icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

simonesi
3. máj 2017

@vrds ja som Ket mala včera 😉 Tiež blastocystu

vrds
3. máj 2017

@simonesi tak uvidíme čo to prinesie😏

simonesi
3. máj 2017

@vrds no veď toto 😉

simonesi
4. máj 2017

@glopsa ahoj no čo krvácanie ustúpilo, ako????

lada_dee
4. máj 2017

Kočky, kamarátke chýba 75 IU Menopur, ďakujem.

glopsa
4. máj 2017

@simonesi ahoj, krvacanie pokracuje. Včera som mala riadne bolesti, mam pocit, že to zo mna vcera vypadlo. Dnes HCG 257 , bola som na ultrazvuk, doktor len povedal, že sliznica vysoká a zaver neviem. Zajtra zasa HCG a ultrazvuk. Ja neviem, čo si mam mysliet. Prsia ma bolia, dufam, že to nebude mimomaternicove, lebo ma uz picne fakt.

simonesi
4. máj 2017

@glopsa predtým si mala aké hcg????? Ak hcg stúpa a sliznica Ok tak sa stáva že niekto krváca c tehu a je všetko Ok

glopsa
4. máj 2017

@simonesi v piatok 120, dnes uz by malo byt okolo 960 a ja mam 257☹

glopsa
4. máj 2017

@simonesi ked pocitam, že sa ma každé dva dni zdvojnasobovat

bobricek1979
4. máj 2017

@glopsa ajoj podľa mňa už by si mala ležaťv nemocke na udržanie berieš aspoň niečo?

simonesi
4. máj 2017

@glopsa malo by toto dobre nieje hcg by malo byt vyššie no každopádne zajtra uvidis či rastie ono mohlo byt vyššie a teraz môže klesať 🙁

jarika22
4. máj 2017

Kočky, poraďte mi. Mal niekto z vás pocity ako pred ms a výsledok pozitívny? Ja som strašne unavená, neviem či to nemám od utrogestanu (beriem 400mg ráno aj večer). Okrem toho mám mierne zvýšenú teplotu. Má s tým niekto skúsenosť?

darci17
4. máj 2017

Ahoj, ja som mala pozitívny výsledok a cely čas som mala pocit na ms. Bolelo brucho, nafukovalo ma a bolel ma chrbát. Pozitívny test som mala 7 deň. Ale ozaj slabulinka čiarka. Potom sa čiarka zvýrazňovala. Vkladali mi na 4 deň 8 bunkové embryo. Pýtajte sa, kľudne dopíšem. Viem, tiež som všetko skúmala🙂.

glopsa
4. máj 2017

@bobricek1979 berem len progesterone 4 ks 200 ky

jarika22
4. máj 2017

@darci17 Díky. Už si tu celé poobede čitam staršie príspevky. Ja mám dnes 7. deň. Netestovala som ešte. Vkladali mi jednu blastocystu. Snažím sa veriť.

barbor_ka
4. máj 2017

@glopsa ja som tiez mala vysoke hcg a babo uz nebolo. Dokonca aj po čistení som mala min. 2 týždne vysoku hodnotu. Hcg vraj moze stupat aj ked babo uz nie je. Viem, je to hrozne pocuvat, ale my zeny vydržíme vsetko.

darci17
4. máj 2017

@jarika22 vieš, mne sa už potom začalo aj snívať. Prestala som s čítaním, lebo tam bolo aj mnoho negatívnych príspevkov. Najlepšie testovať je. Asi 10 deň. Vtedy by to malo byt iste. Kolky et si? Ja som dnes presne 6 týždeň🙂.

glopsa
4. máj 2017

@barbor_ka presne tak, vydrzime.

jarika22
4. máj 2017

@darci17 Pravdu povediac už ani nerátam. 5. IVF, 4xET, 3xKET. Ale tentokrát tomu verím. A máme ešte 2 snehulienky zamrazené. Ja som nikdy nedostala ms, kým som nevysadila liečbu. Len sa bojím preto, lebo na druhý deň po et sme cestovali domov 5 hodín, a mala som pocit, že ma tá cesta poriadne vytriasla.

vrds
5. máj 2017

@simonesi no tak sa cítiš? Ja dnes a včera už nič necitim😳

vrds
5. máj 2017

@darci17 ahoj. Ako ti to prebiehalo? Ak by si napísala tak podrobne.. Mna druhy deň po ket tak pichalo a pobolievalo brucho ale teraz už nič. Je to Ok? Včera a dnes nič. Dnes už upratujem🙂 prsia ma bolia nonstop, tak to nerátam

jarika22
5. máj 2017

@vrds Ahoj. Vidím, že sme spolučakateľky. Ja mám dnes 8. deň po ET. Tiež dokopy nič necítim. Ani som nešpinila. Sem tam ma pichá vaječník (aspoň si myslím).

simonesi
5. máj 2017

@vrds ahoj, mna bolia strašne prsia sem tam ma pichne dolu iba trošičku inak nič ani neviem, že som bola na KET 😝
@jarika22 8 deň a ešte si netestovala???

darci17
5. máj 2017

Ahojte, podrobne? Bolelo ma podbruško ako na ms. No občas som mala výrazne pichanie v podbrušku. Prsia boleli aj mna, no bolo to z pregnylu. Potom prestali a potom opäť začali;). Inak ja som nelezala, trosku prvý deň. Ale hneď po et som išla na nákup a cely deň som chodila so psami tri poschodia peši. Bežne som fungolvala v domácnosti a na piaty deň som išla so prace. Nešpinila som vôbec. Neviem, ak ma ešte niečo napadne, dopíšem. Kolky deň ste po et? Testovať idete? Držím každopádne palce.

jarika22
5. máj 2017

@simonesi Nie. Bojím sa. Ešte čakám. Veĺa negatívnych skúseností. Radšej sa ešte teším, a verím, že to teraz možno vyjde. ;)

simonesi
5. máj 2017

@jarika22 tak držím palce nech to tento krát je tam 😉 ja som teprv 4 deň 🙈pomaličky to ide

jarika22
5. máj 2017

@simonesi Díky. Držme si palce navzájom.

vrds
5. máj 2017

@simonesi tak čakáme teda😁 Nič necítim nič má neboli, okrem tých pŕs...
@jarika22 ja som dnes 3 deň po kete

domca002
6. máj 2017

@darci17 presne to ma zaujimalo ci vsetky lezite len ja nie 🙂

domca002
6. máj 2017

Dievcata den vkladu sa rata uz ako prvy den?