Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
Ahojte baby,som 5 deň po ket a strašne ma bolí brucho už tretí deň,aj podbruško,cítim také pichanie.mala som už 4 vklady,ale ani raz ma tak veľmi nebolelo brucho, čo to môže byť?môže to byť z progesteronu?
@pravdoluba tak mame to za sebou...videli sme fazulku a aj naznak ❤ ale na to je este priskoro. Dalsia kontrola 7.6. Dnes HCG vyse 10000 😍
Je to hrozné,toto je už tretie ivf a ja som už dosť skepticka,už sa neviem ani tešiť,taká som z toho nervózna.keby ste tak mali pravdu... povedala som si,že toto je môj posledný krát...
@nika7787 moja 😍 tak veľmi sa teším 😘😘😘 Super. Len tak ďalej 👶
@lucifer06 tak to dufam,idem si dat vlozit 2..dufam ze sa aj obe dobre rozmtazia lebo min.rok som bola a vkladali len jedno kedze druhe sa zle rozmrazilo.my uz 4 rocny zazrak doma mame tak ked sa nepodari tak budem smutna ale zvladneme kedze mame poklad jeden uz doma. Vy ste vkladali jedno?
@bella1303 áno, len 1. Mala som síce 2 zamrazené, no po dvojíčkach netúžim a teda nechcela som riskovať. Ja mám doma už 11 ročnú slečnu, no z predošlého vzťahu. S manželom by sme strašne chceli aj svoje bábätko. Ja sa ale skôr toho, ako že sa neujme, bojím toho aby bolo zdravé. A malú máš tiež z umelého, alebo?
@lucifer06 tak to uz mas velku slecnz,aspon ti bude pomahat.hej maly sa nam podaril na prvy ket. Ja som sa rozhodla pre dve uz len zato ze som dala aj pri et 2 a neujalo sa ani jedno potom ket zas 2 a ujalo sa len jedno a dalsi ket vkladali len jedno a nic s toho.teraz mame posledne 2 tak ich dame obe. A ked nevyjde tak koncime. Bo je to narocne kedze nezijeme na sk a musime sem vzdy prist tak nadlho. Preco sa bojis ze ci by bolo zdrave?urcite bude neboj
@bella1303 no stalo sa mi to teraz po ET, v 19tom týždni som bola na prerušení, lebo malinkému zistili DS. Ale bola to náhoda, tak verím, že už sa to nezopakuje 😊 Kks, dnes som 2 dni po KET, strašne mi napuchlo brucho. Po KET môže byt tiež hyperstimulák? Mám brucho ako v 3. mesiaci... ťažko sa mi chodí a bolia ma prsia. Beriem 3x denne po dve tabletky Estrofemu a 3x denne Progesteron. Mali ste niekto takýto problém?
@pravdoluba myslim na teba. Testla si? 😉
@nika7787 ďakujem za pozitívne myslenie. Testla, ale teším sa len veľmi po tichučky. 😉
@bella1303 veď aj ja si myslím že len po ET, kedy si brala tých hormónov kopec. Ono v podstate len napuchnuté brucho nie je asi hneď hyperstimulák 😂🙈 už mi to trocha prešlo, asi som chodila viac ako by bolo dobré... Ja som ležala len v deň KET, na druhý deň ešte celkom, no potom už nie. Však to neni choroba a ani pri ET som nelezala. A ty ideš kedy?

Ahojte baby,som 4-5 deň po ket a už tretí deň má strašne bolí brucho,aj spodok,raz pravá a raz ľavá strana...je to niečo zlé?toto bol môj štvrtý vklad a takéto niečo sa mi ešte nestalo,nikdy ma tak nebolelo brucho...alebo to môže byť z progesteronu....