embryo vie ci myslim pozitivne alebo nie. A on povedal, citujem, ze "ked je zena v strese alebo smutna, telo produkuje vela stresovych hormonov a verte - tie embrya v takom prostredi NECHCU ostat" 😉

Ja som vcera omylom dvihla mojho 24-kiloveho syna, kym mi to doslo, bolo neskoro. Ale ze v akom som bola strese potom, fuuu 😀

klaudiahu
25. mar 2017

@miskab toto si vravím aj , aspoň budem na krv pripravená, nevedela by som tam ísť s pocitom že ani len netuším čo....
Ale zas počula som že babám niekedy až 17 -18 deň ukázalo na tt že sú tehotné a z krvi to už mali ale dávno potvrdené😉

amik123
25. mar 2017

@yennn
Že keď sa skôr ukazu // napr. už na 6,7 deň tak to môžu byt dvojičky lebo hcg je dvojnásobne veľké. Inak to býva až okolo 10 dňa a viac

yennn
25. mar 2017

@amik123 jaaaj, rozumiem 😉

babikadaska
26. mar 2017

dievcata..
13DPT a ciarka je treti den rovnako slaba... znamema to ze mi hcg nerastie ???
nedozijem sa zajtrajsieho vysledku z krvi ....

bella1303
26. mar 2017

@amik123 ajoj ja som mala uz slabucku ciarku 6 den po ked a cakala som jedno

babikadaska
26. mar 2017

@bella1303 a ktory den ti potom ciarka zosilnela ?

meli8412
26. mar 2017

@babikadaska Skús tie testy odfotit naraz, pod seba. Bude viditelný ten rozdiel. A tu fotku hod sem 🙂

babikadaska
26. mar 2017

@meli8412 su uplne identicke uz treti den. tak ako na obrazku.ako xez kopirak.

meli8412
26. mar 2017

@babikadaska Možno by si mohla skusiť iný test 🙂

babikadaska
26. mar 2017

ale upokojujem sa ze na 11,12 a 13 DPT je asi este skoro na nejake vyrazne zmeny..
musim vydrzat do zajtrajsej hodnoty hcg z krvi.

babikadaska
26. mar 2017

@meli8412 aj teraz pocas dna ? tiez som nad tym rozmyslala ze skocim kuput ten digitalny clear blue.

miskab
26. mar 2017

@klaudiahu Ahoj no ako testovala si? ja nie 🙂 ja sa bojim , ale zajtra uz testnem rano

miskab
26. mar 2017

@simonesi jasne dam info 🙂 zajtra rano si urbobim test

klaudiahu
26. mar 2017

@miskab jasné že som ešte dnes nemala odvahu, či ako to povedať. Chcela som pôvodne vydržať do utorka že po týždni a vtedy mám dostať aj ms, no ty si ma tak trochu nakopla že kľudne môžem aj skôr keďže som mala bublinky v takom štádiu...Ale tak vydrzim do zajtra ...To už dám určite 😀

miskab
26. mar 2017

@klaudiahu aj ja zajtra rano urobim test 🙂 a mas nejake priznaky?

meli8412
26. mar 2017

@babikadaska Môžeš, ale ten digy má citlivosť 25, takže aj môžeš byť tehu a nemisí ti to ukázať 🙂 Alebo kúp aj digy a určite nekúp mamatesty

ouroboros
26. mar 2017

Ja sa asi neodvážim testovať...dnes som 8dpt (teda, ak sa prvý neráta, nám v car vraveli, že deň transferu je deň 0). Na krv idem v stredu, MS mám dostať v utorok. Ale stále mám pocit ako pred MS vždy mávam....pocit plnosti, tlak v bruchu, cítim prsia, včera som sa rozrevala kvôli totálnej kravine....

klaudiahu
26. mar 2017

@miskab nič vôbec nič, včera som trochu menej oddychovala a viac chodila okolo domu, takpovediac asistovala pri jarných prácach a večer som od únavy zaspať nemohla čo má všetko bolelo... Kríže,podbrušku, svali....Ale to bude asi tým že som kvázi už druhý týždeň len na lôžku tak som zlenivela. Inak nič a to ma desí....Jaj vlastne mám chuť upratovať, okná umyť atď....To mávam pred ms 😂😂😂 tak neviem lenivá a akčná zároveň

bella1303
26. mar 2017

@babikadaska ahoj neviem ci to bude dobre vidiet.ked nienpozri v mojom albume

bella1303
26. mar 2017

@babikadaska na 10 den som mala uz aj clearblue digi pozitivny

klaudiahu
26. mar 2017

@ouroboros
Veľmi nekompromisné je toto čakanie ...Náladovosť je aj u mňa a príznaky na ms u mňa už pominuli...Tiež mám v utorok dostať ms...Ale na krv idem až v piatok a to určite do vtedy nevydržím....Už zajtra budem hypnotizovat test 😀

klaudiahu
26. mar 2017

@bella1303 je to veľmi dobre vidieť😇 😍

osky
26. mar 2017

@ouroboros mas slusne naznaky.
Myslim ze to moze byt ono 😉😉
Som hrozne zvadava a drzim ti palce aby to bolo "Ono " !!!!!