icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

glopsa
23. apr 2017

@barbor_ka gyncare kosice. Uvidime zajtra ako dopadnem.

barbor_ka
23. apr 2017

@glopsa jasné, drž sa! Potom daj vedieť ako. Budem čakať 🙏

glopsa
23. apr 2017

@barbor_ka dam urcite.

glopsa
24. apr 2017

@barbor_ka ahoj, tak hodnota HCG 30. V stredu kontrolný odber. Asi je to málo však? Vkladali mi 3 dňové a dnes je 11 deň.

ouroboros
24. apr 2017

@glopsa ešte to nie je stratené.mne tiež vkladali 3 dňové a na 11 deň bolo okolo 80. A potom o 5 dní už 1200.

glopsa
24. apr 2017

@ouroboros juj, bodaj by si mala pravdu. V stredu kontrola.

ouroboros
24. apr 2017

@glopsa budem ti veľmi držať palce. Vkladali ti jedno embryo? Ak hej a bolo by to dievčatko,tam hcg stúpa pomalšie. Už si prestala spinit? To by bolo dobré znamenie.

glopsa
24. apr 2017

@ouroboros dakujem. Vkladali mi 2 embrya. A už nešpiním, dúfam že sa mi HCG rozbehne🙂

ouroboros
24. apr 2017

@glopsa oddychuje, pi veľa tekutín a mysli pozitívne 🙂

glopsa
24. apr 2017

@ouroboros ano budem.🙂

barbor_ka
24. apr 2017

@glopsa ahoj, a co povedali v centre? Je to dost nizke cislo ale je nad normu, to moze znamenať vselico. No my verime, ze vsetko je ok. 😉 Je dobre ze spinenie prestalo.

meli8412
24. apr 2017

@glopsa AHoj. Tvoje hcg je poriadku, kvoli tomu si mala nízke, lebo si šla troška skoršie. V stredu budeš mať okolo 240, vo štvrtok okolo 480...Ja som mala na 14ty deň 405. Držím silno palce.

glopsa
24. apr 2017

@barbor_ka
@meli8412 dakujem baby.

ouroboros
26. apr 2017

@barbor_ka ahoj,dnes ideš na kontrolu,však? Určite daj vedieť, ako si dopadla. Držím palce nech je všetko OK a už uvidíš aj ❤

ouroboros
26. apr 2017

@glopsa nech je dnes číslo poriadne,ideš na krv, vsak 🙂 ako sa inak cítiš?

glopsa
26. apr 2017

@ouroboros ahoj, ano rano som bola na krv, maju mi volat okolo obeda. Citim sa ok, nespinim, uvidime. Bojim sa, aby zase to tak neskoncilo, ako predchadzajuce tehotenstva.

ouroboros
26. apr 2017

@glopsa veľmi ti držím palce, nech dnes dostaneš dobrú správu. Ty berieš aj Fraxiparin, že? Mne ten pomohol.

osky
26. apr 2017

@ouroboros ako sa mas ty?
kolky ze si to zu tt ? 😉
@glopsa
drzim palce nech zu konecne dobre spravy!

glopsa
26. apr 2017

@ouroboros ano beriem.
@osky dakujem.

glopsa
26. apr 2017

@ouroboros
@osky ahojte ženičky, hodnota HCG sa zdvojnasobila, mame 60. V piatok kontrolný odber.

osky
26. apr 2017

@glopsa
no vyborne,super to postupuje.

glopsa
26. apr 2017

@osky som rada🙂

barbor_ka
26. apr 2017

@ouroboros ánnooo 🙂 sme v 8tt a videli sme aj bijúce srdiečko. Úžasný pocit, prajem ho každej z vás. len máme 8 mm a vraj zodpovedá siedmemu týždňu, to ma trochu vystrašilo.

ouroboros
26. apr 2017

@glopsa no super,už bude len dobre 🙂

ouroboros
26. apr 2017

@barbor_ka juchuu, to je paráda, že? 🙂 s tými rozmermi to nerieš, pri mne boli dvaja doktori, jeden nameral 8 mm, druhý 5 mm...trochu s tým pohne a už mu ukazuje iné číslo 🙂

glopsa
26. apr 2017

@ouroboros dakujem.

ouroboros
26. apr 2017

@osky ahoj moja, ja som 7+4, v piatok kontrola. To bude ukončený 8 TT. Minulý týždeň sme videli srdiečko,len bilo trochu pomalšie,tak dúfam, že teraz už bude všetko OK. Inak sa mám dobre, len v noci neviem spat 🙂 toľko kníh som už dávno neprečítal, čo za posledný mesiac 🙂 a ty ako? Pauza?

simonesi
26. apr 2017

@barbor_ka jeeeee super len tak ďalej 😉držte sa

osky
26. apr 2017

@ouroboros

ja zu som dala svojmu centru zbohom a poskulujem po reprofite.
takze ziadna pauza,
tento tyzden davam dokopy vsetky papiere aby som kohla napisat dr.vranovi co som zac...

glopsa
28. apr 2017

@ouroboros
@osky zenicky, dnešná kontrola HCG 120. Na odber už nejdem a som objednaná na ultrazvuk 15.05.17.