icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

22erik
22. máj 2017

@maculicek1977 ďakujem za odpoved , ja už mám tiež druhé neúspešne ivf za sebou a tak ma pred posledným poslali na tieto vyšetrenia . Prvé embrio sa mi ujalo no bolo mimomaternicove ... na imunologiu je tiež treba ísť ?

maculicek1977
22. máj 2017

@22erik tak sa opýtaj na repro -imuno v centre čo ti povedia....ja som si chcela byť už istá....nemám čo stratiť....ja som bola v NR u Dzurilky stálo to 250 EUR ufff...no čo už....mňa už tlačí strašne čas...

22erik
22. máj 2017

@maculicek1977 veď toto že čas aj mna tlači nakoľko sa mi už aj prestávajú vytvárať vajíčka 😒

simonesi
22. máj 2017

@vrds ako dopadlo dnešné hcg???uz vieš

vrds
23. máj 2017

@simonesi nebrala mi ani krv a rozkrvacala som sa zase tak zasensom v cskarni 😤 vcera so mnou nic nerobili

osky
23. máj 2017

@vrds

nic nerobili???
a preco?
co ti povedali???
podla mna si zu mala lezat v nemocnici!!!!
a ja tu napäta e ako si dopadla....
drzim silno palce!!!!!!!!!!!
a nedaj sa len tak odbit!!!

glopsa
23. máj 2017

@vrds tak ako so mnou, a dopadlo to zle. Mala si ist na pohotovost,m choď, ja si to vyčitam, že som nešla. Krvacanie som riešila s centrom a figu mi pomohli.

miskab
23. máj 2017

@vrds jeeeejha toto nechapem to akoze preco s tebou nic nerobili? ja som mala pri prvom IVF to iste zacala som krvacat isla som na pohotovost a tam som natrafila na taku hnusnu doktorku ze co placem ze sak to neberu este ako tehotenstvo ze ona mi nic nemoze dat ze mam cakat , no ale ja som to tak nenechala isla som do druhej nemocnice a tam si ma pekne nechali dali infuzky , tabletky .... sparavil mi sono babo tam bolo,pekne bolo vidiet uz aj srdiecko bilo.... dakujem tomu doktorovi zachranil mi maleho povedal ze mi hrozil potrat , mala som hematom v maternici a ten by mi mozno zabil babo....tak si ma tam hned nechali, a som mu za to strasne vdacna .... tak sa nenechaj odbit a hlavne necakaj

willino1
23. máj 2017

@vrds ono je to ťažko... takto skoro nemajú ani lekári veľa možností... ja som skončila v nemocnici a aj tak som len pokračovala s utrošom a ležala... (to som mohla aj doma...) a to som bola už v 8. týždni... buď to bábätko ustojí alebo nie... pravdu povediac v centre mi aspoň urobili sono... v nemocnici skontrolovali sonom na začiatku, či sú krpci ok a vyzerali napriek krvacaniu v poriadku a keď ma púšťali po týždni z nemocnice tak ich ani sonom neskontrolovali... (či sú ešte tam...) vybavila som si sono v centre... takže sa drž a želám ti aby to maličké ustálo ... stáva sa to... (moji malí to ustáli...)

vrds
23. máj 2017

@simonesi konec. je prec. nechapem co sa stalo...

willino1
23. máj 2017

@vrds je mi to ľúto...

oliva001
23. máj 2017

@vrds 😢

nika7787
23. máj 2017

@vrds boze...velmi ma to mrzi 😢 bohuzial viem co prezivas. Hlavne vela sil

22erik
23. máj 2017

@vrds je mi to luto ...veľmi

simonesi
23. máj 2017

😢@vrds to čo ja uuuuuf to je mi lúto

osky
23. máj 2017

@vrds
boze to ma mrzi.vazne...
presne ako som ti vravela,ale myslim ze vcera mali nieco robit....

drz sa dievca,viem ze budes Plakat,ale my tu vsetk budeme na teba mysliet.
ja si este aj po roku obcas poplacem.
ale cas pomoze.
😢

miskab
23. máj 2017

@vrds jeeejha moja zlata , to mi je luto 😢 vela sil Ti prajem , drz sa

zaneta7
23. máj 2017

@vrds to mi je ľúto 😢
baby nechápem, také krásne testíky ste mali, držala som palčeky, ale hlavu hore, raz sa to určite podarí, treba veriť

vrds
23. máj 2017

stalo sa to, co sa ma stat. este mam jedno embryo, len musi byt pauza 2 mesiace

vrds
23. máj 2017

@zaneta7 ani ja to nechápem. Nechápem čo sa stalo. Bolo uhniezdene všetko ako má byt a zrazu toto... ani lekárka nechápala. Krv z toho rana ako som za začala krvácať bola ukazkova. No proste sa to niekde posralo.. geneticky vyšetrené embryo po PK. Neviem čo mám viac urobiť pre to. Už som sa vyplakala. Človek ide ďalej. Čo mám robiť:( nerozumiem prečo nevedia zistiť čo sa stalo:( ktoviekolko takých potratov som už mala... len teraz už ani neovulujem a nemám inú šancu ako ivf:( len keď to ani neudržím tak neviem 😨

simonesi
23. máj 2017

@vrds daj si urobiť hematologiu pred druhým vkladom 😉

vrds
23. máj 2017

@simonesi to je na čo dobre?

nika7787
23. máj 2017

@vrds to by som ti odporucila aj ja...hned po potrate som si ju dala urobit a zistili mi nieco so zrazanim. Este pred vkladom som si musela zacat pichat fraxiparine a picham si ho stale a budem az do porodu. Este mi dali aj anopyrin

simonesi
23. máj 2017

@vrds práve koli tým potratom ja ju mám a aj tak som potratila síce aké tak jedno dieta som s tým zvládla 😝

vrds
23. máj 2017

@simonesi
@nika7787 Ach tak... no skúsim aj to. Mna to tak mrzi... jediný chlapček 😫 Vždy som chcela dvoch chlapcov, ale nikdy sa mi to nesplní:(

22erik
23. máj 2017

Aj mna teraz po druhom neúspešnom ivf poslali na hematologiu spolu sparterom

22erik
23. máj 2017

A aj na genetické má poslali

simonesi
23. máj 2017

@vrds zvládneš neboj, nevzdávaj sa 😉 mne sa Simon podaril na 8 pokus to bolo zúfalstva a je tu, teraz to už tak nebudem siliť pretože jedno mám chcela som len aby som si nikdy nevyčítala že som neskúsila 😉 vydrž a zvládneš to

zaneta7
23. máj 2017

@simonesi hlavu hore, este ta to bude trapit, ale treba ako pisu baby si dat spravit tie vysetrenia a hadam sa najde ten dovod, preco drobcek odisiel. Uvidis este pride cas sa radovat, len treba si ist za tym a bojovat ...a dockas sa 👶

vrds
23. máj 2017

@22erik geneticke mame, aj partnerov aj embrii. len tu hematologiu este vypytam...